|
Sada je: pet 04 ruj, 2026 4:44 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
 Re: Forumaši na Plitvice
frenky je podjeljena ličnost ... odlično, jedan auto, ja ću za drugi saznat do petka ... još nam fali koji. još dva auta. po headcountu, barem ovom mogućem.
| pon 11 svi, 2009 10:28 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Smatraju oni i Anta pod svog Cvicek, Leo, Ternek...vozaci pitaj njih? p.s. trebalo bi pitati još Danijela u klubu i on je vozač
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 11 svi, 2009 10:45 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
El Zvonko je napisao/la: Cvicek, Leo, Ternek...vozaci pitaj njih? Ja sam se izjasnio stranicu prije! A Terneka i Shadowmastera treba pitati uživo, možda ne prate temu, pa to rješimo u udruzi... ako ne bude komplikacija...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 11 svi, 2009 1:02 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
ja sam pod upitnikom za Plitvice
_________________ What's the miracle, if life itself is not? Who am I to praise it's worth With a hymn?? I may stumble over words that I forgot, Just as life itself will slowly begin.
|
| pon 11 svi, 2009 4:30 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
Ovaj plitvice plan trenutno je postao na "čekanju". Glavni i odgovorni ljudi trenutno su u nedostupnosti da odu na plitvice u tom vremenu.
Vi, naravno, možete preuzeti taj datum, a tko god oće od naših ići, ja ću im reći ako vi i dalje idete.
Ja se doista ispričavam.
| pon 11 svi, 2009 11:14 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ako je Ant i dalje za (  ) - mogli bi svejedno mi otići što se mene tiče...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 12 svi, 2009 2:02 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
-fallen-one- je napisao/la: Ovaj plitvice plan trenutno je postao na "čekanju". Glavni i odgovorni ljudi trenutno su u nedostupnosti da odu na plitvice u tom vremenu.
Vi, naravno, možete preuzeti taj datum, a tko god oće od naših ići, ja ću im reći ako vi i dalje idete.
Ja se doista ispričavam. Nema problema, dvije su opcije: 1. Da odgodimo put na neki drugi vikend 2. Da mi probamo organizirat onda 6.6. a ovi od vaših da idu s nama...ovo čudno zvuči jel je zajednički izlet... ok onda Fallen...ak ti ne organiziraš organiziram ja 
|
| uto 12 svi, 2009 10:27 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Pa i nema se niš puno ogranizirati, samo se svi dogovorimo oko datuma (6.6..... zašto ne...), vidimo da li imamo dovoljno auta i krenemo 
|
| uto 12 svi, 2009 1:35 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Cvicek je napisao/la: Pa i nema se niš puno ogranizirati, samo se svi dogovorimo oko datuma (6.6..... zašto ne...), vidimo da li imamo dovoljno auta i krenemo  pod organizaciju ti spada: -cijene -broj ljudi (putnika  ) -vozaći/vozila -dodatne cijene (razledavanja...) -vremena polaska i povratka . . . 
|
| uto 12 svi, 2009 1:40 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
10 minuta posla ako Teddeea neće imati komentara Možemo se dogovoriti 28.5. u sklopu izrade programa za 6. mjesec, to je taman tjedan dana prije najvjerojatnijeg datuma izleta...
|
| uto 12 svi, 2009 2:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Cvicek je napisao/la: Možemo se dogovoriti 28.5. u sklopu izrade programa za 6. mjesec, to je taman tjedan dana prije najvjerojatnijeg datuma izleta... Dogovoreno, nisam se htio gurati  ali kad Fallen ne može organizirati... Orijentacioni dogovor onda 28.5. a finalni 04.06. kada se i moraju skupiti pare. 
|
| uto 12 svi, 2009 7:02 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
El Zvonko je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Možemo se dogovoriti 28.5. u sklopu izrade programa za 6. mjesec, to je taman tjedan dana prije najvjerojatnijeg datuma izleta... Dogovoreno, nisam se htio gurati  ali kad Fallen ne može organizirati... Orijentacioni dogovor onda 28.5. a finalni 04.06. kada se i moraju skupiti pare.  nije problem da se nemože organizirati, nego troje nas nemože tada ići...
_________________ What's the miracle, if life itself is not? Who am I to praise it's worth With a hymn?? I may stumble over words that I forgot, Just as life itself will slowly begin.
|
| uto 12 svi, 2009 7:14 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
talos je napisao/la: nije problem da se nemože organizirati, nego troje nas nemože tada ići... 3/7 vas nemre ići....  Anta nisam brojao on je za Pa predložio sam gore opciju "reschedulinga" 
|
| uto 12 svi, 2009 7:18 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|