|
Sada je: sub 17 svi, 2025 6:11 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Episode VII (2015.) (directed by J.J. Abrams)
Autor/ica |
Poruka |
Über Trekkie
|
 Re: Episode VII (2015.) (directed by J.J. Abrams)
Stiže Star Wars film o Yodi?! Iako obično nismo skloni objavljivanju nepotvrđenih glasina, na ovu smo se udicu jednostavno morali upecati. Naime, prema navodima sa AICN-a, Disney priprema spin-off Star Wars film koji će se pozabaviti Yodom!
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
uto 05 vel, 2013 10:00 pm |
|
 |
Über Trekkie
|
Epizoda VII iz fanovske perspektive I dok su Lawrence Kasdan i Simon Kinberg u proteklih nekoliko dana javno potvrdili kako rade na zasada neimenovanim Star Wars spinoff filmovima, a Frank Oz izrazio želju za povratkom ulozi Yode, fanovi skloniji grafičkom dizajnu već su pronuli poslu stvaranja fan-made postera nadolazeće Epizode VII.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
ned 10 vel, 2013 10:07 pm |
|
 |
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
Yoda je zasigurno, ne samo jedan od boljih likova, nego ujedno i jedan od simbola SW. Moglo bi bit super, ali opet gledam sve to sa oprezom.., dal je to samo trik za zaradu ili će se to napravit s koliko toliko strpljivošću i pedatnosti..
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
ned 24 vel, 2013 6:32 pm |
|
 |
Über Trekkie
|
Benedikt XVI
|
sub 06 tra, 2013 9:00 pm |
|
 |
Über Trekkie
|
Koga to Disney traži za Epizodu VII?Nakon što je jučer Bleeding Cool objavio neslužbenu verziju poziva na audiciju za uloge u Epizodi VII, Lucasfilm je potvrdio kako je riječ o autentičnom popisu. Iako iz navedenog popisa nije moguće zaključiti puno o radnji ili likovima, dotični ipak pruža zanimljive mogućnosti za špekulaciju.
Benedikt XVI
|
pet 21 lip, 2013 10:01 pm |
|
 |
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Meni nije jasna ta fraza koja se ponavlja, npr. što bi to bila "fizički sposobna tinejdžerka"  makar zvuči dobro Jedino što traže nekoličinu tinejdžera... pa me strah da novi Wars bude još više okrenut djeci i omladini 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
sub 22 lip, 2013 8:39 pm |
|
 |
Über Trekkie
|
Cvicek je napisao/la: Meni nije jasna ta fraza koja se ponavlja, npr. što bi to bila "fizički sposobna tinejdžerka"  makar zvuči dobro A kao, da je sportski tip. 
Benedikt XVI
|
sub 22 lip, 2013 9:57 pm |
|
 |
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
|
čet 15 kol, 2013 4:00 pm |
|
 |
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Cvicek je napisao/la: Meni nije jasna ta fraza koja se ponavlja, npr. što bi to bila "fizički sposobna tinejdžerka"  makar zvuči dobro Jedino što traže nekoličinu tinejdžera... pa me strah da novi Wars bude još više okrenut djeci i omladini  Ako se radi o Hanovoj i Leinoj djeci, logično bi bilo da budu mlađi. Mislim da moraju naglasit fizički sposobna tako da odmah eliminiraju glumce s... invalidskim kolicima. Banaliziram. 
čet 05 ruj, 2013 6:30 pm |
|
 |
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sri 28 pro, 2011 4:30 pm Postovi: 248 Lokacija: Osijek Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Scruffy-looking nerf-herder Koje si vrste?: Hewmon
|
Teaser Epizode VII za one koji nisu vidjeli, iako sumnjam da ima puno takvih  , ali eto svejedno.

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
|
pet 28 stu, 2014 7:40 pm |
|
 |
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9990 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
So far uopće ne izgleda loše. Jako dobro zapravo te se nadam da neće razočarat
_________________ You shouldn't like things because people tell you you're supposed to.

ST battles audio/video tribute!
|
pet 28 stu, 2014 7:57 pm |
|
 |
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Tek kad dođe Trailer možemo pričat o tome kakav će možda bit film , ovaj Teaser još ništa konkretno ne govori 
_________________ Surviving the new decade
|
pet 28 stu, 2014 8:09 pm |
|
 |
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sri 28 pro, 2011 4:30 pm Postovi: 248 Lokacija: Osijek Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Scruffy-looking nerf-herder Koje si vrste?: Hewmon
|
Sovereign X je napisao/la: So far uopće ne izgleda loše. Jako dobro zapravo te se nadam da neće razočarat Ne izgleda loše, samo što se meni osobno baš i ne sviđa novi dizajn lightsabera. captain je napisao/la: Tek kad dođe Trailer možemo pričat o tome kakav će možda bit film , ovaj Teaser još ništa konkretno ne govori  Prometej je imao odličan trailer, ili više njih, pa je ispao kako je ispao. Nakon Prometeja više ne sudim film po traileru.

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
|
pet 28 stu, 2014 8:15 pm |
|
 |
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Istina  .. Prometej je ispa velika prijevara 
_________________ Surviving the new decade
|
pet 28 stu, 2014 8:32 pm |
|
 |
Lieutenant Commander
|
captain je napisao/la: Istina  .. Prometej je ispa velika prijevara  Da, na žalost, ali valjda će nastavak biti bolji. Je li netko ovdje igrao KOTOR? Podsjeća li samo mene tip u crnom na Dartha Revana? Eh da, i tip koji govori u traileru zvuči kao Tom Hardy (Bane, pretor Shinzon iz Nemesisa).

|
pet 28 stu, 2014 8:44 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|