| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Stargate naj serija
ok, ovi na HRT-u su obecali da ce pustiti taj stargate...no koje godine!!!!!!!! kada budem baka 
| ned 10 sij, 2010 12:13 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Zato jel je zabavna serija ..ima odlicne likove i super neprijatelje ...ja ga gledan cisto zbog zabave ..dok je naprimjer star trek u mnogima spektima ozbiljnija serija ..ali u jednom nitko nemoze pobijetit stargate ..a to je u nakicenosti likova u seriji ...mislin ono ekipa je strasna..pogotovo goauldi ..e da imamo mckaya....nekakvu tehno verziju chuck-a norrisa 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 10 sij, 2010 12:25 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: SG brbljaonica
Sta mislite jel jaci star trek fotonski torpedo ili ancient drone projektil 
|
| ned 10 sij, 2010 2:13 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
captain je napisao/la: Sta mislite jel jaci star trek fotonski torpedo ili ancient drone projektil  Mislim torpedo, ovih droneova uvijek masu ispucavaju kako bi nešto uništili.

|
| ned 10 sij, 2010 2:23 am |
|
 |
|
Make it so
|
Ma torpedo je barem vise cool ..zapravo mislim da je koncept trek oruzja jaci od stargate oruzja ...u stargate-u nitko nema klasicne fazore ili disruptore .. ali zato im je warp (hiperspace) brzi 
|
| ned 10 sij, 2010 2:25 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Nisi vidio asgard beam weapon? 

|
| ned 10 sij, 2010 2:30 am |
|
 |
|
Make it so
|
Jesam ... ali tko kaze da to oruzje moze proci kroz federacijske ili borg stitove 
|
| ned 10 sij, 2010 2:37 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ja ću komentirati SG-1. Meni je ta serija dobra zbog Jackovog humora i zato jer Daniel umre milijun puta. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 10 sij, 2010 8:15 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
pahuljica je napisao/la: ok, ovi na HRT-u su obecali da ce pustiti taj stargate...no koje godine!!!!!!!! kada budem baka  da da ona ćeš ljepo doći doma sa terapija, odložiti ćeš svoju štakicu negdje sa strane i gledati ćeš SG-1... Jedva čekam dok bude na tv-u!!! 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| ned 10 sij, 2010 10:25 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Hrčak je napisao/la: Ja ću komentirati SG-1. Meni je ta serija dobra zbog Jackovog humora i zato jer Daniel umre milijun puta.  Da O'Neill is the King!!! Kako sam se kidala na njegove "mudre izjave". Joooj pa da Daniel i umiranje ( zakon je bilo dok je bio uznesen kaj već pa dok ga je O'Neill gađao cipelom da vidi dali je njegova imagiancija LOL LOL ) 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| ned 10 sij, 2010 10:27 pm |
|
 |
|
Admiral
|
T'Rapavi je napisao/la: Nisi vidio asgard beam weapon?  joj koliko je puta ta tehnologija spasila O'Neilla iz nekog shita!!! baš volim Asgarde i tu njihovu teh.. btw ljudi zašto nemamo epku po epku da možemo komentirati i davati bodove za tu epku ( npr. ankete epki ? )
|
| pon 11 sij, 2010 9:24 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
yanna je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Nisi vidio asgard beam weapon?  joj koliko je puta ta tehnologija spasila O'Neilla iz nekog shita!!! baš volim Asgarde i tu njihovu teh.. btw ljudi zašto nemamo epku po epku da možemo komentirati i davati bodove za tu epku ( npr. ankete epki ? ) Jer je ovo primarno Star Trek forum. Mislim da bi odaziv na ove ankete bio dosta slabašan. Nije ni u Trek anketama baš bajan. A ovo imaš ili bi trebalo i poželjno bilo biti na SGAlliance forumu (mislim na ankete za svaku epku). 

|
| uto 12 sij, 2010 12:47 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
yanna je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Nisi vidio asgard beam weapon?  joj koliko je puta ta tehnologija spasila O'Neilla iz nekog shita!!! baš volim Asgarde i tu njihovu teh.. btw ljudi zašto nemamo epku po epku da možemo komentirati i davati bodove za tu epku ( npr. ankete epki ? ) Kao što je i Trapavi napisao - ne bi bilo interesa. Ali imaš jedan mali cool Stargate forum: SG Alliance oni za hrpu epki imaju svoje teme, a za one koje fale - slobodno otvoriš svoju  Nekoliko ljudi s ovog foruma ujedno postaju i tamo, tako da se budeš brzo uklopila 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 18 sij, 2010 9:09 am |
|
 |
|
Make it so
|
http://www.youtube.com/watch?v=uhdpbq7m ... ture=relatJel istina da ova predivna scena je izrezana iz epizode u kojoj je trebala bit ? 
|
| sri 10 ožu, 2010 1:34 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
cujte i pocujte! nakon krace stanke domaca nam stargate udruga nastavlja sa programom i sastancima! tim povodom, svi su pozvani da se pridruze gaterima na projekciji ovaj petak (sto ce reci 14. 1.) s pocetkom u 19. sati. lokacija, kao i do sada, Selska 48. pa ono... dođite! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 12 sij, 2011 8:42 pm |
|
 |
|