| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Stargate Atlantis
Kellerica mi je simpa Rodney se svega boji pomalo  ...sad ima i nocne more o kitovima ...jos je i sheppard dozivio tesku mckayevu nocnu moru ...steta sta je psihologinja umrla u ovoj epizodi Carterica se iskazala u ovoj epizodi ... na kraju su kristale vratili na planet di su ih nasli i sve je bilo rijeseno 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 06 sij, 2010 9:00 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Traaaap ..dejaniraaaa di ste Ova kapetanica travelera je bas lipa ...ona i sheppard su se bas naganjali po lanteanskom brodu  ....kakva ljubav Najsmisnijije mckay bia na kraju kad je govoria kako njega uvik zarobe wraithi dok sheppard stalno bude u zatocenistvu zgodnih cura  Citat: After Sheppard explains his time with the Travelers McKay: There's something you're not telling us. She was hot wasn't she? Sheppard: I don't know what you're talking about. McKay: Oh, I knew it! That is so typical! Sheppard: She had me beat, Rodney. She threatened to kill me several times. It wasn't like we were hanging out in a spa together. McKay: Whatever! All I know is that every time I get taken captive, it's the Wraith. Just once, I would like to be taken prisoner by the sexy alien.
|
| čet 07 sij, 2010 7:56 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
captain je napisao/la: Traaaap ..dejaniraaaa di ste Tucam, tucam... Dakle da krenemo... Carterica kao boss, pa simpa je Carterica. Ali sada neću puno blebetat o njoj i njenoj ulozi u Atlantisu pošto si tek počeo to gledati. Ova epizoda sa Rononovim drugovima mi je bila OK. captain je napisao/la: Kellerica mi je simpa Indeed! captain je napisao/la: Ova kapetanica travelera je bas lipa ...ona i sheppard su se bas naganjali po lanteanskom brodu  ....kakva ljubav Najsmisnijije mckay bia na kraju kad je govoria kako njega uvik zarobe wraithi dok sheppard stalno bude u zatocenistvu zgodnih cura  Citat: After Sheppard explains his time with the Travelers McKay: There's something you're not telling us. She was hot wasn't she? Sheppard: I don't know what you're talking about. McKay: Oh, I knew it! That is so typical! Sheppard: She had me beat, Rodney. She threatened to kill me several times. It wasn't like we were hanging out in a spa together. McKay: Whatever! All I know is that every time I get taken captive, it's the Wraith. Just once, I would like to be taken prisoner by the sexy alien. Eeeee, to mi je odlična epizoda. Larrin...  Naganjanje je bilo priceless! 

|
| čet 07 sij, 2010 9:29 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
jel me netko trazio  captain je napisao/la: Da  .... eto sad su malo kasnije izazvali rat s wraithima i primistili se na drugi planet ..nazalost izgubili su elizabet  e to seljenje na drugi planet mi je bilo zakon i bas mi je zao zbog elizabeth  mislim, super su mi i carterica i woolsey... pogotovo woolsey...  onak sav zbunjen...  bila mi je super scena kad su dosli kod njega u sobu, a on kao "ležerno odjeven"  u odijelu s kravatom  i kad je bario onu zensku koja na kraju nije bila zenska nego alien  bas mi je divan, sav smotan ali elizabeth mi je bila definitivno najbolja captain je napisao/la: Carterica je novi boss e kod carterice mi nikad nije bilo jasno... zasto nista ne radi?  mislim, nije da nista ne radi, nego.... ona je u SG1-u bila dezurni genijalac zaduzen za technobabble i popravljanje svega, od stargatea do ancientske tehnologije (najjace mi je kad u svakoj epki kad naiđu na neku novu tehnologiju obavezno pogleda jacka i kaze nest u stilu "but, Sir, this is incredibly advanced piece of technology"  ) i onda dođe na atlantis i nist takvo ne radi... mislim, da, svjesna sam da joj to tamo niej posao, ali ono, sto ne bi mogla ponekad uskocit i pomoc mckayu i zelenki kad je neka frka? nego sam onak stoji i ceka da oni rijese problem  captain je napisao/la: Kellerica mi je simpa Da, stvarno je simpa  Tolko je simpa da ju ne mogu ni mrzit jer je zavrsila s McKayem captain je napisao/la: Ova kapetanica travelera je bas lipa ...ona i sheppard su se bas naganjali po lanteanskom brodu  ....kakva ljubav e daaaa, ona je jako zgodna steta sto se taj odnos između nje shepparda nije vise razvio  bas bi mi bilo fora kad bi i ona dosla na atlantis 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 07 sij, 2010 11:43 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Khm*spoilaš captainu*khm... Ili je captain već gledao kraj Atlantisa? Ma tko će ga pratit? 

