| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Ba'al
Jel vama on cool ? Meni je boljii negativac od svih super ori-a i slicnih ...baal rules Ps...gledan stargate bas sada pa nemogu puno pisat ..ali mozda kasnije poboljsam temu 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 19 stu, 2009 7:18 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Ba'al
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 19 stu, 2009 7:32 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Lik je car Bas ovog trenutka gledam njegovo maslo u kojem baal dolazi i stargate bazu i kaze kako ima odgovor za nalazak oruzja koje je jako kontra ORI-a a odjednom ekipe pocinju nalazit sve vise i vise baal -ova a na kraju baal ekipa napravi nered i izvuce sve potrebne informacije iz samanthe carter a na kraju pobjegne iz baze Ma koji Ori i Wraighti i sva ostala ekipa ...goauld rules Ps ...vala je htjela odmah jednog od njih navest na seks 
|
| čet 19 stu, 2009 7:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Slazen se sa napisanim, Baal je bas cool negativac. Zapravo i nije bas potpuni negativac. Mislin, je negativac, ali nije potpuno crn ka Anubis recimo. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| čet 19 stu, 2009 9:13 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma samo treba pogledati Continuum. lik je CAR i najbolji goa'uld svih vremena. i još jedan od njegovih bonusa je što nekako dolazi u paketu s Jackom. njih dvojica su uvijek imali taj jedan poseban odnos (da ne kažem očinski  ) tipa one scene kad se u SGCu pojavi Ba'alov hologram, a Jack ga ostavi da čeka i tako. u biti osma sezona je ok više manje samo radi Ba'ala.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 20 stu, 2009 2:47 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Ovaj baal je toliko puta poginuo da mislim da drzi svijetski rekord u broju umiranja a ne nestajanja sa lica zemlje Vjerojatno u cijeloj desetoj sezoni nevidimo pravog baal-a nijednom 
|
| sri 25 stu, 2009 1:32 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Jedan od boljih negativaca, ali mi nekako taj glumac više paše za Adult filmove nego za SG 
| sri 25 stu, 2009 1:34 am |
|
 |
|
Make it so
|
Meni je zanimljivo kako baal cijele dvije epizode (ono kad su trazili sveti gral i na kraju nasli merlina) nije koristio goauld glas , valjda jedini goauld koji prica po naski , po domacu  , apophis i ostala ekipa su gotovo stalno koristili goauld glas 
|
| sri 25 stu, 2009 1:39 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
captain je napisao/la: Ovaj baal je toliko puta poginuo da mislim da drzi svijetski rekord u broju umiranja a ne nestajanja sa lica zemlje Ja mislim da taj rekord ipak drzi Daniel 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 25 stu, 2009 1:58 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Ba'al je bog. No pun intended.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| sri 25 stu, 2009 2:02 am |
|
 |
|
Make it so
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: captain je napisao/la: Ovaj baal je toliko puta poginuo da mislim da drzi svijetski rekord u broju umiranja a ne nestajanja sa lica zemlje Ja mislim da taj rekord ipak drzi Daniel  Zapravo drzi ga kenny iz south parka Danielsvako malo nestane ...to jest misle da je mrtav u prvoj sezoni bar dva puta a samanthu su mislim kopirali sigurno nekoliko puta , jack-a napadaju svakojake bolescine ...ali nijedan se nije klonira ko baal ...pa onda u obliku klona poginia bar pet puta u dvije zadnje sezone 
|
| sri 25 stu, 2009 2:07 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
I meni je Baal najbolji negativac u SG1. On je negativac sa stilom 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 25 stu, 2009 2:07 am |
|
 |
|
Make it so
|
Nakon sta je bio zajedno s baal-om godinama sta uopce garantira da baal-ov domacin nije jednako opasan kao i velika zmija koja je bila u njemu ? 
|
| pet 27 stu, 2009 8:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Pa mislin da se domacin i zmija bas i ne misaju, tj. kada odvojis simbionta od domacina, da ostaje domacin vulgaris. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| sub 28 stu, 2009 3:11 am |
|
 |
|
Make it so
|
Koliko ja kuzim domacin je promatrac koji sve vidi i cuje ali nema kontrolu ..( ili ima ali minimalnu) ..znaci nitko ne garantira da domacin nece postat isto megaloman zeljan moci ili barem lisac kao vala 
|
| sub 28 stu, 2009 2:22 pm |
|
 |
|