|
Sada je: pet 04 ruj, 2026 7:48 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Re: Svađe na Forumu
dobro si shvatila... no čini se da su neki obojani....nebeski plavo 
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 16 vel, 2009 1:50 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
eto zato ne volim prepirke...granica između lijepog raspravljanja i svađanja je veoma tanka i zahtijeva puno truda od svih da se ne prijeđe...što nije uvijek lako... modesty blaise je napisao/la: toj osobi koja se ne slaže sa mojim mišljenjem ne uzimam za zlo što ne misli isto kao i ja. dakle, kad vidite moj post, svaki kontra post je dobrodošao. inače, forum postane dosadan kad je svaki post u nekoj temi tipa ...I ja se slažem...Potpis....Također...i sl. svi ste jedinke, samostalna bića. valjda imate svoje mišljenje. zašto ga se bojite izraziti jer se netko neće slagati s vama? sveta dužnost nas ostalih je da vas pokušamo razumjeri, tj. vaše mišljenje i odvagati što je u tome slično našim stavovima, a što različito. barem meni. forum je mjesto gdje ne morate biti konformisti. s ovim se mogu složiti jel? 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 16 vel, 2009 2:17 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
pa naravno! oprostit ćemo ti ovaj put 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pon 16 vel, 2009 8:15 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Lijepo si se raspisala, modesty! U večini teksta se pronalazim u tvojim razmišljanjima I meni je dosadno kad su teme bez ikakve polemike, 'sukoba' mišljenja i sl.... naravno... neki bi htjeli da je forum skroz sterilan "svi smo si mi dobri GT+" verzija (najčešće je to u prošlosti bio IO jer je forum u nekim segmentima preslika udruge), a nekima je opet cilj samo biti u kontri protiv bilo čega pa makar i sami ne mislili kontra tog stajališta (npr. Buco) A ima i ljudi koji će pop***iti kad konstantno dobivaju nimalo kvalitetan odgovor, nikakve argumente, ponavljanje parola, šabanizaciju i sl, pa će početi na osobnoj razini omalovažavati ili kasnije čak i vrijeđati tog "protivnika"... Tu je i problem što ljudi imaju različite nivoe tolerancije, kao i prag da se na nešto uvrijede. Nekome će svaki gadniji reply koji dobije biti zabava jer će moći opet on replyjati na tu (za njega) zezanciju, ili će to, kao ti, shvatiti kao poziv na razmišljanje, debatu, traženje dobrih argumenata, možda i preispitivanje svojih stavova.... A onda opet postoje ljudi koji će se i na na običnu šalu uvrijediti, tražiti kažnjavanje/bananje radi toga, pa se drugi upetljaju komentirati situaciju, i onda na kraju sve to završi u raspravi osoblja foruma o istom pitanju, pa i tu krenu rasprave "sloboda govora vs red na forumu" itd... puno sam pisao nemam pojma da li sam išta pametno ili novo rekao  Ovo sve su moja osobna razmišljanja koja nemaju veze s time kako bi službeno reagirao i sl  Za kraj bih samo javno rekao par stvari @Bobi: Zamolio bih te da zezanciju s Tgrelom ograničiš na kutke i offtopic teme,... ipak si GM... trebao bi davati dobar primjer drugima, a ne da i ti offtopičariš i prepucavaš se u Trek temama, i onda da te mi drugi moramo moderirati... ok?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 16 vel, 2009 9:01 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Mr.bobo je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...meni se nije cilj s ni kim svađati, već se jednostavno zabavljati... Dakle, tebi je svađa zabava?? Svašta s tobom. ...čekaj malo, jel ti smatraš moje replayeve na tvoje postove moj osobni napad na tebe... ??Pa ti to konstantno radiš sa postovima tipa: "Dečko, ti fakat imaš problem sam sa sobom". Kako bi ja to protumačio. Kao pošalicu, jel.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 16 vel, 2009 9:10 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
T'Grel je napisao/la: Pa ti to konstantno radiš sa postovima tipa: "Dečko, ti fakat imaš problem sam sa sobom". Kako bi ja to protumačio. Kao pošalicu, jel. Ja osobno bih to shvatio kao pošalicu, ukoliko se ne bi baš svako malo ponavljala.... Ali to sam samo ja  Svatko ima drugačiji prag tolerancije.... i različit prag tolerancije prema različitim osobama 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 16 vel, 2009 9:15 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
E, pa @Cviček, ti znaš da ja nemam preveliki prag za vrijeđanje i sl. Za mene je taj njegov post bio mala uvreda, ajde mala provokacija jer je uvreda malo preteška riječ. A i to što stalno traži načina kako da dokaže da neki drugi ljudi znaju više o povijesti od mene. Ok, možda znaju i ima nekih koji znaju i ja to prihvaćam ali ne mora uvijek to spominjat. Njemu je gušt govorit kako ja imam problema, kako ne znam o povijesti... naslađuje se time. Čak mi je par puta u udruzi u facu rekao kako on zna više od mene o povijesti, a dobro zna da ne zna. Uvijek nastoji potkopati moju "povijesnost". To što govori kako ja imam problem me toliko ne vrijeđa kao što vijeđa mojuj povijesnost.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 16 vel, 2009 9:19 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
i saga se nastavlja.....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 16 vel, 2009 10:07 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
T'Grel je napisao/la: E, pa @Cviček, ti znaš da ja nemam preveliki prag za vrijeđanje i sl. Za mene je taj njegov post bio mala uvreda, ajde mala provokacija jer je uvreda malo preteška riječ. ...ako ti je problem nizak prag tolerancije, zašto se onda sukobljavaš s forumašima na forumu... ? ...zar nije logičnije da se ne upuštaš u takve rasprave...?T'Grel je napisao/la: A i to što stalno traži načina kako da dokaže da neki drugi ljudi znaju više o povijesti od mene. Ok, možda znaju i ima nekih koji znaju i ja to prihvaćam ali ne mora uvijek to spominjat. ...da to mi je životna okupacija... ...naime primjetio sam da je neka forumašica povijesno jako dobro potkovana... te sam uvidio da ti nja njezine upite ne daješ baš neke odgovore koji bi obarali s nogu i bacali nas u delirij... pa se zaključak nametnuo sam od sebe...
