| Autor/ica |
Poruka |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Audicija za cro dr. Jacksona
Izvrsno. Pripremit ću ispitne kriterije. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 05 tra, 2009 9:35 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Hrčak je napisao/la: Izvrsno. Pripremit ću ispitne kriterije.  samo naprijed! dobrodosla u ziri 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 05 tra, 2009 9:39 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Morem i ja? 

|
| ned 05 tra, 2009 9:46 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Hrčak je napisao/la: Izvrsno. Pripremit ću ispitne kriterije.  Odlično! I smisli pitanja!  T'Rapavi je napisao/la: Morem i ja?  Ako se ne varam,ti si dečko. Ako se grdno ne varam,u žiriju moraju bit cure. Tako da...ne. Al zaš se ne bi natjecao? 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 05 tra, 2009 9:49 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
T'Rapavi je napisao/la: Morem i ja?  ...da upadneš, morat ćeš poljubiti svaku članicu žirija...
| ned 05 tra, 2009 9:50 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Iz kojeg područja pitanja moraju biti? 
|
| ned 05 tra, 2009 9:51 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Hrčak je napisao/la: Iz kojeg područja pitanja moraju biti?  Pa na nekoj od prethodnih stranica to piše.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 05 tra, 2009 9:52 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Mir'Na Riker je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Morem i ja?  Ako se ne varam,ti si dečko. Ako se grdno ne varam,u žiriju moraju bit cure. Tako da...ne. Al zaš se ne bi natjecao?  Smeg...  Možda se varaš, možda ne...  Diskriminacija... Mr.bobo je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Morem i ja?  ...da upadneš, morat ćeš poljubiti svaku članicu žirija... Pa ak je to za žrtvu... 

|
| ned 05 tra, 2009 9:55 pm |
|
 |
|
|
Uzmite svi udžbenik Povijest 1 od Davorke Bubanj Valentić. 
|
| ned 05 tra, 2009 9:57 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Hrčak je napisao/la: Uzmite svi udžbenik Povijest 1 od Davorke Bubanj Valentić.   daj ugušit ću se od smijeha  Al ne fakat,njen udžbenik je zakon. Eto kandidati,imamo primarnu literaturu.
|
| ned 05 tra, 2009 10:09 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja se ne uzdajem u znanje povijesti...
(...eventualno ako mi baš nekog boga slučajno pogodite... )
...već na šarm...
| ned 05 tra, 2009 10:31 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
sarm igra isto veliku ulogu,ali kako je receno,trazi se muskarac koji ce nas zadovoljiti svojom inteligencijom 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 05 tra, 2009 10:38 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
alien she je napisao/la: sarm igra isto veliku ulogu,ali kako je receno,trazi se muskarac koji ce nas zadovoljiti svojom inteligencijom  Uistinu...pa to je čitava poanta audicije...i naočale. 
|
| ned 05 tra, 2009 10:39 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Uistinu...pa to je čitava poanta audicije...i naočale.  naocale su jedan posebno seksi detalj,zato i ocjenjujemo to,treba ih nositi sa stilom 
|
| ned 05 tra, 2009 10:40 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...a jel se ocijenjuje pogled iznad naočala...?
| ned 05 tra, 2009 10:51 pm |
|
 |
|