| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Sloboda govora i govor mržnje
buco je napisao/la: RAI je napisao/la: Skroz je jasno što ugrožava ljude.
 Meni nije, pojasni mi. Pozdrav Tupastog 55 Ono što ih izravno napada i oštećuje, fizički ili psihički.
|
| uto 24 ožu, 2009 10:52 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Star Trek i homoseksualnost
Suikotreki je napisao/la: A sad što se tiče Amerike i njihove kulture to je definitivno slučaj za sebe. Definitivno nisam vidio veću zemlju apsurda i licemjernosti. Američka kultura koja je agresivna koja potiče rastrošnost, nasilje... a pak s druge strane vidimo Amerikance po raznim Oprah i sličnim show-ovima... gdje su svi toleranti, osječajni, ubermoralni... nešto tipa ljudi u Star Treku. Mislim tamo se definitivno ne zna tko je lud... tko zbunjen... a tko normalan. ...ali oni su izmislili trek... ...zar je potrebno nešto tome nadodati...?
| uto 31 ožu, 2009 11:50 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Mr.bobo je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: A sad što se tiče Amerike i njihove kulture to je definitivno slučaj za sebe. Definitivno nisam vidio veću zemlju apsurda i licemjernosti. Američka kultura koja je agresivna koja potiče rastrošnost, nasilje... a pak s druge strane vidimo Amerikance po raznim Oprah i sličnim show-ovima... gdje su svi toleranti, osječajni, ubermoralni... nešto tipa ljudi u Star Treku. Mislim tamo se definitivno ne zna tko je lud... tko zbunjen... a tko normalan. ...ali oni su izmislili trek... ...zar je potrebno nešto tome nadodati...?Ma da naravno... samo sam s time htio pokazati da je na neki način i Star Trek licemjeran, baš kao i Američka kultura... pogotovo ako pogledamo usporedbu TNG-DS9.
| uto 31 ožu, 2009 11:55 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ma daj, tam u Oprah se svi prenemažu da je to strašno. Ali zato volim to gledat. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 31 ožu, 2009 12:14 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Hrčak je napisao/la: Ma daj, tam u Oprah se svi prenemažu da je to strašno. Ali zato volim to gledat.  Kao da gledaš reality verziju TNG-a, gdje je Oprah Picard! 
| uto 31 ožu, 2009 12:21 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Čemu je to sad bilo potrebno?
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 31 ožu, 2009 12:30 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Mmmm a mislio sam da će biti smiješno. 
| uto 31 ožu, 2009 12:36 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ajme, ja ne vjerujem kakve se sve gluposti ovdje mogu pročitati...  Bez uvrede ikome i znam da je offtopic, ali zapravo ovi neki postovi iznad i nisu offtopic budući da su čisti govor mržnje... 

|
| uto 31 ožu, 2009 1:12 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
Cvicek je napisao/la: A što se mene tiče - slažem se s izjavom da je sloboda pojedinca treba biti apsolutna dokle god ne ugrožava druge ljude. slažem se. slobodan biti znači ne morati činiti ono što ne želiš, po definiciji iz sociologije i filozofije. vezano za to, onaj drugi je isto slobodan da ne mora činiti ili trpiti ono što ne mora ili ne želi, a tako ni biti ugrožen. što se tiče slobode govora, ljudi danas svašta blebeću i stvarno je počelo vrijediti da je mišljenje kao šupak - svi ga imaju.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| uto 31 ožu, 2009 1:17 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Suikotreki je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: U Europi je stvar bitno drugačija i postoji razlog za to. A u Americi se može tužiti svaka glupost i iz toga izvući pare, tako da se nitko ne usuđuje govoriti ništa. Svi se preglumljivaju i imaju lažne srdačne osmjehe.  