| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
 Re: Zašto je Stargate toliko dobar?
molim??? nemreš probavit o'neilla?? legendu???? ok, malo sam razočarana ...
| sri 01 tra, 2009 4:26 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Brzo ćeš ti zaboraviti Kurta i Jamesa Mirna... 

|
| sri 01 tra, 2009 4:32 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
-fallen-one- je napisao/la: molim??? nemreš probavit o'neilla?? legendu???? ok, malo sam razočarana ... A nije da ne mogu njega probavit,nego tog glumca. A pogledajte ih kako su slatkiiiiiiiii.  Baš mi faleeeee.  T'Rapavi je napisao/la: Brzo ćeš ti zaboraviti Kurta i Jamesa Mirna...  Velike su šanse da za tjedan dana kažem:ajmeeeeeee kak su ovi novi O'Neil i Jackson zaaaaakon. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 01 tra, 2009 5:19 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ma nije da imam neš protiv Russella i Spadera, obojica su odlično odradili posao, ali RDA i Michael Shanks su mi ipak bolji i draži. Što ne čudi pošto ih puno duže gledam. Naviknut ćeš se i ti brzo na njih. Legende su... 

|
| sri 01 tra, 2009 5:23 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ma novi O'Neill je puno bolji  Obozavam ga  Iskreno, meni onaj stari bio totalno antipatican u filmu A Daniel... Ma obje verzije su mi savrsene...  U filmu je bio bas slatki zbunjeni štreberko, a u seriji se pretvara u sexy macho štreberka  I da, Michael Shanks mi je puuuno zgodniji 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 01 tra, 2009 8:46 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
Dejanira je napisao/la: Ma novi O'Neill je puno bolji  Obozavam ga  Iskreno, meni onaj stari bio totalno antipatican u filmu A Daniel... Ma obje verzije su mi savrsene...  U filmu je bio bas slatki zbunjeni štreberko, a u seriji se pretvara u sexy macho štreberka  I da, Michael Shanks mi je puuuno zgodniji  word! 
| sri 01 tra, 2009 8:53 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Dejanira je napisao/la: Ma novi O'Neill je puno bolji  Obozavam ga  Iskreno, meni onaj stari bio totalno antipatican u filmu A Daniel... Ma obje verzije su mi savrsene...  U filmu je bio bas slatki zbunjeni štreberko, a u seriji se pretvara u sexy macho štreberka  I da, Michael Shanks mi je puuuno zgodniji  meni je kurt russell uzasno antipatican ali jackson mi je tak seksi,uf,jedva cekam da pogledam sad 1.epizodu 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 01 tra, 2009 9:33 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
T'Rapavi je napisao/la: Ma nije da imam neš protiv Russella i Spadera, obojica su odlično odradili posao, ali RDA i Michael Shanks su mi ipak bolji i draži. Što ne čudi pošto ih puno duže gledam. Naviknut ćeš se i ti brzo na njih. Legende su...  Podržavam mišljenje. Kurt Russel je bio super u filmu, ali to je to. Nije on tip za seriju. James Spader je također bio vrlo dobar kao Daniel u filmu, ali mislim da nije tip koji bi u seriji mogao dati sve liku štreberskog polupapčića. Spader mi je legenda kao Alan Shore u Boston legalu gdje ima sličnu ulogu kao House, legendarnog rječitog arogantnog tipa koji svaki poraz može pretvoriti u pobjedu. Ta uloga mu bolje leži. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 02 tra, 2009 12:24 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nemoj me zezat... !! ...zar i ti ponovo gledaš... ? ...tj. nastavljaš s gledanjem... ?
| čet 02 tra, 2009 12:35 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.bobo je napisao/la: ...nemoj me zezat... !! ...zar i ti ponovo gledaš... ? ...tj. nastavljaš s gledanjem... ? Ne gledam. Poklonio sam Dejaniri sav Stargate koji sam posjedovao.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 02 tra, 2009 12:37 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
LOL... pa mogao si biti kolegijalan i gledati isto kao i ona... 
| čet 02 tra, 2009 12:46 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Ajme dva glavana "trekera" gledaju SG.... Pozdrav Odjel 31

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 02 tra, 2009 1:28 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
buco je napisao/la: Ajme dva glavana "trekera" gledaju SG.... ...nisu samo dva...ali ...šuš... nitko nezna... 
| čet 02 tra, 2009 2:03 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Khm... a zato oni naš kapo tija dat ostavku! Dobro da je bia 1. april ko ne bili bi u gabuli. A nešto o SG-u... paaa... sve naj.. khmm.. znate već. Pozdrav Omiljenje serije 22

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 02 tra, 2009 2:07 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Mir'Na Riker je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Brzo ćeš ti zaboraviti Kurta i Jamesa Mirna...  Velike su šanse da za tjedan dana kažem:ajmeeeeeee kak su ovi novi O'Neil i Jackson zaaaaakon.  OK, nije prošlo još tjedana dana, ali skoro... pa me zanima kako sada stojiš s ovime?  Jel su se ovi novi šta poboljšali? I do koje si epke stigla, kad već ispitujem... 

|
| pon 06 tra, 2009 9:32 pm |
|
 |
|