| Autor/ica |
Poruka |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: sub 31 lis, 2009 6:35 pm Postovi: 40 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI
|
 Re: Prava muškarčina za Cartericu?
Ma Carterica i Jack su savrseni jedno za drugo... Iako obozavam McKaya, i mislim da bi i on i carterica bili ok, jednostavno od pocetka serije zelim da jack i sam budu zajedno...  Dejanira, nemoj me ubit 
| sub 31 lis, 2009 7:50 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
ajd, ajd, necu jasno je meni da ne mogu svi shvatit da su sam i rodney savrsen par 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 31 lis, 2009 7:52 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
Layla je napisao/la: Ma Carterica i Jack su savrseni jedno za drugo... Iako obozavam McKaya, i mislim da bi i on i carterica bili ok, jednostavno od pocetka serije zelim da jack i sam budu zajedno...  Dejanira, nemoj me ubit  tak treba! 
| sub 31 lis, 2009 11:53 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
|
| ned 01 stu, 2009 12:03 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
ovo još više approvam! ...  that was SO awesome!!! zakon rečeno, stvarno, svaka čast.  jack pojede mckaya za doručak. i ručak. i večeru.
| ned 01 stu, 2009 12:09 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Je, slazen se. Njih dvoje si bas nekako pasu. Stvoreni jedno za drugo. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| ned 01 stu, 2009 12:38 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
dobro Nek Sam bude s Jackom McKay ostaje meni 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 01 stu, 2009 1:29 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
U tom slučaju, ja sam prvi forumski McKay/Antolina shipper! 
|
| ned 01 stu, 2009 1:32 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
_Oz je napisao/la: U tom slučaju, ja sam prvi forumski McKay/Antolina shipper!  Awwwwwwwww sad hocu tu bannere samnom i McKayem 
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 01 stu, 2009 1:35 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: dobro Nek Sam bude s Jackom McKay ostaje meni  Hehe, eto vidis. Neke koristi ipak od svega toga. Ma nasa si je i McKay dobru zenskicu. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| ned 01 stu, 2009 2:13 pm |
|
 |
|