| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Zašto je Stargate toliko dobar?
Pa o Stargateu pričamo, ne? 

|
| čet 26 ožu, 2009 4:09 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
T'Rapavi je napisao/la: Pa o Stargateu pričamo, ne?  Pa naravno Sve drugo bi bilo off topic 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 26 ožu, 2009 4:12 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...eto i mene ste zarazili... ...stavio sam nešto gatersko us sig...
| čet 26 ožu, 2009 8:18 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Konačno je sve sjelo na mjesto. Pogledala sam film,prvi film. Oduvijek sam se pitala odakle je krenula moja ljubav prema arheologiji i zašto sam se baš zakačila za Egipat. Sad znam. Zbog Stargatea. Bilo mi je 6 ili 7 godina kad sam ga pogledala i naravno,zaboravila. Ali prenio je nešto na mene što živi do dana današnjeg i samo je postalo jače. Istinsku predanost arheologiji. Glad za znanjem. Našla sam svoj "point of origin" kako je to rekao Jackson. Možda sam presentimentalna,ali neka... Ljudi,gledate u preporođenog obožavatelja Stargatea.Zapravo,uvijek sam bila,u neku ruku...ali vjerujem da će obožavanje samo rasti...sad u pohod na Stargate SG-1!
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 29 ožu, 2009 12:45 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Konačno je sve sjelo na mjesto. Pogledala sam film,prvi film. Oduvijek sam se pitala odakle je krenula moja ljubav prema arheologiji i zašto sam se baš zakačila za Egipat. Sad znam. Zbog Stargatea. Bilo mi je 6 ili 7 godina kad sam ga pogledala i naravno,zaboravila. Ali prenio je nešto na mene što živi do dana današnjeg i samo je postalo jače. Istinsku predanost arheologiji. Glad za znanjem. Našla sam svoj "point of origin" kako je to rekao Jackson. Možda sam presentimentalna,ali neka... Ljudi,gledate u preporođenog obožavatelja Stargatea.Zapravo,uvijek sam bila,u neku ruku...ali vjerujem da će obožavanje samo rasti...sad u pohod na Stargate SG-1! Mirna... Sada brzinom svjetlosti na seriju... Samo kreneš SG-1 od početka, ima toga dosta.  Welkam bek tu d klab! 

|
| ned 29 ožu, 2009 1:04 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
ja nemrem opisat kak sam hepi kad ljudi otkriju stargate 
| ned 29 ožu, 2009 11:50 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
-fallen-one- je napisao/la: ja nemrem opisat kak sam hepi kad ljudi otkriju stargate  Kako da se ja navučem na SG?? Mislio sam skinut s neta, al neznam jel dobar... 
| ned 29 ožu, 2009 2:01 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
hm ... skineš film (stargate - the movie), i prvu sezonu, i provjeriš. iako ti mogu garantirat sto posto da ide sve bolje i bolje.
| ned 29 ožu, 2009 2:15 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Joj nemaš pojma kak sam sretna što sam bek in da klab. -fallen-one- je napisao/la: ja nemrem opisat kak sam hepi kad ljudi otkriju stargate  Otkriveno,zaboravljeno i ponovo otkriveno,nema bolje od toga. I preplavljena emocijama prema kolegama obožavateljima Stargatea. Eto što Stargate učini od mene. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 29 ožu, 2009 3:12 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Konačno si i ti otkopala svoja Vrata i moš krenuti na dugogodišnje avanture sa SG timom... 

|
| ned 29 ožu, 2009 3:16 pm |
|
 |
|
Admiral
|
kladim se da su Noxi krivi. i love you guys! stargate je tako dobar jer upoznaš malu hrpu zakon ljudi pomoću njega  bravo stargate!
| ned 29 ožu, 2009 3:58 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Mir'Na Riker je napisao/la: -fallen-one- je napisao/la: ja nemrem opisat kak sam hepi kad ljudi otkriju stargate  Otkriveno,zaboravljeno i ponovo otkriveno,nema bolje od toga. I preplavljena emocijama prema kolegama obožavateljima Stargatea. Eto što Stargate učini od mene.  ...samo se nadam da jedina entovka neće okrenuti leđa svojem najdražem ST serijalu... 
...hm, dosta ljudi trenutno gleda Stargate... (ako se ne varam)
| ned 29 ožu, 2009 4:05 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Konačno je sve sjelo na mjesto. Pogledala sam film,prvi film. Oduvijek sam se pitala odakle je krenula moja ljubav prema arheologiji i zašto sam se baš zakačila za Egipat. Sad znam. Zbog Stargatea. Bilo mi je 6 ili 7 godina kad sam ga pogledala i naravno,zaboravila. Ali prenio je nešto na mene što živi do dana današnjeg i samo je postalo jače. Istinsku predanost arheologiji. Glad za znanjem. Našla sam svoj "point of origin" kako je to rekao Jackson. Možda sam presentimentalna,ali neka... Ljudi,gledate u preporođenog obožavatelja Stargatea.Zapravo,uvijek sam bila,u neku ruku...ali vjerujem da će obožavanje samo rasti...sad u pohod na Stargate SG-1! Mir'Na voooolim teeeee  Ajme kako super, asimilacija je zapocela Jos malo i cijeli forum ce gledat SG 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 30 ožu, 2009 8:46 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Dejanira je napisao/la: Jos malo i cijeli forum ce gledat SG  evo prekosutra pocinjem i ja sa SG-om,jedva cekam 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 30 ožu, 2009 8:58 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
alien she je napisao/la: Dejanira je napisao/la: Jos malo i cijeli forum ce gledat SG  evo prekosutra pocinjem i ja sa SG-om,jedva cekam  Aaaaa volim i tebe  Dakle, prvo film, pa SG1 Ma sigurno ce ti se svidjet i vidjet ces kako je dr. sc. Daniel Jackson savrsen 
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 30 ožu, 2009 9:01 pm |
|
 |
|