| Autor/ica |
Poruka |
|
Cadet 1st year
|
 Star Wars koncert
Hehe, hocu dobiti ban s foruma?
Je li tko mozda bio na koncertu u Lisinskom?
Zasto nema tako nesto za ST 
|
| ned 09 tra, 2006 2:37 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Evo bio je naš tajnik jucer. Zasto mislis da bi zbog toga dobio ban sa foruma??? Ova tema je i otvorena da se da ljudima do znanja da postoji i ostali Sf koji se isplati pogledati, tako da se dokaze kako je ST najbolji!
Inace muzika je stvarno fenomenalna, pa radio je John Wiliams i jednu temu za ST flm, ali necu vam rec koji  HARD CORE ST FANOVI to moraju znat. 
| ned 09 tra, 2006 12:19 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Evo ja sam bio na koncertu i bio je sjajan. Premda je vrijeme proletilo.
| ned 09 tra, 2006 3:25 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
|
Pa nije bas da je vrijeme proletjelo jer je koncert trajao sat vremena.. I nekako mi orkestar nije bio bas ono, optimalan, ali zanimljiv event u svakom slucaju.
|
| ned 09 tra, 2006 4:04 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Po meni je trebao dulje trajati, a bili su dobri i svjetlosni efekti, odnosno dirigent s crvenim/zelenim svjetlosnim štapićem.
| ned 09 tra, 2006 5:30 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
e i meni je taj dirigentski štapić bio zakon
ja izvukla karte na tomboli na istrakonu pa smo išli ja i max jučer, na kraju je ispalo da je bilo tko mogo uć besplatno...meni bilo dobro i zanimljivo al je prekratko trajalo. očekivala sam bar sat i pol.
_________________ njanjanja
|
| ned 09 tra, 2006 5:44 pm |
|
 |
|
Mister 47
|
Lil'Mee je napisao/la: e i meni je taj dirigentski štapić bio zakon ja izvukla karte na tomboli na istrakonu pa smo išli ja i max jučer, na kraju je ispalo da je bilo tko mogo uć besplatno...meni bilo dobro i zanimljivo al je prekratko trajalo. očekivala sam bar sat i pol.
Besplatno?????
Ja sam karte platio 120kn. 
| ned 09 tra, 2006 5:47 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
da, i ja sam se iznenadila. dođem na blagajnu pokupit osvojene karte a žena mi kaže da samo uđem unutra. i rekla nam je amidala da misli da su ljudi ulazili bez karata (bilo par buseva klinaca koji su valjda svi gledali besplatno). ja i max komentirali kak smo mogli pozvat cijelo društvo i svi uć bez karte i bez problema - eh, da smo znali... 
_________________ njanjanja
|
| ned 09 tra, 2006 6:17 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
|
Pa slazem se da je trebalo biti sat i pol. A za ovo 'besplatno' - vjerojatno su klinci imali organiziran dolazak placen unaprijed da ne daje svatko kartu po kartu na 'cijepanje'..
|
| pon 10 tra, 2006 1:58 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
da bilo je full kratko, mogli su strpat jos par skladbi (ovo je bio kao samo best of) al brijem da im se nije dalo zbog kolicine koncerata koju su izvodili. posto smo mi bili na zadnjem (ili predzadnjem nisam siguran) koncertu orkestar mi se cinio nekak dekoncentriran (na pocetku prve skladbe je bio totalni kaos -to meni nije zvucalo ko na filmu) i sve skupa mi to i nije zvucalo nekak super (nije biolo dovoljno nabrijano:)
bio bi totalno razocaran koncertom da se neki bivsi clanovi STudruge nisu sorali macevima, setali ko imperial guardovi i darth vader.... da sam znao da oni rade tam na koncertu sredio bi besplatne karte i da ih nije lil'mee "dobila" na tomboli
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| uto 11 tra, 2006 1:36 am |
|
 |
|
Cadet 1st year
|
Jos bih dodala da filharmonija nije bila nesto narocito, tek u jednoj do dvije teme su uspjeli po meni postici malo visi nivo od prosjecnosti. Zatim, lea koja stoji na pozornici i iza nje bljesti reflektor u tribine gdje ljudi ne mogu gledati, a kamoli uzivati od toga. Bar da se micala malo. Dalje, losi isjeci iz filmova koji ide u loop, sto, dobili su prava za prikazivanje samo tih 4 scena? Inace, disanje prije pocetka je bilo fora, kao i na pretpremijeri filma, te dirigentova palica koju je izvukao uz zvuk lightsabera i koja je svijetjela bas kao i palice gudackih instrumenata u crvenoj i zelenoj boji. Grljenje Lea i Luke, Vadera i ovo ostalo bwwaaa. I iako su svirali na bis, ne znam, bilo je kratko. Ideja odlicna, realizacija prosjecna. I da, Vader je bio poznat lik 
|
| uto 11 tra, 2006 2:38 am |
|
 |
|
Mister 47
|
@zr@ je napisao/la: ..i iza nje bljesti reflektor u tribine gdje ljudi ne mogu gledati, a kamoli uzivati od toga...
Još danas me bole oči od toga. 
| ned 16 tra, 2006 12:02 pm |
|
 |
|