|
Sada je: uto 11 kol, 2026 6:05 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 STAR WARS podforum
Mislite li da i Star Wars kao druga najveca svemirska avantura ..tj.jedna od najvecih sf saga dobije mjesto iznad mog kutka....
? Ako da zasto? i ako ne zasto? May the force be with you
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sri 22 tra, 2009 2:32 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: STAR WARS podforum
Da, Star Wars treba dobiti podforum Ako ga ima Stargate, onda Star Wars koji je jedan od najpopularnijih SF-ova uz Star Trek bi ga isto trebao dobiti
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 22 tra, 2009 2:37 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Eto Suveren je sve objasnio. 
|
| sri 22 tra, 2009 2:39 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Da da naravno.  Jedna tema je premalo za sve te rasprave.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 22 tra, 2009 2:44 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Slažem se. Treba SW podforum. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 22 tra, 2009 3:16 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 22 tra, 2009 3:22 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Daj jedan dobar razlog. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 22 tra, 2009 3:28 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 22 tra, 2009 3:30 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
 Zabavan si....nelogičan, ali zabavan. 
|
| sri 22 tra, 2009 3:35 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ne bu išlo. Star Wars se može tolerirati u podforumu Ostali SF, ali nikako mu ne dati kompletan PDF. Razlog, mali broj fanova na forumu. Netko će me pitati kako je Stargate dobio? Stargate ima velik broj obožavatelja na ovom forumu. i kao što kaže kolega Cvicek Ja Ja Ja 
| sri 22 tra, 2009 3:36 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
A ništa onda odosmo na drugi forum. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 22 tra, 2009 3:44 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
|
| sri 22 tra, 2009 4:08 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Znam ja jedan gdje ima SW podforum... 

|
| sri 22 tra, 2009 4:22 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Pa jeb˙˙˙˙˙vam je ta star trek toleranciaj....ako ima pravila onda trebaju vrijedit za sve....sta 7 ljudi je mali broj fanova...pogleda anketu. Sad ako vi ne volite Star Warse ne znaci da ni drugi ne vole...i to što vi volite Stargate ne smije vam doputat da ga favorizirate,i Cvicek jadni su ti razlozi i neko ko je admin se ne bi trebao tako ponasat. ako Stargate ima svoj podforum nek ga onda ima....a star wars ga nece imat zato jer ste tako divni i ne drzite niciju stranu...no da cvicek to se od tebe i moglo očekivat
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sri 22 tra, 2009 4:22 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
|
| sri 22 tra, 2009 4:26 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|