...no međutim tvoj stav prema tome , da u svemu vidiš nekekvu porovokaciju je naprosto nekorektan... T'Grel je napisao/la: Njemu je gušt govorit kako ja imam problema, kako ne znam o povijesti... naslađuje se time. ...kao što sam napomenuo... ako dnevno to ne napravim tri puta... sruši se moja kula od danskih kockica... T'Grel je napisao/la: Čak mi je par puta u udruzi u facu rekao kako on zna više od mene o povijesti, a dobro zna da ne zna. ...ok, sad sam se ja UVRIJEDIO!! ...naime, takvo nešto ja NIKAD nisam rekao, jer je povijest jedna grana u kojoj se ja baš i ne snalazim predobro, ne zanima me previše, nit se bavim njome... ...napomeno sam više od jedanput da sam ja zapravo slab u povijesti... ...te da bi rekao da o tome znam više nego ti bilo bi od mene užasno glupo spomenuti! ...tako da optužujući mene da sam nešto rekao bez adekvatne dukumentacije ili svjedoka... ...te te molim da ubuduće ne iznosiš lažne argumente... (u zadnje vrijeme ti je to postalo navika)
T'Grel je napisao/la: Uvijek nastoji potkopati moju "povijesnost". To što govori kako ja imam problem me toliko ne vrijeđa kao što vijeđa mojuj povijesnost. ...gledaj jednu stvar... ti se naokolo hvališ svojim izvrsnim poznavanjem povijesti, te da ti je to glavni hobi u životu, da ti je životni cilj upisati povijest na filozofskom... ...naime , kod provjere tog tvojeg znanja uvidjeli smo da tu ima puno praznika , te odgovore koje si znao ponuditi nisu pratili tvoju reputaciju koju si si sam nametnuo. Dakle, ako je želim neke podatke iz povjesti , prvo ću pitati tebe jer očekijem zadovoljavajući odgovor. Neki tvoji postupci u odavanji istih odgovora probudili su u meni opravdanu sumnju da je reputacija s kojom se hvališ ipak malo precijenjena. 
| pon 16 vel, 2009 11:01 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Mr.bobo je napisao/la: te sam uvidio da ti nja njezine upite ne daješ baš neke odgovore koji bi obarali s nogu i bacali nas u delirij... pa se zaključak nametnuo sam od sebe... Ti si uvidio? Koliko znam ti baš ne poznaješ dovoljno povijest da bi mogao procjenjivat je li je to tako ili ne, pa prema tome ne možeš vidjet jel tu šta točno ili ne. Kao što ja o agronomiji ne znam tako dobro pa ne mogu govorit jel si šta točno rekao ili ne. I ne očekujem da ljude obara s nogu ili odvodi u delirij moje znanje o povijesti. To mi nikada nije ni bila namjera. O čem pričaš... kakav delirij???
|
| pon 16 vel, 2009 11:14 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
i svađa se nastavlja u topicu "svađe"...ajde,barem je adekvatno nazvan 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 16 vel, 2009 11:16 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
@T'Grel...ne želim više odgovarati na tvoje postove... jer bi njima mogao narušiti svoj autoritet i ugled na forumu... ...nisi toga vrijedan , jer ako svaki moj post bilo upućen tebi ili ne smatraš kao moju provokaciju na tebe... bolje se kloni mojih postova...
| pon 16 vel, 2009 11:19 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Vas dvojica se nikada nećete promijeniti.
| pon 16 vel, 2009 11:19 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
eto sad ste si rekli sve... lock
|
| pon 16 vel, 2009 11:23 pm |
|
 |
|
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|