|
Sada je: sri 23 ruj, 2026 4:34 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Hladno pivo koncert 26.6.
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja imam fobije od uskog prostora u KSETU. 
| uto 27 lip, 2006 10:42 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
bilo je vrućeeeee al je baš bilo zabavno  naskakali smo se, preko nekoliko hladnih piva popili, mile je bio uobičajeno dobar, svirali su većinu onih leđendarnih pjesama i pokoju (meni) manje poznatu...na povratku smo pokupili gul remala s fera... 
_________________ njanjanja
|
| uto 27 lip, 2006 10:58 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...jel i on bio tamo?? (na koncertu) ili ste slučajno naletili na njega??
@edit 
| uto 27 lip, 2006 11:06 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ona  je bio za kompom na feru, poslije koncerta smo prošli tamo i našli ga 
|
| uto 27 lip, 2006 11:07 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Nije valjda da opet siluje te pomahnitale terminale. 
| uto 27 lip, 2006 11:09 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Lil'Mee je napisao/la: bilo je vrućeeeee al je baš bilo zabavno  naskakali smo se, preko nekoliko hladnih piva popili, mile je bio uobičajeno dobar, svirali su većinu onih leđendarnih pjesama i pokoju (meni) manje poznatu...na povratku smo pokupili gul remala s fera... 
Joj, zavidim vam. Šmrc. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 27 lip, 2006 11:15 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Shadowmaster je napisao/la: Ja imam fobije od uskog prostora u KSETU. 
Je li to razlog zbog kojeg nisi isao na koncert mada si prije par tjedana bio 100% siguran da ces ici?
BTW, kao sto ces vidjeti iz mog opisa koncerta, bilo je kao da sam pretrcao 30km ... ko da si spojio saunu i vjezbanje 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 27 lip, 2006 3:42 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Review
Evo i mog reporta....
Izlazenje iz auta na 30+ dvoriste Kseta bilo je neugodno. Ulazak u natrpani Kset je bilo isto tako. To je do sada bio najtopliji dan ove godine, ne?
HP su poceli svirati negdje oko 21:30 ..... imali su ok svirku, mada je razglas bio, iako glasan, relativno los (necu se usuditi napisati da su lose svirali  )
Svirali su dobar dio starih stvari (10/Dzinovski/Gad), i onih novih manje-punk (Pobjeda/Samar) i par skroz novih stvari. Nisu svirali par meni dobrih pjesama (npr. Zimmer Frei, mislim da nisu svirali ni Princezu, Sarmu, Nema vise, ali nisam 100% siguran) ... no sve u svemu napravili su sasvim dobar mix novog i starog. Cak su kao bonus odsvirali i Fikretu od Zabranjenog Pusenja .... njihova verzija mi zvuci nekak bolje od orginala.
Ljudi je bilo mnogo i da se vecina nije hladila vani, bilo bi pretrpano. Ovako je taman bilo dovoljno mjesta. Vrucina je bila takva da se je oznojio svatko tko je usao, nisam vidio covjeka bez znoja na sebi. (dobro u cijeloj prici sa znojem je sto su djevojcice izgledale bas sexy tako mokre od glave do pete)
Atmosfera je bila dobra, ljudi su se doslovno kupali i proljevali s pivom da se rashlade a naprijed su znojni ljudi mrdajuci glavama tresli znoj sa sebe stvarajuci nekakve mini-fontane i izgledalo je dosta zanimljivo... nekak umjetnicki. U svakom slucaju taman ugodjaj za takvu vrstu koncerta
Kad smo se vracali mogli smo doslovno iscjediti znoj s majica (da o ostatku odjece i ne govorim...)
Piva je bila jeftina, manje od 10 kn (ne sjecam se tocno koliko) ali je bad sto je bila tocena, pogotovo kad se s plasticnim casama trebas probijati kroz guzvu. Ja sam bio taman - ni pijan ni trijezan
Sve u svemu, dobar koncert, zanimljivo iskustvo koje iskreno ne bih htio tako skoro ponavljati.
E da... jos uvijek mi zvoni u usima. Chaky ako te ne cujem - ne cujem te, ne vrijedi vikati tako jako da onda tvoj glas cujem ko da je opala bomba u COD2 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 27 lip, 2006 4:23 pm |
|
 |
|
Counselor
|
joj daaa, fikreta...  to mi je bilo genijalno...
i svirali su nema više
cjooj, počeo si s maxovim forama umetanja crnog texta... 
|
| uto 27 lip, 2006 4:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Eto ja sam odlucio stedit pare i znojit se na otvorenom prostoru, jer vec imam fobije od ovih kretenoidnih tramvaja bez prozora.
Danas nisam vidio niti jednog sa klimom a dosta dugo sam hodao uz cestu, cini mi se kao da zetovci sparaju na tramvajima sa klimom sada po ljeti umjesto da potpuno izbace sve tramvaje koji nemaju klimu i stave rijedzi promet sa tramvajima koji imaju klimu.
Inace jucer smo ja i Martinis bili kod Svendi tako da smo imali zauzeto vece. Nadam se da vam je bilo super, a ja sam doma malo slusao cd prije corke i to je to. 
| uto 27 lip, 2006 5:26 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Dosta nas je znalo pisati sitni tekst u zagradama, maX je samo to upgrejdao s mjenjanjem boje fonta.
Sad je najveci bed tajming da napises post na crnoj a ne tamnosivoj pozadini
BTW, dobro je bilo i ono nakon koncerta kad su tipovi vani pjevali "kako smo znojni, kako smo znojni" ili tak nesto, parodija na one navijacke
Ja sam do sada obicno ljeti izbjegavao koncerte po takvim mjestima, nekako je lijepse zimi obuci marte, staviti komandosicu i onda se doc grijati u toplom klubu.
|
| uto 27 lip, 2006 8:06 pm |
|
 |
|
Counselor
|
sitni text primijetim, fkors, ali kad je crn onda je malo teže
ja jučer mokrija nisam mogla bit  al nije mi žao 
|
| uto 27 lip, 2006 8:12 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Shadowmaster je napisao/la: Nije valjda da opet siluje te pomahnitale terminale. 
Ne silujem, samo zlostavljam.
Budemo o tome popricali u cetvrtak. 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| uto 27 lip, 2006 10:40 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Boze mili pa kako ti se da?????  Nemres nis sherat tamo kaj nisu bolji oni slicni programcici kaj ekipa koristi za trejdanje filmova i slicnih programa. Barem od kada postoji Torrent nisam vidio da itko to vise koristi? 
| sri 28 lip, 2006 12:21 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|