| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: SG brbljaonica
Dejanira [Bot] je napisao/la: captain je napisao/la: Upravo danas gledam stargate a među epizodama i epizodu u paralelnom svemiru gdje je landry diktator a rodney mckay kompjutorski tajkun ... dok je carterica poginula jer je druga carterica (ova nasa) upala u paraleni svemir Jbt svako malo paralelni svemir  Uuuu jel to onaj paralelni svemir u kojem su carterica i mckay bili u braku?  Da ..samo su se rastavili 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 25 stu, 2009 9:36 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
captain je napisao/la: Dejanira [Bot] je napisao/la: captain je napisao/la: Upravo danas gledam stargate a među epizodama i epizodu u paralelnom svemiru gdje je landry diktator a rodney mckay kompjutorski tajkun ... dok je carterica poginula jer je druga carterica (ova nasa) upala u paraleni svemir Jbt svako malo paralelni svemir  Uuuu jel to onaj paralelni svemir u kojem su carterica i mckay bili u braku?  Da ..samo su se rastavili  Ma pomirili bi se oni da ona nije umrla Budimo realni, nitko normalan ne moze odolit McKayu 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 25 stu, 2009 9:47 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
|
| sri 25 stu, 2009 9:53 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Evo prve dvije sezone odgledane ..sve zavrsilo sa lukavom hathorinom idejom za nabavljanje informacija o stanju u mlijecnoj stazi ali bojin se da mi slijedi pauza u gledanju serije 
|
| pon 30 stu, 2009 3:07 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Zasto pauza? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 30 stu, 2009 12:19 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Nema vise maratona suboton ...nego su epizode svake subote po dvije rano ujutro ..s time da se nastavlja tek od druge epizode trece sezone a prva je vec bila na axn-u isto ujutro i propustena je Strah me da ne prispavan stargate 
|
| pon 30 stu, 2009 4:14 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Baren ti nitko nece otimat daljinski upravljac. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| pon 30 stu, 2009 7:53 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
captain je napisao/la: Nema vise maratona suboton ...nego su epizode svake subote po dvije rano ujutro ..s time da se nastavlja tek od druge epizode trece sezone a prva je vec bila na axn-u isto ujutro i propustena je Strah me da ne prispavan stargate  Ajme bas bezveze a nista, navij budilicu i u petak navecer rano u krevet 
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 30 stu, 2009 11:46 pm |
|
 |
|
Make it so
|
A da Evo tu ja gledan stargate http://www.axnscifi.ro/ProgramIma i nediljon ujutro Nema veze na axn-u ce bit rano ujutro stargate ali se zato na axn sci fi vraca tng i malo antalntisa http://www.axnscifi.ro/Program/2009.12.06
|
| uto 01 pro, 2009 12:50 am |
|
 |
|
Make it so
|
Uspilo mi se dignit  Bile su epizode sa djecom koja uce uz pomocu nanita (jack im na kraju promijenio stil zivota pa se sad cili planet igra i crta  ) i jedna sa cartericom iz paralelnog svemira di je goauld pobijedio ali na kraju je nasa sg1 ekipa pozvala asgarde iz paralelnog svemira koji su rijesili stvar ..you gotta love those guys!" Nazalost posto je to drugi kanal .. nije mi uspijelo pogledat epizodu s hathor..di mislim ona umire ..epizodu sa seth-om i epizodu di asgardi i tauri pregovaraju sa sistem lordovima ...samo da ne propustim jos i sokar epizode E... zasto sad kad ja gledan stargate nije vise nikome stargte u điru  .... slabo nesto ide ovaj pdf bez mene 
|
| sub 05 pro, 2009 3:47 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
ma meni stragate uvijek u điru... samo sto sam vecinu stvari vec ispisala kad sam gledala  kao ti sad pa imam osjecaj da se samo ponavljam a i tu je ovaj glupi sgu ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 05 pro, 2009 4:27 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: ma meni stragate uvijek u điru... truer words were never spoken! 
| sub 05 pro, 2009 9:26 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Stargate  ... na neko vrijeme  .... istekla sifra na digi tv (satelitski paket na kojem je axn) veceras a ja neznan di stavit novu a sta je najgore bojin se da nisan izbrisa staru u procesu pokusaja stavljanja nove jer umisto edit ja stisnem delete i sada se ljutim na sebe jer di god stavin novu sifru unutar nagravision kodiranja ..ona nepali Sve mi se cini da cu opet morat davat satelitsku coviku koji stavlja sifre a onda je nema bar pet dana ..propade mi pracenje Sg1 i stargate atlantisa jako neslavno 
|
| sub 05 pro, 2009 9:59 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
ajoj  uzas  ajde, nadam se da ces to brzo sredit... znam kak je kad je nestasica sg-a 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 05 pro, 2009 10:43 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Ja se jos uvijek nadam stargate-u na HRT-u  ili barem na novoj , ili barem na RTL-u 
|
| sub 05 pro, 2009 11:12 pm |
|
 |
|