|
Sada je: pet 31 srp, 2026 5:25 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
SGU: sezona 1 - spoiler alert -
| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: SGU - SEZONA 1 - komentari (uključeni spoileri)
prosla epka mi je bila bolja... ova mi je nekako neinovativna.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 02 stu, 2009 9:07 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| uto 03 stu, 2009 11:12 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Mr.bobo je napisao/la: 1x05 ...bilo je veoma stresno odabrati 15 ljudi koji će preživjeti urušavanje u sunce... začudilo me što je Rush odustao i ostao na brodu... ...kad su Eli i još nekolicina ''važnijih'' likova ostali na brodu... znao sam da će nekakav drzgačiji rasplet biti od onoga da će ih sunce spržiti... ...Destiny ima neke vraške štitove kad može upiti energiju iz sunca pri tlikoj temperaturi... ...sad će biti zanimljivo kad brod ponovo radi koji su daljnji potezi... ...a na kraju je bilo dobro kad se postavilo pitanje da li je Rush znao da će brod upiti energiju iz sunca... Stresno? Da, bilo je stresno, i bilo je totalno blesavo napravljeno Kao prvo, kakva fraking lutrija?  trebali su odabrat najsposobnije i poslat ih na planet, a ne hrpu budala koja je, eto, imala srece Kao drugo... Daj, pa od kraja cetvrte epizode je bilo savrseno jasno da se nece zabit u to sunce, da ce netko smislit neko rjesenje  uf, ne, cekaj, nemaju tamo nikog dovoljno pametnog... bilo je savrseno jasno da ce se sve rjesit samo od sebe  opet  ah, kak fale carterica ili mckay... Mislim, nije se valjda netko ozbiljno zabrinuo glede njihovog zabijanja u sunce u petoj epki prve sezone?  sta bi gledali do kraja serije, 15 redshirtova koji pokusavaju prezivjet na tamo nekom planetu?  iako... mozda bi to bilo i zabavnije od ovoga s cim trenuno zlostavljaju gledatelje 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 03 stu, 2009 12:47 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Stresno? Da, bilo je stresno, i bilo je totalno blesavo napravljeno Kao prvo, kakva fraking lutrija?  trebali su odabrat najsposobnije i poslat ih na planet, a ne hrpu budala koja je, eto, imala srece  : ...po meni je najpoštenije... ...jer zašto bi nećije vještine bile bitnije od nekih drugih... ...no sreća u nesreći je bila da su skoro ti odabrani nadrapali... Dejanira [Bot] je napisao/la: Kao drugo... Daj, pa od kraja cetvrte epizode je bilo savrseno jasno da se nece zabit u to sunce, da ce netko smislit neko rjesenje  uf, ne, cekaj, nemaju tamo nikog dovoljno pametnog... bilo je savrseno jasno da ce se sve rjesit samo od sebe  opet  ah, kak fale carterica ili mckay... Mislim, nije se valjda netko ozbiljno zabrinuo glede njihovog zabijanja u sunce u petoj epki prve sezone?  sta bi gledali do kraja serije, 15 redshirtova koji pokusavaju prezivjet na tamo nekom planetu?  iako... mozda bi to bilo i zabavnije od ovoga s cim trenuno zlostavljaju gledatelje  ...pa to nitko još nije napravio, bilo bi zanimljivo da se to i dogodilo... ...te da planet iza sunca bude gostoljubljiviji... ...da su fora alieni tamo koji imaju zvjezdana vrata... ...i onda se ekipa pokušava vratiti doma...
| uto 03 stu, 2009 2:48 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Uznemirili se Universovci što im ekipa na netu pljuje po seriji pa su pozvali dežurnog galaktičara Hinmana da ih brani - LINK.  BTW. Mallozzi je veći pakled nego što su Berman i Braga to ikada bili: "If you don't like the character interactions, romance and open-ended story elements introduced to date, you're in for a long haul, because that's our show." Kao da su tu fanovi radi njega, a ne on i njegova ekipa radi fanova.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| uto 03 stu, 2009 3:46 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Mr.bobo je napisao/la: Dejanira [Bot] je napisao/la: Stresno? Da, bilo je stresno, i bilo je totalno blesavo napravljeno Kao prvo, kakva fraking lutrija?  trebali su odabrat najsposobnije i poslat ih na planet, a ne hrpu budala koja je, eto, imala srece  : ...po meni je najpoštenije... ...jer zašto bi nećije vještine bile bitnije od nekih drugih... ...no sreća u nesreći je bila da su skoro ti odabrani nadrapali... Pa normalno da su necije vjestine u određenim situacijama bitnije od nekih drugih... ajde, zamisli situaciju da se nađemo ti i ja na nekom planetu i da trebamo prezivjet... Kakve koristi mi imamo od toga sto ja znam rjesavat jednadzbe sa 150 nepoznanica ili derivirat i integrirat najslozenije funkcije?  Za razliku od mene, ti bi sa svojim vjestinama uzgajanja biljaka itekako mogao doprinjet nasem prezivljavanju. 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 03 stu, 2009 4:37 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| uto 03 stu, 2009 5:08 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Bobo, to je bila hipotetska situacija I umrli bi od gladi dok se ja natjeram procitat tu knjigu 
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 03 stu, 2009 5:35 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
ja svecano objavljujem da sam odustala od daljnjeg pracenja SGU, jer je ovo po mojem misljenju blacenje cijelog SG franchisea.
mozda sam prekriticna, al jednostavno serija je ko jedna velika trakavica.ko da gledam zalutale svemirske avanture juana i carmenite iz neke meksicke sapunice koji su pronasli neko okruglo cudo koje im sluzi ko pozadinska dekoracija.
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 03 stu, 2009 9:48 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
alien she je napisao/la: ja svecano objavljujem da sam odustala od daljnjeg pracenja SGU, jer je ovo po mojem misljenju blacenje cijelog SG franchisea.
mozda sam prekriticna, al jednostavno serija je ko jedna velika trakavica.ko da gledam zalutale svemirske avanture juana i carmenite iz neke meksicke sapunice koji su pronasli neko okruglo cudo koje im sluzi ko pozadinska dekoracija.  Ja svecano objavljujem da te u potpunosti podrzavam i razumijem 
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 03 stu, 2009 9:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Gle podrumaša na Gateworldu, kako brane SG:U - LINK.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| uto 03 stu, 2009 10:44 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Miroslav je napisao/la: Gle podrumaša na Gateworldu, kako brane SG:U - LINK. hahaha, ako ti se ne sviđa universe gledaj nesto drugo, ne otvaraj topice kako universe ne valja  strasno... imam osjecaj kao da ni nisu gledali SGU koji sam ja gledala 
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 03 stu, 2009 10:53 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Meni prva epka bilo zakoon, a sad mi je postalo malo booring. Ja sam očekivala neke zle elijene koji ih žele poubijat. I nisu se zaletili u Sunce. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 03 stu, 2009 10:54 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
e ja sam ipak zakljucila da cu nastavit gledat SGU, zabavno je pisat kak nist ne valja 
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 03 stu, 2009 11:02 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: e ja sam ipak zakljucila da cu nastavit gledat SGU, zabavno je pisat kak nist ne valja  ja odgledam deset minuta i onda se samo srusim jer zaspim skoro svaki put  onda se natjeram da odgledam do kraja, vjecni sam optimist pa se nadam nekom zanimljivom dijelu 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 03 stu, 2009 11:04 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|