| Autor/ica |
Poruka |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
 Re: Audicija za cro dr. Jacksona
Dejanira je napisao/la: Pa imam ja teoriju na sta ti aludiras, ali nekako sam se nadala da ces me razuvjeriti Jer, ako ti mislis na ono sto ja mislim, nece to dobro zavrsit...  Ja mislim da ti misliš na ono na čeg on misli...il sam u krivu. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sub 18 tra, 2009 6:03 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ja mislim da ona misli da on... ma koga ja muljam...  Ja ne mislim... Nego pitanje, jel plus ako kandidat zna ancientski? 

|
| sub 18 tra, 2009 6:06 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
T'Rapavi je napisao/la: Ja mislim da ona misli da on... ma koga ja muljam...  Ja ne mislim... Nego pitanje, jel plus ako kandidat zna ancientski?  Naravno Jos ako se ascenda pred nama Pobjeda zagarantirana 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 18 tra, 2009 6:09 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Dejanira je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Ja mislim da ona misli da on... ma koga ja muljam...  Ja ne mislim... Nego pitanje, jel plus ako kandidat zna ancientski?  Naravno Jos ako se ascenda pred nama Pobjeda zagarantirana  Ja nisam gledala dovoljno Stargatea da znam o čem vi pričate. Al zvuči dobro. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sub 18 tra, 2009 6:10 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|

|
| sub 18 tra, 2009 6:11 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
T'Rapavi je napisao/la: :-k Malo me sad to... ma zapravo čudno mi je malo to. Ako se kandidat ascenda pred vama, koja mu korist od pobjede?  Pa uvijek se moze descendat  ili kak se to vec kaze 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 18 tra, 2009 6:12 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 18 tra, 2009 6:19 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
E necu ti rec, ja sam prva pitala  Ti moras prvi odgovorit 
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 19 tra, 2009 11:40 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
ahahahahahahaha...
...Sovereigin pokušava oralno zadovoljiti žiri...
| pon 20 tra, 2009 12:04 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 20 tra, 2009 8:33 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 20 tra, 2009 10:43 am |
|
 |
|
Častoljupka
|
Ovo je otišlo predaleko...ajde ajde. Nego kako mi vi dečki stojite s učenjem? Ide?
|
| pon 20 tra, 2009 10:44 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...joj... kod mene je dolazak došao pod upitnik... ...situacija s bolnim mjestima na nogama je ozbiljna, pa moram strogo mirovati... ...ako se stanje popravi dolazim, a ako ne...hm hm... ...postoji mogučnost da se i ne pojavim...
| pon 20 tra, 2009 11:05 am |
|
 |
|
Častoljupka
|
Mr.bobo je napisao/la: ...joj... kod mene je dolazak došao pod upitnik... ...situacija s bolnim mjestima na nogama je ozbiljna, pa moram strogo mirovati... ...ako se stanje popravi dolazim, a ako ne...hm hm... ...postoji mogučnost da se i ne pojavim...  Ajme,ovo nije dobro. Konstantno gubimo sudionike. Onda miruj i nigdje ne idi...samo u kupaonu eventualno  pa da možeš doć.
|
| pon 20 tra, 2009 11:07 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...a nadam se a bude bolje... ...i idem googlati hijeroglife...
| pon 20 tra, 2009 11:08 am |
|
 |
|