|
Sada je: sub 22 kol, 2026 4:38 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Audicija za cro dr. Jacksona
| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Audicija za cro dr. Jacksona
T'Rapavi je napisao/la: Hehe, to će biti najevent na Sferakonu čini mi se...  Hahah ja jos ne mogu vjerovat Eh, da, s obzirom da je ovo sad poprimilo svjetske razmjere, mislim da bi trebalo maknit onaj dio o haremu punom gaterica  Da ne bi ljudi pomislili ozbiljno 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 21 tra, 2009 1:48 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 21 tra, 2009 1:49 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|

|
| uto 21 tra, 2009 1:57 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| uto 21 tra, 2009 2:09 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Dejanira je napisao/la: dakle, kaze Ire: Citat: ovak, satnica mi je puna ko šipak pa to nemrem smjestiti nigdje u predavaone, ali možemo smisliti nešto ... kako ćemo ove godine imati razglas,možemo smisliti neku točku koja bi se odvijala u holu ili onom drugom šanku (šankeri će rado primiti prijedloge za zajebanciju  . ja bih to svakak stavila u program!! Curke, jel moze?  A šta da kažem? Ne može?  Ma naravno da može. Dejanira je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Hehe, to će biti najevent na Sferakonu čini mi se...  Hahah ja jos ne mogu vjerovat Eh, da, s obzirom da je ovo sad poprimilo svjetske razmjere, mislim da bi trebalo maknit onaj dio o haremu punom gaterica  Da ne bi ljudi pomislili ozbiljno  Plakati poljepljeni. Kasno je sad.  Evo i dokaz:  Sutra lijepim još! 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 21 tra, 2009 5:17 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
da, btw, plakat je genijalan. pohvale autorici!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 21 tra, 2009 5:18 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ant je napisao/la: da, btw, plakat je genijalan. pohvale autorici! Pola teksta je moje, pola od alienke...a plakat je napravio T'Rapavi. Tako da smo svi pridonijeli. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 21 tra, 2009 5:21 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ant je napisao/la: da, btw, plakat je genijalan. pohvale autorici! Pola teksta je moje, pola od alienke...a plakat je napravio T'Rapavi. Tako da smo svi pridonijeli.  Ma, svaka vam čast na trudu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 21 tra, 2009 5:22 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ant je napisao/la: da, btw, plakat je genijalan. pohvale autorici! Pola teksta je moje, pola od alienke...a plakat je napravio T'Rapavi. Tako da smo svi pridonijeli.  opa, "combined forces of the system lords", ha? ajde, u tom slucjau pohvalem autori cama
|
| uto 21 tra, 2009 5:59 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Eto, nemojte sad razočarati alien she i stavite to kao dio službenog programa, da alien she postane jedna od rijetkih (jedina?  ) koja je na svom prvom pojavljivanju na konu ikada bila suorganizator naj zabavnog programa  Cvicek mene uvijek zaboravi. Za alien she se baš sječam da je tipkala da će joj to biti prvi kon, za tebe nisam bio siguran Dakle i tebi i Hrčak ako dođete će to biti prvi kon?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 21 tra, 2009 6:16 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ant je napisao/la: Mir'Na Riker je napisao/la: Ant je napisao/la: da, btw, plakat je genijalan. pohvale autorici! Pola teksta je moje, pola od alienke...a plakat je napravio T'Rapavi. Tako da smo svi pridonijeli.  opa, "combined forces of the system lords", ha? ajde, u tom slucjau pohvalem autori cama Ti misliš doživjeti 21.? Il ti je 20 čist dosta? 

|
| uto 21 tra, 2009 6:30 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
ok, ok, sorry... tipfeler... ono "m" nije trebalo biti tamo... dakle, pohvale (bez m!) autoricama! (al smo osjetljivi danas...) 
|
| uto 21 tra, 2009 6:32 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Aj dobro, izvuko si se u zadnji tren... 

|
| uto 21 tra, 2009 6:34 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Akterice (barem ja, ne znam za ostale curke) su smatrala da je to cist ok dok je bila nasa interna forumska zaje**ncija Ovoj akterici ne pada na pamet da u sluzbenom programu sferakona pisu o njoj kao o nagradi na tamo nekakvom kvizu Ako ostatak akterica to zeli, nije problem, ali onda ova akterica ne planira sudjelovat 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 21 tra, 2009 7:02 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Hehe, pa vjerujem da će ljudi shvatiti kako je riječ o zaje**nciji...  Iako, nikad se ne zna. Svakakvih šabana ima. 

|
| uto 21 tra, 2009 7:05 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|