| Autor/ica |
Poruka |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Re: ICQ, MSN i smajlići
Cvicek je napisao/la: Mene živcira kad dječurlija (  ) počne skroz amerikanizirati hrvatski, pa umjesto "bilo je ludo" napišu "bilo je loodo", ili koriste w umjesto v i sl.... dobro, nema nema ih puno  e j*bemu meni to tako na k*rac ide da strasno.mislim kaj si mentalno zaostali pa moras pisati loodo,kool,waljda ili previshe(to me isto zivcira zamjena za š sh i sl.) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ](./images/smilies/eusa_wall.gif) TerNek je napisao/la: Ne, nego u ovom stilu: "Danas sam jako  i  jer sam sinoć pretjerao sa  . Ako opet tako pretjeram, treba me  ."  to mi je isto bezveze ali opet ne tolko strasno iritantno ko gore navedeno 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sub 24 sij, 2009 10:23 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ma nemoj se previshe živcirati... 

|
| ned 25 sij, 2009 12:14 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 25 sij, 2009 12:29 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 25 sij, 2009 12:33 am |
|
 |
|
Valkyrie
|
nije sad da me izbaci iz takta ali me zna malo onak iritirati.ali nitko od mojih frendova to ne koristi na srecu 
|
| ned 25 sij, 2009 12:35 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
alien she je napisao/la: nije sad da me izbaci iz takta ali me zna malo onak iritirati.ali nitko od mojih frendova to ne koristi na srecu  Osh mi bit frendica? 

|
| ned 25 sij, 2009 2:14 am |
|
 |
|
Valkyrie
|
T'Rapavi je napisao/la: Osh mi bit frendica?  ocu ocu pod jednim uvjetom (mislim da se zna kojim  )
|
| ned 25 sij, 2009 2:15 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
TerNek je napisao/la: To je samo mala demonstracija. Neki to sigurno koriste do ekstrema od kojih te zaboli glava. joj... ja sam imo slucaj kad su mi javili da mi je od jedne kolegice pogino tata.... kako su to oni napisali s onim slovima i skracenicama... ja sam mislio da je ona poginula.... uzas........
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 26 sij, 2009 12:59 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Smajlići na ICQu su bili normalni prije par godina a onda su ih poružnili do bola.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 09 ožu, 2009 10:07 pm |
|
 |
|