| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: obljetnice
Ovisi tko će bit povjesničar! Pozdrav Vođina 66

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 10 ožu, 2009 10:35 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ima nešto u tome što kažeš No bilo kako bilo, izdržao sam već punih godinu dana Pobjedničkih brigada 8
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 11 ožu, 2009 4:48 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Cvicek je napisao/la: Evo, prije točno godinu dana sam se prihvatio dužnosti održavanja foruma.... da li sam napravio više štete nego koristi neka mi povijest sudi  Cvicek, cestitam na godisnjici  I nikako nisi napravio vise stete nego koristi, boljeg admina ne bi mogli pozeljeti 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 11 ožu, 2009 5:23 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Cvicek je napisao/la: Evo, prije točno godinu dana sam se prihvatio dužnosti održavanja foruma.... da li sam napravio više štete nego koristi neka mi povijest sudi  Ja ti također čestitam na godišnjici i zasad si po meni super admin
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 11 ožu, 2009 6:28 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Cvicek je napisao/la: Evo, prije točno godinu dana sam se prihvatio dužnosti održavanja foruma.... da li sam napravio više štete nego koristi neka mi povijest sudi  cvicek, od svih foruma koje sam prosla, ti si najbolji admin svaka ti cast, tolko stvarcica imamo na forumu koje nam forum cine veselijim, savrseno funkcionira i keep up the good work  obozavam [blink2]blinkajuci[/blink2] tekst 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 11 ožu, 2009 10:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
| čet 12 ožu, 2009 1:22 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Shadowmaster je napisao/la: ako netko zaboravi na treci rodendan ovog divnog foruma onda nek se srami 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| čet 12 ožu, 2009 1:23 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| čet 12 ožu, 2009 1:24 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Lol da ja nemam ispit dan poslije mogli bi...  Ali eto ak se Cvicek sa tim složi mogli bi kod njega.... 
| čet 12 ožu, 2009 1:29 am |
|
 |
|
Overlord
|

|
| čet 12 ožu, 2009 1:30 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Misliš sutra tj. danas četvrtak. A ne znam kolko bi ti to bilo pametno radnim danom... Iako meni osobno nebi sad ni vikend pasao s obzirom da sam i petkom i subotom i nedeljom u jutarnjoj smjeni...
| čet 12 ožu, 2009 1:33 am |
|
 |
|
Overlord
|
Suikotreki je napisao/la: Misliš sutra tj. danas četvrtak. A ne znam kolko bi ti to bilo pametno radnim danom... Iako meni osobno nebi sad ni vikend pasao s obzirom da sam i petkom i subotom i nedeljom u jutarnjoj smjeni... Ne nego 5 travnja

|
| čet 12 ožu, 2009 1:35 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Shadowmaster je napisao/la: Lol da ja nemam ispit dan poslije mogli bi...  Ali eto ak se Cvicek sa tim složi mogli bi kod njega....  Hm... pa možda bi mogli kod mene, ali možda bolje da bar nazdravimo na "forumskom" biljaru petak poslije te srijede. A roštilj složimo par tjedana kasnije...  BTW, hvala vam svima na lijepim riječima glede godišnjice 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 12 ožu, 2009 1:42 am |
|
 |
|