Sada je: čet 06 kol, 2026 12:48 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 164 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sljedeća
 Stargate Universe 
Autor/ica Poruka
anarho trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Post Re: Stargate Universe
Svojim kontriranjem u stvari potvrđuješ ono što sam rekao :)

Gledanost ona koju čine prosječni gledatelji je najbitnija, no veliku ulogu u svemu tome imaju i fanovi sa ajmo reći popularizacijom Stargatea.. njihov glas se isto tako čuje bilo preko user-generated contenta na internetu bilo preko preporuka frendovima... loš stav fanova (možda manjine, ali glasne manjine) tako može značajno doprinjeti padu popularnosti.

A večina tih "SG1 i SGA" fanova koji pljuju po SGU s opet strane pogledaju svaku fraking epizodu koja se emitira...

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

pet 22 lis, 2010 3:54 pm
Kingslayer
Kingslayer

Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
A istina. Ja osobno ne gledam SGU, odustao nakon 4-5 epizoda. Bilo mi dosta. Vjerojatno ću jednog dana pogledati (ako sam pogledao Galacticu 80, onda ću valjda i ovo uspjet) to sve... ipak je to Stargate, ili se tako bar naziva. :mrgreen:

Što se tiče ekipe koja gleda i samo pljuje... nisu baš ni meni jasni. Valjda su mazohisti ili prikriveni obožavatelji SGU-a. :zubo:

pet 22 lis, 2010 4:15 pm
Profil Web stranica
Defender of Earth

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Ponfo miran
Koje si vrste?: Andorian
Post Re: HRT je otkupio Universe
Meni samo nije jasno što to vi ljudi ovdje imate protiv SGU-a?
Ok, jest da su do sad bile samo dvije epizode, ali te dvije su mi definitivno bolje od cijelog SG-1.
I hvala nebesima da ovdje nema onog prokletog iritantog kvazihumorističnog hvalisavca Daniel Jasksona.
Čak i ono što se u prvom nastavku pojavio preko onog videa samo par minuta je bilo dovoljno da mi se dignu živci. :P

pet 29 lis, 2010 10:38 am
Über Trekkie
Über Trekkie

Vridi 2 minute RDA, nego čitava serija sa onim iritantnim plačipičkama Youngom i Scottom. A onu Chloe i Camille da ne spominjem, plus dramljenje bez istinske drame.

ŠTo se tiče gledanja SG:U, gledamo i dalje jer gajimo nadu da će se popraviti, no čini se, jako teško. A i loš SG je valjda bolji nego nikakav.

Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.

blaženi Alojzije Stepinac

Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.

Benedikt XVI

pet 29 lis, 2010 12:37 pm
Profil Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Suikotreki je napisao/la:
Ok, jest da su do sad bile samo dvije epizode, ali te dvije su mi definitivno bolje od cijelog SG-1.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
...uspoređuješ možda 2 od 6 najzanimljivijih epizoda u sezoni...
...s 10 sezona SG1... :zgrožen:
...oh boy...

...debilno je to da se na Universu više bave sami sa sobom nego s nekim ostalim stvarima... igrice oko skrivanja podataka... i takve sheme su naprosto iritantne... te pokazuje koliko su ljudi zapravo pokvareni...
...kao da to nismo znali... a ono u cijeloj sezoni se ne događa NIŠTA...
...tapkanje u mraku... pa tko će koga bolje napipati... :roll:

Suikotreki je napisao/la:
I hvala nebesima da ovdje nema onog prokletog iritantog kvazihumorističnog hvalisavca Daniel Jasksona.
Čak i ono što se u prvom nastavku pojavio preko onog videa samo par minuta je bilo dovoljno da mi se dignu živci. :P

Eli je recimo jedna verzija Daniela tamo i jedan od možda najzabavnijih likova radi kojeg je serija ajmo reć podnošljiva...

...a to što tebi Daniel ide na živce...to je već nekaj sasvim drugo... ;)

pet 29 lis, 2010 12:48 pm
Profil ICQ Web stranica
Overlord
Overlord

Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Ajme, ja zbilja ne kužim taj fanovski fundamentalizam i gdje mu je kraj :joj: Iako sam pogledao samo dvije epizode, stvarno mogu reć da su čak bolje od BSG-a, a vjerujem i SG1-a kojeg sam gledao nekoć davno (budem ga pogledao opet). Sve u svemu, isto kao što je ENT Trek, tako je i SGU Stargate i tako će ostat. A Gateri fundamentalisti mogu tuć glavom o zid kolko god hoću, ali SGU će i dalje ostat dio Stargatea :P

Miroslav je napisao/la:
Vridi 2 minute RDA, nego čitava serija sa onim iritantnim plačipičkama Youngom i Scottom. A onu Chloe i Camille da ne spominjem, plus dramljenje bez istinske drame.

