| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
-fallen-one- je napisao/la: Ant je napisao/la: film ima tri velika nedostatka u usporedbi sa serijom: O'Neilla, Cartericu i Teal'ca dobro zboriš.  ... spader vs. shanks 
...zaboravila si i Daniela... ...to ti Ana nebi oprostila... :)
| čet 14 lip, 2007 2:07 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: -fallen-one- je napisao/la: Ant je napisao/la: film ima tri velika nedostatka u usporedbi sa serijom: O'Neilla, Cartericu i Teal'ca dobro zboriš.  ... spader vs. shanks  ...zaboravila si i Daniela... ...to ti Ana nebi oprostila... :)
evo, bobo, pozivam te da ponovno procitas ovo sto si napisao (i ono sto je fallen napisala prije tebe) i da obratis pozornost na dva imena u njenom postu.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 14 lip, 2007 7:05 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
... ja se ne odazivam pozivu...
| pet 15 lip, 2007 8:40 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
i shanks i spader su igrali daniela (spader u filmu), o tom se radilo.
| pet 15 lip, 2007 6:36 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
ma daniel (iz serije) je fuuuuull zgooodaaannn... a iz filma je fuuulll slllaadddaaak.. ful me napali kad je neki decko pametan.. i jos k tome zgodan.. joj miline..
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| sub 16 lip, 2007 7:56 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
Joj miline tebi idućih par mjeseci. Shanks je jedan predobar glumac, još je uz to lijep od glave do pete... stvarno se žene nemaju što tužiti dok gledaju SG - 1. *uzdah*
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
| sub 16 lip, 2007 11:01 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Obrati se fallenki, al mislim da su titlovi od SGA na hrvatskom.
|
| sub 16 lip, 2007 11:50 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
Capri je napisao/la: Joj miline tebi idućih par mjeseci. Shanks je jedan predobar glumac, još je uz to lijep od glave do pete... stvarno se žene nemaju što tužiti dok gledaju SG - 1. *uzdah*
Pa kao zena se ne zalim.. zgodnih glumaca ima jako puno no malo koji glumi slatke, zgodne geekove.. ( barem je daniel u filmu bio geek.. slatko)..
jedva cekam da dobijem SG..
|
| sub 16 lip, 2007 3:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Uh čekaj da vidiš prve dvije sezone. *headdesk*
|
| sub 16 lip, 2007 4:01 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
bunnyema je napisao/la: Capri je napisao/la: Joj miline tebi idućih par mjeseci. Shanks je jedan predobar glumac, još je uz to lijep od glave do pete... stvarno se žene nemaju što tužiti dok gledaju SG - 1. *uzdah* Pa kao zena se ne zalim.. zgodnih glumaca ima jako puno no malo koji glumi slatke, zgodne geekove.. ( barem je daniel u filmu bio geek.. slatko).. jedva cekam da dobijem SG..
bude uskoro ti došlo. evo dog sam se i sa krešom.
hej, pa meni je daniel i na početku i na kraju bio ok 
| sub 16 lip, 2007 4:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Daniel nije "ok" Daniel je THE Hot Stuff te serije! *khm* Eto.
|
| sub 16 lip, 2007 4:44 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Capri je napisao/la: Daniel nije "ok" Daniel je THE Hot Stuff te serije! *khm* Eto.
...evo, sad je u 3 sezoni i promijenio frizuru... ...koja mu puno bilje stoji... 
| pon 18 lip, 2007 9:53 am |
|
 |
|
Captain
|
da ima bradicu bio bi brat blizanac mojeg dragog.. ali nikada mu nebi bio do koljena..
|
| pon 18 lip, 2007 11:23 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
sta stvaro to gledate !?
HDTV.. opa .....jel onaj HDredy ili HDfull ...... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 22 lip, 2007 6:22 pm |
|
 |
|
Captain
|
ejla. evo nakon 5 dana neumornog buljenja u ekran.. nakon buljenja bez daha pogledala sam 8 sezona sg1.. kako nema skole mogla sam po cijele dane i noci biti zaljepljena za ekran.. i sada nakon 8 sezona mogu reci da je sg-1 zakon.. posebne simpatije su upucene Danielu.. pogotovo kada se osisao.. thor i asgardi su mi preslatki.. mislim da je sg definitivno bio vrijedan trosenja 5 dana mojeg zivota.. i preporucam ga svima koji imaju puuno vremena i onima koji mogu biti jako dugo budni i koncentrirani.. iz dana u dan prezivljavati sa samo jedan-dva sata sna i pokojom setnjicom od stolice do frizidera..  ) ocjena 5++  ) hocemo jos.. hocemo jos..
jesam li spomenula da mi se dio s egipatskom mitologijom svidio.. odlicno! tko god da je imao taakvu mastu i volju napraviti takvu seriju svaka mu cast..
|
| ned 24 lip, 2007 1:54 pm |
|
 |
|