|
Sada je: sri 26 kol, 2026 6:04 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Audicija za cro dr. Jacksona
| Autor/ica |
Poruka |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
 Re: Audicija za cro dr. Jacksona
BrickTop je napisao/la: Moj prijedlog je da se prezime Jackson malo približi imenu Daniel, ovako je previše udaljeno i da se ispravi par gramatičkih grešaka. M-hm, svakako. Ovo je direktno kopirano s nekog posta ionako, radna verzija.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 20 tra, 2009 1:38 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ajme kak dobro 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 20 tra, 2009 2:21 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|

|
| pon 20 tra, 2009 2:45 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Haha, pa zasto se ti ne natjeces za dr. Jacksona? Mislim da si ovim odmah u startu zasluzio dodatne bodove 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 20 tra, 2009 2:48 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Hmm, evo par razloga na brzaka što mi padaju na pamet... Izgleda da su Sov i Suiko ponovo u igri, tko kraj njih ima šanse... Tražite zgodnog dečka, a ja znam biti vrlo nezgodan ponekad... Ne nosim naočale... Pripremam se za ascendanje... Eto par ovako iz glave... 

|
| pon 20 tra, 2009 2:55 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
A dobro, ajde, kad se radi o ascendanju... Kad se ti ascendas, oces onda i meni pokazat kako se to radi? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 20 tra, 2009 3:10 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Dejanira je napisao/la: A dobro, ajde, kad se radi o ascendanju... Kad se ti ascendas, oces onda i meni pokazat kako se to radi?  Naravno... nemaš frke. I will guide you. 

|
| pon 20 tra, 2009 3:15 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
T'Rapavi je napisao/la: Naravno... nemaš frke. I will guide you.  Bit ces moja Oma "If you know candle light is fire, then the meal was cooked a long time ago." 
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 20 tra, 2009 3:50 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Joooj već vidim kak mi Cvicek šalje pm. Cviceku je prva stvar na pamet pala to da ode na fellenin forum i zeza gejtere da tu trekeri smišljavaju i SG događanja za Sferakon, a oni se neće potruditi niti štand imati Mr.bobo je napisao/la: ...Sovereigin pokušava oralno zadovoljiti žiri... Hoćeš reći da ih pokušava potkupiti sa sladoledom? Nemre to tak... potkupljivanje je zabranjeno! Ne bira se hrvatski Quark! Hani hani, pliz pliz jedan dobar dobar liz liz hajde hani bio bi red kupi mi sladoled (ili tak nekak )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 20 tra, 2009 6:13 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Stavit ću ja taj "plakat" na ferov forum 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 20 tra, 2009 6:33 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Dejanira je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Naravno... nemaš frke. I will guide you.  Bit ces moja Oma "If you know candle light is fire, then the meal was cooked a long time ago."  Joj, kako sam se ja lomio na te spike... Budi moja Oma, svijetlo svijeće je sada vatra, obrok je odavno skuhan... 

|
| pon 20 tra, 2009 6:45 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ooooooo da! Ovo ide na oglasnu ploču na faksu! Divno je!!! T'Rapavi je napisao/la: Hmm, evo par razloga na brzaka što mi padaju na pamet... Izgleda da su Sov i Suiko ponovo u igri, tko kraj njih ima šanse... Tražite zgodnog dečka, a ja znam biti vrlo nezgodan ponekad... Ne nosim naočale... Pripremam se za ascendanje... Eto par ovako iz glave...  Meni se sve čini da upravo skromni ljudi su zapravo najbolji u nečemu. A naočale lako nabaviš. No teško se ti nagovaraš.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 20 tra, 2009 7:05 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ooooooo da! Ovo ide na oglasnu ploču na faksu! Divno je!!! Hmm, samo što bi trebao ispraviti neke tipfelere prvo koji su posljedica OCR-a.  Često se pojavljuje l umjesto i ili umjesto ! Mir'Na Riker je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Hmm, evo par razloga na brzaka što mi padaju na pamet... Izgleda da su Sov i Suiko ponovo u igri, tko kraj njih ima šanse... Tražite zgodnog dečka, a ja znam biti vrlo nezgodan ponekad... Ne nosim naočale... Pripremam se za ascendanje... Eto par ovako iz glave...  Meni se sve čini da upravo skromni ljudi su zapravo najbolji u nečemu. A naočale lako nabaviš. No teško se ti nagovaraš. O da, ni ne znaš koliko teško... 

|
| pon 20 tra, 2009 7:07 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Evo nove, popravljene (oni tipfeleri) i malo "teže" verzije... 

|
| pon 20 tra, 2009 7:30 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
|
| pon 20 tra, 2009 7:38 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|