A sad što se tiče Amerike i njihove kulture to je definitivno slučaj za sebe. Definitivno nisam vidio veću zemlju apsurda i licemjernosti. Američka kultura koja je agresivna koja potiče rastrošnost, nasilje... a pak s druge strane vidimo Amerikance po raznim Oprah i sličnim show-ovima... gdje su svi toleranti, osječajni, ubermoralni... nešto tipa ljudi u Star Treku. Onda da ne govorimo o tom njihovom apsurdom pravosuđu... gdje osoba koja se opekla na vruču kavu dobiva 5 milijuna dolara... zato jer nigdje na etiketi nije pisalo da je kava vruča i da može opeči kožu... Mislim tamo se definitivno ne zna tko je lud... tko zbunjen... a tko normalan. Ovo nije jednostavno obasnjivo ! To ti jednostavno klasna razlika . Oprah ti je serije njihove srednje klase -znaci ljudi koji dosta dobro zaraduju -doktora,zubara odvjetnika njihove zene i djece uglavno znaci ljudi koji imaju za zivot koji imaju da trose po Evropi ,ljudi koji trose na kulturu ,koji svoj djeci mogu priusti dobro skolovanje itd ! Dok ti je od radnicke klase, nezapostelenih ,i ostali sto su niza klasa oni imaju Jerry Springer Show Cijele su ti je njihove televije su bazirane na klasnoj razlici ! Npr .ultra bogati imaju ti Vine Tv ,fashion tv,travel srednja klasa ti ima svoje kabelske programe te siromasni imaju svoje programe Isto ti je tako u glazbi i svemu . Npr .ako si afrikenamer iz Bronxa slusas hip-hop(ali ne komercijalu sto slusa srednja klasa ) i tako bijelci imaju svoju glazbu ,latini imaju svoju glazbu itd ako si srednja klasa slusas pop ,klasiku ,onaj njiohv pop rock itd Ali takve razlike su i Evropi . Npr .najbilizi grad takav je Berlin u Berlinu imas kvartova gdje ti ako manjima nije pametno ulazit ,a isto imas takvih kvartova gdje ako nisi turcin riskiras batine ,pljacku i noz dobit od lokalnog stanovista ! Ima takvih puno mjesta po Evropi
| uto 31 ožu, 2009 3:28 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
4 od 1 je napisao/la: Ovo nije jednostavno obasnjivo ! To ti jednostavno klasna razlika . Oprah ti je serije njihove srednje klase -znaci ljudi koji dosta dobro zaraduju -doktora,zubara odvjetnika njihove zene i djece uglavno znaci ljudi koji imaju za zivot koji imaju da trose po Evropi ,ljudi koji trose na kulturu ,koji svoj djeci mogu priusti dobro skolovanje itd !
Dok ti je od radnicke klase, nezapostelenih ,i ostali sto su niza klasa oni imaju Jerry Springer Show
Cijele su ti je njihove televije su bazirane na klasnoj razlici !
Npr .ultra bogati imaju ti Vine Tv ,fashion tv,travel srednja klasa ti ima svoje kabelske programe te siromasni imaju svoje programe
Isto ti je tako u glazbi i svemu . Npr .ako si afrikenamer iz Bronxa slusas hip-hop(ali ne komercijalu sto slusa srednja klasa ) i tako bijelci imaju svoju glazbu ,latini imaju svoju glazbu itd ako si srednja klasa slusas pop ,klasiku ,onaj njiohv pop rock itd
Ali takve razlike su i Evropi . Npr .najbilizi grad takav je Berlin u Berlinu imas kvartova gdje ti ako manjima nije pametno ulazit ,a isto imas takvih kvartova gdje ako nisi turcin riskiras batine ,pljacku i noz dobit od lokalnog stanovista ! Ima takvih puno mjesta po Evropi Hmm vidiš ima tu istine što govoriš i nisam gledao to s tog pogleda. Barem što se tiće Amerike... A što se tiće te klasne podjele u Europi to sam znao i još manje... tj. Europu sam više doživljavao kao više socijalno osjetljivu... barem Skandinavija i taj dio Europe...
| uto 31 ožu, 2009 3:37 pm |
|
 |
|