| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
 Re: Zašto je Stargate toliko dobar?
mene zanima gdje ste SVI vi stali, ok za trapavog znam, on je pri kraju ... na žalost.
| pon 06 tra, 2009 10:23 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
-fallen-one- je napisao/la: mene zanima gdje ste SVI vi stali, ok za trapavog znam, on je pri kraju ... na žalost. ja sam odgledala epizodu hathor,sutra idem s 14.epizodom prve sezone 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 06 tra, 2009 10:24 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Zadnju pogledala 13. epizodu 5. sezone E i da... Imam novog najdrazeg Goa'ulda Mislim, osim Hathor  Ona mi je i dalje najdraza goa'uldica Ali nije mi vise Apophis najbolji, sad je Cronus  Mislim, ipak je iz grcke mitologije  I totalno mi je sexy  I da, znam da imam cudan ukus   I nije mi vise SG1 toliko drag, pobili su mi sve najdraze goa'ulde 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 06 tra, 2009 10:52 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
T'Rapavi je napisao/la: Mir'Na Riker je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Brzo ćeš ti zaboraviti Kurta i Jamesa Mirna...  Velike su šanse da za tjedan dana kažem:ajmeeeeeee kak su ovi novi O'Neil i Jackson zaaaaakon.  OK, nije prošlo još tjedana dana, ali skoro... pa me zanima kako sada stojiš s ovime?  Jel su se ovi novi šta poboljšali? I do koje si epke stigla, kad već ispitujem...  Joj ja se sramim reć. Al ja se JAKO sramim reć. Imam užasno puno posla za faks tak da kad sam za kompom dođem sam provjerit mail i forum. Aj me pitaj za tjedan dana. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 06 tra, 2009 11:01 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Dejanira je napisao/la: I nije mi vise SG1 toliko drag, pobili su mi sve najdraze goa'ulde  Ajoj  , pa neće ih držat ko ljubimce...  Ma naći će se uvijek neki zanimljivi goa'uldić. Mir'Na Riker je napisao/la: Joj ja se sramim reć. Al ja se JAKO sramim reć. Imam užasno puno posla za faks tak da kad sam za kompom dođem sam provjerit mail i forum. Aj me pitaj za tjedan dana.  OK, OK, ne opterećuj se time, razumijem. Pitam te za tjedan dana... 

|
| pon 06 tra, 2009 11:05 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Joj ja se sramim reć. Al ja se JAKO sramim reć. Imam užasno puno posla za faks tak da kad sam za kompom dođem sam provjerit mail i forum. Aj me pitaj za tjedan dana.  Ma nije to nista strasno  Barem ces dulje uzivat u stargateu Ja sam prvu sezonu pogledala u dva dana, ali sad mi isto puno sporije ide, ne stignem  Ali ono, sa sam nastavila istim tempom, pogledala bi sve u mjesec dana  Pa bi bila u depresiji jer nemam vise  T'Rapavi je napisao/la: Ajoj  , pa neće ih držat ko ljubimce...  Ma naći će se uvijek neki zanimljivi goa'uldić. Pa mogli bi ih dat meni kao seksualne robove 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 06 tra, 2009 11:06 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
T'Rapavi je napisao/la: Dejanira je napisao/la: I nije mi vise SG1 toliko drag, pobili su mi sve najdraze goa'ulde  Ajoj  , pa neće ih držat ko ljubimce...  Ma naći će se uvijek neki zanimljivi goa'uldić. meni su ovi pri kraju ionako zanimljiviji ... kao ... baal ... baal ... nisam li spomenula baala??? (as in ... boccie?  )
| pon 06 tra, 2009 11:08 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Dejanira je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Ajoj  , pa neće ih držat ko ljubimce...  Ma naći će se uvijek neki zanimljivi goa'uldić. Pa mogli bi ih dat meni kao seksualne robove  LOOOL, i jedan sarkofag da uvijek budu u formi... 

|
| pon 06 tra, 2009 11:09 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
-fallen-one- je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Dejanira je napisao/la: I nije mi vise SG1 toliko drag, pobili su mi sve najdraze goa'ulde  Ajoj  , pa neće ih držat ko ljubimce...  Ma naći će se uvijek neki zanimljivi goa'uldić. meni su ovi pri kraju ionako zanimljiviji ... kao ... baal ... baal ... nisam li spomenula baala??? (as in ... boccie?  ) Ajme svi mi spominju tog Baala  Jedva cekam da ga vidim Kad se on pojavljuje?  T'Rapavi je napisao/la: LOOOL, i jedan sarkofag da uvijek budu u formi...  Oooooo da, definitivno 
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 06 tra, 2009 11:12 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Dejanira je napisao/la: Ajme svi mi spominju tog Baala  Jedva cekam da ga vidim Kad se on pojavljuje?  Uskoro, na RTL televiziji...  Ali stvarno... za epku-dvije. 

|
| pon 06 tra, 2009 11:20 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...u kojoj seriji... ??
...ja sam baš htio ispasti Baal u kvizu o goa'uldima...  ..
| uto 07 tra, 2009 12:30 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Mr.bobo je napisao/la: ...u kojoj seriji... ??
...ja sam baš htio ispasti Baal u kvizu o goa'uldima...  .. D'oh!  Ma dogovarao sam Dejaniri na njeno pitanje kada će se pojaviti Baal u SG-u, ono na RTL televiziji je samo slogan...  koji nisam mogao ne iskoristiti. 

|
| uto 07 tra, 2009 1:52 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
alien she je napisao/la: odin-vrhovni skandinavski bog freya-skandinavska bozica ljubavi,ljepote i plodnosti,takoder i glavna valkira thor-skandinavski bog neba,oluja i padalina,odinov najstariji sin frigg-skandinavska bozica braka,majcinstva i plodnosti,odinova supruga loki-bog spletki i lakrdija ja sam opsjednuta skandinavskom(nordijskom) mitologijom  Jesi li upoznala Asgarde? Ne znam na kojoj si epki Stargatea, ali obožavat ćeš Asgarde... 

|
| sri 08 tra, 2009 10:59 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
T'Rapavi je napisao/la: alien she je napisao/la: odin-vrhovni skandinavski bog freya-skandinavska bozica ljubavi,ljepote i plodnosti,takoder i glavna valkira thor-skandinavski bog neba,oluja i padalina,odinov najstariji sin frigg-skandinavska bozica braka,majcinstva i plodnosti,odinova supruga loki-bog spletki i lakrdija ja sam opsjednuta skandinavskom(nordijskom) mitologijom  Jesi li upoznala Asgarde? Ne znam na kojoj si epki Stargatea, ali obožavat ćeš Asgarde...  jesam cim je Gairwyn spomenula midgard vristati sam pocela!!! i cim sam cula da se zovu asgard i da imaju thora i sve jaoooo  to mi je jedna od najdrazih epizoda ! ta je epizoda cak bila originalno prikazana 26.9.1997. na dan mog cetvrtog rodendana *sad idem gledati epizodu solitudes
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 08 tra, 2009 11:06 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Netko spomenuo Midgard?  Idem gledat Stargate.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 08 tra, 2009 11:07 pm |
|
 |
|