|
Sada je: pon 07 ruj, 2026 12:00 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: MacGyver (NE) Voli DS9
| uto 05 svi, 2009 6:29 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
A ja nisam više htio tipkati o tome... Samo za tebe bobo: Tribbles epizodu ne bi uspio zeznuti jer je već 14 ljudi uz njega glasalo 10,... da je glasao jedinicu opet bi ocjena imala prosjek preko 9.0 i ušla u finale... A i da sam ja išao tak nešto raditi, namjerno za poneku epizodu ne bi glasao s jedinicom, baš zato da se poslije mogu izvlačiti na tu foru... da daljnja pitanja, bobo, ću ti odgovoriti u Q space.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 05 svi, 2009 6:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Cvicek je napisao/la: Tribbles epizodu ne bi uspio zeznuti jer je već 14 ljudi uz njega glasalo 10,... da je glasao jedinicu opet bi ocjena imala prosjek preko 9.0 i ušla u finale...
A i da sam ja išao tak nešto raditi, namjerno za poneku epizodu ne bi glasao s jedinicom, baš zato da se poslije mogu izvlačiti na tu foru... da daljnja pitanja, bobo, ću ti odgovoriti u Q space. Al nebi imala prosjek 10.0, sto nijedna epizoda do sad nije imala, a vjerojatno nijedna nece imati I tek sad sam skuzio da ti mislis da sam ja isplanirao neku urotu protiv DS9 
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| uto 05 svi, 2009 6:43 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Nisam rekao da si isplanirao urotu protiv DS9 .... uostalom prvi put se radilo o TNGu  EDIT: moja zbilja zadnja poruka u ovoj temi... ne da mi se prepucavati više.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 05 svi, 2009 6:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Cvicek je napisao/la: Nisam rekao da si isplanirao urotu protiv DS9 .... uostalom prvi put se radilo o TNGu  Znaci urotu protiv cijele ankete? Koju sam mudro izvrsavao tako da sam otvorio 50-60 TNG anketa? Ili protiv cijelog foruma?
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| uto 05 svi, 2009 7:06 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ok, nije mi jasno čemu ocjena 1 za predobru epku Sacrifice of Angels MacGyveru? (slažem se da nije dobro to što su Ziyal ubili kao što sam već i napomenul u anketi, ali ipak to nije razlog da se odmah jednu tako fantastičnu epku sa super borbom i radnjom ocjeni sa najnižom ocjenom ). To je samo jedan od primjera u kojem je odlična epizoda dobila ponižavajuću ocjenu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 06 svi, 2009 1:22 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Uzalud se trudiš, Sovereign...
|
| sri 06 svi, 2009 1:24 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Oh brother... oko čega se vi tu još uvijek zahebavate... oko ocjenjivanja nastavaka, urota oko rušenja anketa... Mislim stvarno ne znam čemu sve ovo? Kao što sam još prije rekao... nastavak može biti najbolji od svih nastavaka sveukupno, ali MacGyver ima pravo i bilo tko drugi tom i sljedečih 10 nastavaka za redom dati ocjenu 1. Ej ljudi pa molim vas lijepo... dali se na ovom forumu provodi demokracija, sloboda izbora i sloboda govora... onolko kolko ja znam da, a ako je to tako onda nemamo šta govoriti... Sad naravno da se sad tu može razglabati o legitimnosti i o kulturnosti takvih postupaka... ali to je posve druga tema... i MacGyver i bilo tko drugi koji ovakvo što radi, ne radi ništa protuzakonito ili protiv pravila foruma... Sve dok je to tako... ovdje se nema šta dalje raspravljati. Jer kažem ako ovo pokušate kazniti ili zabranjivati... onda lijepo uvodite cenzuru i zabranjujete različito mišljenje... a sumnjam da je to u interesu foruma...
| sri 06 svi, 2009 1:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ta epizoda je katastrofa, dao sam dodatno objasnjenje u njezinom topicu Uostalom, ja nisam jedini koji misli tako, ima jos jedna jedinica i trojka
|
| sri 06 svi, 2009 2:10 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
MacGyver je napisao/la: Ta epizoda je katastrofa, dao sam dodatno objasnjenje u njezinom topicu Uostalom, ja nisam jedini koji misli tako, ima jos jedna jedinica i trojka Dobro OK, to sam vidio 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 06 svi, 2009 2:11 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Svim epizodama kojima sam dao 1, a jos mogu promjeniti, cu dati 2, i svima u buducnosti kojima bih dao 1 cu dati 2 jer ipak ni jedna nije losa kao Star Trek XI. Osim Far Beyond the Stars, on je
|
| pet 08 svi, 2009 9:05 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Još jedan dokaz u prilog tvrdnji o MekGajverovoj intelektualno-kritičarskoj nadmoći nad svima nama. Plus, ne voli ni Orije.  HALLOWED ARE THE ORI! 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pet 08 svi, 2009 10:05 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Sovereign je napisao/la: MacGyver je napisao/la: Ta epizoda je katastrofa, dao sam dodatno objasnjenje u njezinom topicu Uostalom, ja nisam jedini koji misli tako, ima jos jedna jedinica i trojka Dobro OK, to sam vidio  Ja se inače ne slažem s MacGyverom ali toj epki Sacrfice of Angels sam i ja dao 1 iz dobro poznatih razloga .....
|
| sub 09 svi, 2009 12:03 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|