|
| čet 07 sij, 2010 11:47 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Nit meni nije jasno to sa sam carter ..a ono mozda se umorila malo i zeli napunit baterije na atlantisu ..ili mozda ne zeli mckaya povrijedit ako ispadne da je u necem pametnija 
|
| čet 07 sij, 2010 11:48 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
T'Rapavi je napisao/la: Khm*spoilaš captainu*khm... Ili je captain već gledao kraj Atlantisa? Ma tko će ga pratit?  ne snalazim se nikako u captainovom pracenju stargatea u svakom slucaju, captain, sorry na spoilerima, ak ih ima 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 07 sij, 2010 11:48 pm |
|
 |
|
Make it so
|
T'Rapavi je napisao/la: Khm*spoilaš captainu*khm... Ili je captain već gledao kraj Atlantisa? Ma tko će ga pratit?  Samo zadnju epizodu uz ovo sad i epizodu di se tealc i ronon ubijaju a sheppard se kladi ko ce dobit ..znas ono kad su wraithi napali midway 
|
| čet 07 sij, 2010 11:53 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
captain je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Khm*spoilaš captainu*khm... Ili je captain već gledao kraj Atlantisa? Ma tko će ga pratit?  Samo zadnju epizodu uz ovo sad i epizodu di se tealc i ronon ubijaju a sheppard se kladi ko ce dobit ..znas ono kad su wraithi napali midway  Kako ne bi znao... hehe, Teal'c i Ronon u tako malom prostoru... A dobro, nije da su bili neki (eventualni) spoileri strašni. 

|
| čet 07 sij, 2010 11:56 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Da ...samo sta ja sebi upravo spojlan jednu epizodu na youtubeu 
|
| pet 08 sij, 2010 12:08 am |
|
 |
|
Make it so
|
Teyla kao da je kcer chuck norrisa a kellerica teski pacifist izgubljen u sumi ... lijepa zvijer i ljepotica 
|
| pet 08 sij, 2010 7:51 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
T'Rapavi je napisao/la: Khm*spoilaš captainu*khm... Ili je captain već gledao kraj Atlantisa? Ma tko će ga pratit?  Spoila se svima koji nisu gledali.... I opet ništa od upozorenja u naslovu, ništa od korištenja bb kodova.... Progress until cvicek decides to inervene: 98% 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 08 sij, 2010 7:57 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
joj serija je snimljena prije 10 godinaaaaaaaa i ok, editirajte onda sve teme i stavite *spoiler* u ime, ali pobogu, sta onda ne stavljate spoiler kodove i kad napisete "jadzia je umrla" ili "ezri i bashir su zavrsili zajedno"? mozda ja nisam gledala DS9, pa mi je to spoiler 
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 08 sij, 2010 8:12 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Cvicek kompliciras sve star trek ankete su spojleri pa ih opet imamo a i tko uopce ima zivaca citat cijelu temu Uglavnom da se vratimo na temu Citat: Todd: I believe among your people it is customary to shake hands. (Offers his hand to Carter, every guard now aims their guns. He begins to laugh.) Just a little Wraith humour. Inace super epizoda..vizija unistenja atlantisa je spektakularna a todd je u svom elementu ...cini mi se cak da mu i previse nevjeruju ..iako je wraith pokazao se cesto cak i pouzdanim ...zao mi je davos-a ..stvarno je super na neki nacin imat moci koje on ima ..woolsey je bia grintljiv u ovoj epizodi Replikatori uistinu rade probleme wraithima...nazalost kao taktiku ratovanja koriste i genocide nad ljudskim planetima..uzas 
|
| pet 08 sij, 2010 8:56 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: joj serija je snimljena prije 10 godinaaaaaaaa Atlantis je sniman prije 10 godina?! Ne bih rekao! Oni koji dolaze na ovaj forum očekuju detaljne rasprave o STu.... koji je (osim čini mi se zadnje 2 sezone Enta) bio više puta emitiran na HTVu  Sezona na koju sam se nadovezao je bila emitirana prije cca godinu dana. U SADu! A sam Atlatis je star nekih 5-6 godina  10 godina my ass 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 08 sij, 2010 9:12 pm |
|
 |
|