ŠTo se tiče gledanja SG:U, gledamo i dalje jer gajimo nadu da će se popraviti, no čini se, jako teško. A i loš SG je valjda bolji nego nikakav.

Po meni su dosad svi likovi ok, osim Rusha koji mi na momente zna dić tlak sa nekim svojim izljevima mudrosti i arogancijom.

BTW šta fali Chloe? Ona je meni baš simpatična :mrgreen: :zaljubljen:

slika

ST battles audio/video tribute!

pet 29 lis, 2010 12:56 pm
Profil YIM Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Nije ovdje riječ o fanovskim fundamentalistima, nego čisto o fanovima koji su nezadovoljni smjerom u kome ide (pardon, u kome stoji :zubo: ) serija. Fanovski fundamentalista je onaj koji tvrdi da ENT nije Trek, a SG:U da nije Stargate. Ergo , na ovom forumu je to jedino cjenjeni kolega T'Grel. :zubo:

A što se tiče Chloe, ona je samo dobra za jedno...i ne, ne mislim na ribanje podova u mokroj haljini, i pripijenoj bluzi... :mrgreen:

Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.

Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.

Benedikt XVI

pet 29 lis, 2010 1:02 pm
Profil Web stranica
Overlord
Overlord

Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Miroslav je napisao/la:
Nije ovdje riječ o fanovskim fundamentalistima, nego čisto o fanovima koji su nezadovoljni smjerom u kome ide (pardon, u kome stoji :zubo: ) serija. Fanovski fundamentalista je onaj koji tvrdi da ENT nije Trek, a SG:U da nije Stargate. Ergo , na ovom forumu je to jedino cjenjeni kolega T'Grel. :zubo:

Pa ja sam pričao o onima koji tvrde da SGU nije dio Stargatea ;) Uostalom ne može se pljuvat po nekoj seriji, ako si npr. pogledao 4-5 epki iste :roll: Isto tako, kao što su npr. prve dvije sezone TNG ne baš najbolje, tako je vjerojatno i s ovim. Sjeti se samo ENT-a, i njegove 3. i 4. sezone koje su daleko bolje od prve dvije sezone ;)

Miroslav je napisao/la:
A što se tiče Chloe, ona je samo dobra za jedno...i ne, ne mislim na ribanje podova u mokroj haljini, i pripijenoj bluzi... :mrgreen:

:-k pa ak te smeta njena reakcija na to što se njen stari žrtvovao da ih sve spasi od neizbježne smrti, onda ti je to bezveze, jer je njena reakcija bila čisto shvatljiva za takve okolnosti ;)

I da, ako nastaviš ovako, posvađat ćemo se :whatever: :zubo:

slika

ST battles audio/video tribute!

pet 29 lis, 2010 1:10 pm
Profil YIM Web stranica
Defender of Earth

Mr.bobo je napisao/la:
...a to što tebi Daniel ide na živce...to je već nekaj sasvim drugo... ;)[/color]

Što si htio reći, ljubomora? :scratch:
Biti ljubomoran na geekovskog fulirantoskog kvazikomičara? :P
Sorry, ali lik mi je ljigav i nekarazmatičan. Cijelo ono njegovo
kvaziintelektualno ponašanje mi izgleda kao jedna velika gluma.

@Sov
E, potpuno se slažem s tobom i sam vidim sličnosti.
Na neki način SGU ima tu neku karizmu a i iste predrasude poput ENT-a, iako mi se čini na prvi pogled jaaako kvalitetan, jer nema nekog pretjeranog gotovo u stilu neke Greemove basne moraliziranja (ono što tebi bobo smeta skrivanje podataka u video igri- to je ono što se meni užasno svidjelo jer to je nešto što bi npr. CIA za stvarno napravila, jer ljudi jesu pokvareni i sebični u cjelini), nego SF s realnim ideološkim (današnjim) pogledom na svijet i društvo.

