|
Sada je: sri 29 srp, 2026 8:49 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
 Re: Stargate
Dejanira je napisao/la: BrickTop je napisao/la: A jesi odgledala Atlantis? Nisam, to cu poslje SG1-a  oy, ne ne ne ... nemre to tak  barem početak moraš pogledat kad vremenski treba! daaaaakle, 1 epka sga ide nakon New Order epke (8x02). ne zaboravit to!  mucho importante!
| sri 11 ožu, 2009 1:09 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ma nema beda, ima do toga vremena. Pogledat će ona kak spada... 

|
| sri 11 ožu, 2009 1:26 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
BrickTop je napisao/la: A dokle si stigla sa SG-1?? Pocela gledat trecu sezonu  Serija je sve bolja i bolja  Zasto ja to nisam prije gledala? -fallen-one- je napisao/la: oy, ne ne ne ... nemre to tak  barem početak moraš pogledat kad vremenski treba! daaaaakle, 1 epka sga ide nakon New Order epke (8x02). ne zaboravit to!  mucho importante! Ahaaaaa... Nisam imala pojam da to tak ide Hvala na informaciji, onda cu gledat tako Trap, ti me jos podsjeti, ja cu garant zaboravit 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 11 ožu, 2009 5:15 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Nema problema, budeš ti to pogledala kako spada. 
 |

| sri 11 ožu, 2009 5:19 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
T'Rapavi je napisao/la: Nema problema, budeš ti to pogledala kako spada. 
 |
jel ti stavljaš broj postova u svoje smajliće??? ... uh, nisam ni znala da se to može.
a što se tiće pravilnog poredka ... čim završiš sa Lost Cityem javi nam (ionako češ se sama javit kad uvidiš kako je perfektna epka) ...
zapravo ... javit češ se i ti nakon Window of Opportunity prije.
| čet 12 ožu, 2009 12:00 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
T'Rapavi je napisao/la: Ma nema beda, ima do toga vremena. Pogledat će ona kak spada...  nemoj joj sam ti govoriti sta da gleda i kako.....dovoljno si ucinio...vis sta si uradio....umijesto da TOS gleda...eh...
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| čet 12 ožu, 2009 12:02 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ted;DeA je napisao/la: nemoj joj sam ti govoriti sta da gleda i kako.....dovoljno si ucinio...vis sta si uradio....umijesto da TOS gleda...eh... E moj Trap, sta si ucinio... Teddea, evo nakon SG-a pocinjem gledat TOS  Obecajem 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 12 ožu, 2009 1:01 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...dakle za godinu dana...
| čet 12 ožu, 2009 1:05 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Mr.bobo je napisao/la: ...dakle za godinu dana... Ma kakvih godinu dana, kak sam krenila, bit cu gotova za dva mjeseca A onda cu vjerojatno pocet gledat otpocetka 
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 12 ožu, 2009 1:10 am |
|
 |
|
Kingslayer
|
Dejanira je napisao/la: Ted;DeA je napisao/la: nemoj joj sam ti govoriti sta da gleda i kako.....dovoljno si ucinio...vis sta si uradio....umijesto da TOS gleda...eh... E moj Trap, sta si ucinio... Guilty as charged...  Prihvaćam kaznu, kako god okrutna bila. Bit će to bobo puno prije... 

|
| čet 12 ožu, 2009 1:11 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ja sam gledao Stargate nešto malo (mislim da je to bio SG Atlantis) i činio mi se skroz OK No pošto sam većinu toga zaboravio morat ću ponovit gradivo
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 12 ožu, 2009 1:13 am |
|
 |
|
Admiral
|
Sovereign je napisao/la: Ja sam gledao Stargate nešto malo (mislim da je to bio SG Atlantis) i činio mi se skroz OK No pošto sam većinu toga zaboravio morat ću ponovit gradivo ponovi gradivo sa SG1nom ... mnoogoo bolje!
| čet 12 ožu, 2009 12:02 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
-fallen-one- je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Ja sam gledao Stargate nešto malo (mislim da je to bio SG Atlantis) i činio mi se skroz OK No pošto sam većinu toga zaboravio morat ću ponovit gradivo ponovi gradivo sa SG1nom ... mnoogoo bolje! OK THX, poslušat ću tvoj savjet
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 12 ožu, 2009 12:08 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
|
Kod SG-a stvar je vrlo jednostavna. Gledati sve otpočetka, sve je lijepo povezano, isprepliće se, nema odstupanja, nema nedovršenih stvari. Ja sam momentalno na Dosjeima, onda ću ponovno pogledati Farscape, a nakon toga - treći put - Stargate! Od prve epizode!
Kod ST-a je stvar malko drukčija. Jedino što ikad poželim pogledati ponovno je TNG i to je to. Ostalo... tu i tamo koju epizodu, a TOS - nikako, vjerojatno nikad više. Jednostavno mi je presmiješan, budući da sam ga gledala prije 20-ak godina i tada (i samo tada) mi je mogao biti zanimljiv.
|
| sub 14 ožu, 2009 12:56 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Repriziraju prvu sezonu na Obn-u ,utorak oko 13 sati !
| sri 01 tra, 2009 7:52 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
| |