| Autor/ica |
Poruka |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Stargate Universe
Ja volim SGU. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 19 sij, 2010 2:35 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
mama hrcka i fair brother ant ce me tuci! nda, ajde, da izgbjegnem batine, prvu epizodu donekle vrijedi pogledati. 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 19 sij, 2010 4:02 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
alien she je napisao/la: mama hrcka i fair brother ant ce me tuci! Baka Dejanira ce te branit 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 19 sij, 2010 4:12 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
I majka Trap... Kad ono dolazi Rhona Mitra u seriju, možda bi se onda isplatilo pogledati tu epizodu-dvije... 

|
| uto 19 sij, 2010 4:14 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Rhona Mitra dolazi? 
|
| uto 19 sij, 2010 4:17 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
ha ja sam prestala gledati nakon 2 epke pa se pitam dali da se vratim gledanju... mah mislim da cu dok prođe 1 sezona 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| uto 16 vel, 2010 8:59 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Evo izašla je i 15 epizoda... Meni se SGU svida 

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| ned 09 svi, 2010 1:22 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Jel itko gleda SGU? 

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| ned 06 lip, 2010 12:55 pm |
|
 |
|
|
Da 
|
| ned 06 lip, 2010 12:58 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Neman priliku ..ali neda mi se ..nema goaulda ..i stvarno ne zelim da se nađem u situaciji da me grize hrcak jer nevolim seriju ..a da me mama trap mora branit ..mislim to nije moja mama... nemoze bit ...ovaj ustvari ja na forumu nemam mamu ..samo ce me hrcak gristi ...ovaj nista od SGU ..vec me istraumatiziralo 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 06 lip, 2010 1:50 pm |
|
 |
|
|
Ma neću te gristi, glavno da voliš Ba'ala i Anubisa. :biggrinlove:
|
| ned 06 lip, 2010 1:50 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: pon 30 ožu, 2009 9:29 pm Postovi: 176 Lokacija: sitting on a toalet Spol: Muški Naj Serija: ENT
|
gotova sezona 1  al završetak je osto visit u zraku, onako blago rečeno xD
jao jacka kad se pojavi u s1e18 xD prajsles 
_________________ Mr.bobo is my slave... I'm renting him for 20€/h
|
| pon 14 lip, 2010 12:56 am |
|
 |
|
nešt po svom izboru
|
Dejta <3 SGU 

|
| pon 28 lip, 2010 2:12 am |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: ned 18 srp, 2010 3:55 pm Postovi: 21 Lokacija: zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
SGU mi je stvarno odlican, priznajem da u prvoj sezoni u prvoj povici bilo je epizoda za koje sam htio plakat koliko su mi bile iritante... i da ponekad preteraju s emocijama... i onaj Greer je lud do bola... ne bi ga volio srest u mracnoj ulici ako mi nije friend... inace Rush mi je odlican lik, kompleksan, gadan, a opet genije, nije klasika McKay ili Carterica... a sad kad sam vidio traielr za drugu sezonu... fijuhulihu... počupat cu si bradu da docekam... http://www.youtube.com/watch?v=1rXJdDb1vxEprestrasno... steta sto nema više Rhone Mitre... Eli Wallace: Just another day in outer space.
_________________ tempus fugit
|
| sri 04 kol, 2010 2:57 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
|
Zapravo SGU je odlican sve do kraja sezone, kada su potpuno bzvz sve zakomplicirali sa jako velikom gluposcu, a da ne govorim da su zadnje 2 epke totalno meni ne shvatljive i jadne..

|
| čet 19 kol, 2010 4:07 pm |
|
 |
|