Šta se tiče ovog Rusha, on i meni znao bit iritantan, isto kao kod tebe Sov, zbog te njegove arogantnosti i isticanja te njegove "superirorne inteligencije", i on me je podsjetio na ovog Daniela, a ne Eli.
U svakom slučaju svaka čast HRT-u što su izabrali SG-U.

pet 29 lis, 2010 1:10 pm
Defender of Earth

Sovereign X je napisao/la:
:-k pa ak te smeta njena reakcija na to što se njen stari žrtvovao da ih sve spasi od neizbježne smrti, onda ti je to bezveze, jer je njena reakcija bila čisto shvatljiva za takve okolnosti ;)

Meni je puno više smetalo ono Rushovo isprazno hladnokrvno moraliziranje tipa "obećavam ti da smrt tvog oca neće biti uzaludna", i takve slične floskule.
I iznenađujuće je bilo što se onaj senator žrtvovao.
Stvarno iznenađujuće, možda bi tu scenu trebali pustit našim sabornicima i vladajućima da se zamisle koja je njihova uloga u društvu... iako sumnjam da bi to imalo nekog pretjeranog učinka.
U svakom slučaju ona njegova žrtva je definitivno jako nekarakteristična za političara.

pet 29 lis, 2010 1:14 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Citat:
Pa ja sam pričao o onima koji tvrde da SGU nije dio Stargatea ;) Uostalom ne može se pljuvat po nekoj seriji, ako si npr. pogledao 4-5 epki iste :roll: Isto tako, kao što su npr. prve dvije sezone TNG ne baš najbolje, tako je vjerojatno i s ovim. Sjeti se samo ENT-a, i njegove 3. i 4. sezone koje su daleko bolje od prve dvije sezone ;)

Sov, jednostavno ne možeš uspoređivat prve dvije sezone ENT-a, koje su iznimno dobre, ne odskaču od tematike i izgleda franšize za 180 stupnjeva, kao što to čini SG:U. A SG:u pokušava biti sve, samo ne SG i u tome je problem. Može biti drugačiji, ne smeta mi što je mračniji, dapače, no jednostavno ne možeš iz serije izbacit humor, poveznice na ostatak franšize i tehnologiju koja je krasila prethodne serijale (primjerice kad je riječ o goa'uldskom naoružanju svojstvenom za Lucian Alliance), a sve zbog toga da bi pokušao pronaći neke nove gledatelje, koji će biti zbunjeni, ako, eto, bude nešto od prethodne SG tematike. Pa i ST XI je krenuo novim smjerom, a nije išao odbacivat taj Star Trek stil.

Citat:

Ja ne govorim o toj reakciji, nego o kasnijim epizodama, di postane cheap hooker :zubo: , plus neke glupe halucinacij, rane i sl. da ne spoilam.

Benedikt XVI

pet 29 lis, 2010 1:24 pm
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

Mislim da je odgovor u drugoj sezoni i u tome sta ce se tad zbivat ..jer neke serije se naglo poprave s vrimenom prikazivanja 8)

pet 29 lis, 2010 6:22 pm
Kingslayer
Kingslayer

Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
captain je napisao/la:
Mislim da je odgovor u drugoj sezoni i u tome sta ce se tad zbivat ..jer neke serije se naglo poprave s vrimenom prikazivanja 8)

Bojim se da ovdje nije to slučaj. Iako ne mogu govoriti o kvaliteti serije u 2. sezoni, ali gledanost je još mizernija. A i komentari su prilično negativni.

pet 29 lis, 2010 8:01 pm
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

Mozda ..svejedno do kraja druge sezone ne vridi nista komentirat u smislu da je serija finalna katastrofa 8)
Stos je u tome sta je podloga dobra a izvedba losa ..sa brodom u dalekom svemiru i sa izgubljenom posadom se moze izvuc jako dobra radnja i scene ..samo kolko za sad vidin to nije slucaj ..previse flegmasta i sapunjasta serija za sada :|

pet 29 lis, 2010 9:58 pm
Lieutenant
Lieutenant

paSGA je isto u dalekom svemiru, bez ikakvog pristupa ikome
a opet je radnja bila do jaja...
slažem se sa catainom da serija ima dobru ideju ali lošu realizaciju... malo su pretjerali sa dark side...
a rusha neću ni spominjat, njegovo skrivanje, i te fore...

ned 31 lis, 2010 10:59 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 164 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: