Sada je: čet 10 ruj, 2026 2:23 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 66 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5
 Geni, kloniranje i matične stanice 
Autor/ica Poruka
Goddess in green
Goddess in green

Spol: Ženski
Naj Serija: VOY
Naj Film: Nemesis
Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Post Re: Geni, kloniranje i matične stanice
_Oz je napisao/la:
Cvicek je napisao/la:
@OZ daj budi konstruktivan, stavljanje samo slika u post može biti smiješno, ali bilo bi okej da naišeš i kontraargument.

Šta da kažem, izjave tipa "Ljudi su programirani roboti" me ostavljaju bez teksta.

Ta izjava je točna, koliko god bila nekome šokirajuća. :)

sri 18 ožu, 2009 6:32 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
RAI'TARA je napisao/la:

Nives jesi to ti? :twisted:

slika

Jer ovakve izjave može izreći smao manekeneka/žena nogometaša kao Nivka. :lolsmjeh:

A ša se argumenta tiče, ša reći na izjavu koja čovjeka ponižava, ne na razinu životinje, već na razinu stvari. To ni Hićo nije pokušao. Mogu mislit kakav bi dotična užas izazvala da joj je dat vlast, posramio bi se je i Skynet.

Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.

blaženi Alojzije Stepinac

Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.

Benedikt XVI

sri 18 ožu, 2009 6:46 pm
Profil Web stranica
anarho trekkie

Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
_Oz je napisao/la:
Cvicek je napisao/la:
@OZ daj budi konstruktivan, stavljanje samo slika u post može biti smiješno, ali bilo bi okej da naišeš i kontraargument.

Šta da kažem, izjave tipa "Ljudi su programirani roboti" me ostavljaju bez teksta.
Jesi li čuo za onu da ako nemaš ništa za napisati ("bez teksta") da je onda bolje ništa ni ne napisati ;) :mrgreen:

Možeš onda ostati bez teksta i na moj post kad kažem da ima smisla usporedba čovjeka i androida :mrgreen:

(joj, već vidim da kad se navečer vratim doma, da bum imao kaj za moderirat :( )

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

sri 18 ožu, 2009 6:47 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Cvicek je napisao/la:
Jesi li čuo za onu da ako nemaš ništa za napisati ("bez teksta") da je onda bolje ništa ni ne napisati ;) :mrgreen:

A ima i onaj kako je slika jača od tisuću riječi. :mrgreen: :zubo:

Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.

Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.

Benedikt XVI

sri 18 ožu, 2009 6:51 pm
Profil Web stranica
Goddess in green
Goddess in green

Spol: Ženski
Naj Serija: VOY
Naj Film: Nemesis
Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Miroslav je napisao/la:
RAI'TARA je napisao/la:

Nives jesi to ti? :twisted:

slika

Jer ovakve izjave može izreći smao manekeneka/žena nogometaša kao Nivka. :lolsmjeh:

A ša se argumenta tiče, ša reći na izjavu koja čovjeka ponižava, ne na razinu životinje, već na razinu stvari. To ni Hićo nije pokušao. Mogu mislit kakav bi dotična užas izazvala da joj je dat vlast, posramio bi se je i Skynet.

Ljudi su biološki roboti. Dam tebi jedan hormon. I cijeli ćeš dan govoriti kako je star trek sra......, i odjednom će te početi zanimati slikarstvo i kiparstvo. [-X

sri 18 ožu, 2009 6:53 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

RAI'TARA je napisao/la:
Dam tebi jedan hormon.

Ovo "hormon" sam slučajno pročitao kao "organ". :zubo:

Benedikt XVI

sri 18 ožu, 2009 6:54 pm
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 66 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: