| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Spam kraljevi i kraljice
zar je i tamo bobo spam kralj ? 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 14 tra, 2009 8:41 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: SG Alliance
captain je napisao/la: zar je i tamo bobo spam kralj ?  Tamo je tek treci sad ce on krenit sa 222 posta u jednom danu  Nakon 3 dana, nece imat konkurencije 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 14 tra, 2009 8:43 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa nemam ni 300 postova... ...svi ostali su loši... fallenica i Ana kojaje danas došla imaju više od mene...
...i danas sam tamo pisao o treku... !!
| uto 14 tra, 2009 8:43 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
nemreš biti bolji od mene na mom forumu ni da HOČEŠ! ...
| uto 14 tra, 2009 8:59 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
-fallen-one- je napisao/la: nemreš biti bolji od mene na mom forumu ni da HOČEŠ! ... ...pa ni ne želim... ...No3. je sasvim super pozicija... ...još mi malo fali da na SFC-u stignem do top 10...
...e to znaći biti car...  ...a ti imaš u tom triju pozicije: SGA 1, USS 54, SFC 9
| uto 14 tra, 2009 10:19 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|

|
| uto 14 tra, 2009 10:19 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...pa ti nemaš dvostruko više postova od svog prvog pretitelja... ...ja to ovdje (gotovo) imam...
...a SG je super... 
| uto 14 tra, 2009 10:21 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Očito će netko morati biti naj na 2 od ta 3 foruma da bude spam king 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 15 tra, 2009 2:00 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...oooo da, i više od toga... ...ja sam za sad USS 1, SG 3, SFC 12, (uskoro 10)
| sri 15 tra, 2009 2:08 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Spam kraljevi i kraljice
Spameri zaspamašte mi topic I sad sam morala ovo odvajat u novu temu A to mi se bas ne da, pa probajte bit ontopic Bar tamo gdje ja moderiram I evo sad se tu natjecite tko je najveci spamer 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 15 tra, 2009 3:03 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
LOL, ma nema natjecanja... bobo je the One! 

|
| sri 15 tra, 2009 3:31 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dejanira je napisao/la: I sad sam morala ovo odvajat u novu temu A to mi se bas ne da, pa probajte bit ontopic Welcome to the club Sad znaš kak je meni i ostalima 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 15 tra, 2009 4:33 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
T'Rapavi je napisao/la: LOL, ma nema natjecanja... bobo je the One!  ...ja se slažem s time...
| sri 15 tra, 2009 6:21 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Mr.bobo je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: LOL, ma nema natjecanja... bobo je the One!  ...ja se slažem s time... A ne znam Bobo, kak je Rai'tara krenila...  Prestic ce te za par mjeseci  In the place of a Spam King we would have a Queen! Not dark but beautiful and terrible as the Morn! Treacherous as the Seas! Stronger than the foundations of the Earth! All shall love her and despair Zanemarite, gledala sam Prstenovu družinu opet neki dan 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 15 tra, 2009 6:40 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ja se uopće ne bojim... svatko se nakon nekog vremena zasiti i iscrpi malo...
...pa bude malo manje aktivan...
...mada, vrlo je brzo došla do forumskog broja 14... 
| sri 15 tra, 2009 6:45 pm |
|
 |
|