|
Sada je: sub 05 ruj, 2026 11:20 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: T'Rapavi i zidovi
Cvicek je napisao/la: E Trapavi... kad već rušiš zidove... je li bi možda mogao nešto napraviti i glede Zidova, ogradi i diobi?  Naravno, kakav bi ja bio super heroj kada se ne bi borio za pravdu?  Ove moći mi nisu uzalud dane, treba ih iskoristiti... 

|
| pet 01 svi, 2009 11:29 am |
|
 |
|
Lieutenant
|
čitam ovo i nije mi jasno...što je ovo? 
_________________ What's the miracle, if life itself is not? Who am I to praise it's worth With a hymn?? I may stumble over words that I forgot, Just as life itself will slowly begin.
|
| pet 01 svi, 2009 11:40 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
talos je napisao/la: čitam ovo i nije mi jasno...što je ovo?  ok, onda valjda ti nisi bio tamo. (a, biti ce da, usprkos uvrijeđenom misljenju ipak jesi obavljao nekog posla tamo kao volonter  ) uglavnom, događanje sa sferakona...
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 01 svi, 2009 4:18 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
Ant je napisao/la: talos je napisao/la: čitam ovo i nije mi jasno...što je ovo?  ok, onda valjda ti nisi bio tamo. (a, biti ce da, usprkos uvrijeđenom misljenju ipak jesi obavljao nekog posla tamo kao volonter  ) uglavnom, događanje sa sferakona... pa nisam stalno visio po hodniku  ....ipak sam imao posla 
_________________ What's the miracle, if life itself is not? Who am I to praise it's worth With a hymn?? I may stumble over words that I forgot, Just as life itself will slowly begin.
|
| pet 01 svi, 2009 4:37 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
da čitaš, vjerojatno bi primjetio post u kojem ant objašnjava što je bilo... viewtopic.php?p=123113#p123113
| pet 01 svi, 2009 4:46 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
e ovo nisam vidio  ...stvarno nemam pojma gdje sam bio  ... lol
|
| pet 01 svi, 2009 5:01 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Tek sam sad pročitao pošteno Antovu pričicu o Trapovom susretu sa zidom, i predobra je Umro sam od smijeha, a pogotovo kad sam vidio Trapove jadikovke zbog ružnog Gatea na majici 
BTW, ja sam par puta se znao zeznut kad sam izlazio van na čik pauzu i umjesto da sam otišao desno, otišao sam lijevo u gaming room
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 01 svi, 2009 5:28 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|