| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
modesty blaise je napisao/la: nije mi jasno...nitko ne traži one silne sapunice koje prikazuju pa ih prikazuju jer ne znaju što će staviti. zašto ne bi uslišali molbe ljudima koji hoće malo više sf-a i dokumentaraca?
zašto to i dalje bojkotiraju?
zato što su hrvati glup narod (ispričavam se), starija populacija i kućanice (tj. bakice i oni koji nemaju šta za radit) vole svoju Marisol i spletke i muljaže i gluposti, tako da im je SF pre napredan i to je FANTASTIKA, da citiram svoju dragu tetu "šta će mi to" ... a čuj, ne znam ja... al sam primjetila da oni sa "jednostavnijem i jednoličnim" načinom razmišljanja gledaju sapunice... bokte, da nebi možda naučili u SF serijama ...
eto. mentalitet. 
| ned 03 lip, 2007 6:53 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
fino je to sve prikazano u farenheitu 451. lakše je gledati zatupljujuće emisije nego nešto što tjera na razmišljanje.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| ned 03 lip, 2007 7:56 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...evo ja zagazih u drugu polovicu 2 sezone SG1-a... ...gledam ja to lagano...
| sri 06 lip, 2007 11:34 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
Okej bobo očekujemo komentare na pogledano!
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
| sri 06 lip, 2007 6:58 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: ...evo ja zagazih u drugu polovicu 2 sezone SG1-a... ...gledam ja to lagano...
pa dobro kako mozes to tako sporo gledati?
ja sam na 8. sezoni i jos uvijek mi fale dva, tri sata na dan.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 07 lip, 2007 12:57 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
Ant je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...evo ja zagazih u drugu polovicu 2 sezone SG1-a... ...gledam ja to lagano... pa dobro kako mozes to tako sporo gledati? ja sam na 8. sezoni i jos uvijek mi fale dva, tri sata na dan.
nadam se da si počeo gledati atlantis ili ćeš dobiti toljagom po glavi.
za sve neinformirane, atlantis počinje od 2ge epke 8 sezone (poslje NEW ORDER 2 dijela), jer su radnje povezane.
i nemoj tako žurit, nove epke SGA su tek na jesen, a i filmovi (dva njih)
| čet 07 lip, 2007 10:06 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
-fallen-one- je napisao/la: nadam se da si počeo gledati atlantis ili ćeš dobiti toljagom po glavi.
za sve neinformirane, atlantis počinje od 2ge epke 8 sezone (poslje NEW ORDER 2 dijela), jer su radnje povezane.
i nemoj tako žurit, nove epke SGA su tek na jesen, a i filmovi (dva njih)
nema potrebe za toljagom. boljenje u ekran izgleda da ima slican ucinak
btw, jedna ovdje prisutna forumasica je mi rekla de gleda cetiri epizode 8. sezone prije nego sto se pređe na Atlantis
(j.k., naravnonije meni ni najmanji problem pogledati sve to  )
|
| čet 07 lip, 2007 4:01 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Oće netko drugi ovdje toljagom po glavi zato jer izigrava jednu osobu po imenu Jackson??? (ali ne Daniel)
Osma sezona??? Želim komentar za kraj sedme, plus - jel ti sada jasno zašto ne volim kraj sedme? (hint: heroes - mrzim, ali mrzim tu epku).
|
| čet 07 lip, 2007 4:52 pm |
|
 |
|
Admiral
|
kraj sedme? lost city? ... najbolja epka ikad.
ne izigravam ja nikog...
| čet 07 lip, 2007 5:06 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ma neeeeee... samo si mi izazvala flashbackove!! 
|
| čet 07 lip, 2007 6:09 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ant je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...evo ja zagazih u drugu polovicu 2 sezone SG1-a... ...gledam ja to lagano... pa dobro kako mozes to tako sporo gledati? ja sam na 8. sezoni i jos uvijek mi fale dva, tri sata na dan.
... ma ti nisi normalan!! ...prije par dana bio si na 6!
...ja još malo pa završim drugu sezonu... (još 4 epizode)...
...a komentari malo kasne...
...no, zanimljivija mi je druga sezona od prve...
| pet 08 lip, 2007 10:21 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
I tako svaka sezona postaje sve zanimljivija. To mi je kod SGa super!
|
| pet 08 lip, 2007 10:29 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
evo (da se malo pohvalim) jucer sam pogledao prvih 10 epizoda Atlantisa.
i serija je zakon!
u biti, mislim da bi bas sad mogao otici dovrsiti prvi DVD
ajde, pozdrav, vracam se ja za sat i pol 
|
| pet 08 lip, 2007 1:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! (ja sam sad sretnaaa!)
|
| pet 08 lip, 2007 5:43 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...hm, jel zato što se upoznao s tvojim novim herojem?
| pet 08 lip, 2007 7:14 pm |
|
 |
|