| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Teal'c - SG Tuvok ili SG Worf?
Ja evo zadnjih dana gledam mrvu stargate i navedeni lik me uzasno asocira na tuvoka , slicne konstrukcije recenica imaju i uzasno su ne-emocionalni na momente , to s recenicama primjetim vrlo cesto a jucer u jednoj epizodi sa zaposjednutim ruskim astronautom , gdje je isti umirao jer je bio zaposjednut (anubisom) je lik zvucao kao tuvok , da zatvoris oci mislio bi da tuvok prica nesto 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 22 lis, 2009 2:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
 Re: Teal'c - stargateov tuvok ?
Ma kakav Tuvok.... Worfov duplikat, kako zbog ratničke strane, tako i zbog priča o časti, ali i veza sa zgodnim ženama i problema sa neodgovornim sinom. BTW. takav je i Ka D'Argo iz FS-a.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| čet 22 lis, 2009 3:10 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
teal'c je cisti worf.samo malo manje grumpy. 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| čet 22 lis, 2009 3:28 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
mislim da je kombinacija worfa i tuvoka. 
| čet 22 lis, 2009 3:38 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Miroslav je napisao/la: Ma kakav Tuvok.... Worfov duplikat, kako zbog ratničke strane, tako i zbog priča o časti, ali i veza sa zgodnih ženama i problema sa neodgovornim sinom. BTW. takav je i Ka D'Argo iz FS-a. Moguce , nije mi to bas palo na pamet , ali kad pogledas i worf ima nekakvu stalozenost kakvu obicni klingonci nemaju , no u ovom slucaju me valjda zbog prokazivanja voyagera na HRT-u .Tealc asocirao na tuvoka Iako jaffe mozda vise slice na klingonce (dijelom i trille) 
|
| čet 22 lis, 2009 4:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Znaci, zakljucak... Teal'c je kombinacija Worfa, Tuvoka i Jadzije. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| čet 22 lis, 2009 5:38 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Sta je tu smisno ? ili ti jednostavno volis  Tri sastojka 
|
| čet 22 lis, 2009 6:18 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Pa zamislija san kako bi taj hibrid izgleda... I tko ne voli? 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| čet 22 lis, 2009 9:06 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Pa svi ih vole 
|
| čet 22 lis, 2009 10:32 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...hehe... meni je isto Teal'C sličniji Worfu nego Tuvoku...
...zapravo ponaša se kao Worf, a govori kao Tuvok...
...još da smo i epizodu TuWorf vidjeli, tu bi bilo smijeha...
| pet 23 lis, 2009 2:17 am |
|
 |
|
Make it so
|
Haha Tuworf Worf je za klingonca jako stalozen i bistar , iako za razliku od prosjecnog vulkanca kao tuvok ima napade bijesa i divlje momente (nevezano uz pon far) , pa tu se vidi nekakva razlicitost u njih Jedno pitanje , Jaffe su vecinom kao Tealc ili ne ?
|
| pet 23 lis, 2009 2:24 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
captain je napisao/la: Haha Tuworf Worf je za klingonca jako stalozen i bistar , iako za razliku od prosjecnog vulkanca kao tuvok ima napade bijesa i divlje momente (nevezano uz pon far) , pa tu se vidi nekakva razlicitost u njih Jedno pitanje , Jaffe su vecinom kao Tealc ili ne ? Pa sto se tice toga da su svi ratnici, da... po toj nekoj stalozenosti bas i ne. Iako i nema puno bitnijih likova medju Jaffame. No i medju njima ima pokvarenih i korumpiranih kao sto ima i takvih Klingonaca.
|
| pet 23 lis, 2009 2:36 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
 Re: Teal'c: stargateov Tuvok
Tealc...hm, rekao bih Tuvok, no ni od Worfa nije daleko. 
|
| sri 13 tra, 2011 7:53 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Ima malo Worfa, to je sigurno... a i malo Tuvoka... Recimo pola-pola.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| čet 14 tra, 2011 12:06 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ajd trebalo preimenovati temu i staviti anketu je li Teal'C više kao Tuvok ili Worf (i staviti dvije opcije za glasanje zbog preciznijih rezultata)
|
| čet 14 tra, 2011 7:42 pm |
|
 |
|