| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
 Re: Stargate Atlantis
maknit? odakle?
| sri 02 pro, 2009 9:28 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
viewtopic.php?f=76&t=4202&start=375Zadnji post ... su linkovi na tv raspored stanice na kojoj gledan stargate 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 02 pro, 2009 9:32 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: SG brbljaonica
Evooo ide .... stargate atlantis wraighti napadaju grad ..zpm stize u dedalusu a oniel je poslao pojacanja ... i beckett nesto gunđa u stolici ancientsa a oruzje koje stolica pokrece neradi jer nema vise robota (drone wepons)... rodney pizdi jer je plan za postavljanje nuklearnih mina propao ...wraighti su poslali nekakve asteroide i unistili ih Inace meni je beckett lik ...koja je ono zbunjoza 
|
| pon 07 pro, 2009 10:57 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
 Re: SG brbljaonica
Ne Becketta, Beckett je zakon. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| pon 07 pro, 2009 11:05 pm |
|
 |
|
Make it so
|
|
| sri 09 pro, 2009 8:40 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| sri 09 pro, 2009 8:42 pm |
|
 |
|
Make it so
|
A rodney je tako gay  .... mislin da je ona scena s beckettom i laurom u mckayevu tijelu za umrit  ...a tek kad su bili kod psihologinje ,ajme 
|
| sri 09 pro, 2009 8:51 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Rodney Mckay je unistio suncev sustav Druga Sezona SGA (ovo skoro da izgleda ko chuck norris joke  )
|
| čet 10 pro, 2009 10:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ma McKay je jaci od Chucka, nekoliko puta na n-tu potenciju.  Legenda! 
|
| čet 10 pro, 2009 10:55 pm |
|
 |
|
Make it so
|
A da otvorimo Rodney Mckay temu tipa Chuck Norris Jokes  ? I ne zabusavajte na stargate pdf-u 
|
| čet 10 pro, 2009 10:57 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
captain je napisao/la: A da otvorimo Rodney Mckay temu tipa Chuck Norris Jokes  ? I ne zabusavajte na stargate pdf-u  Hahaha, ne bi bilo lose, dobra ideja captain. Ma ne zabusavamo, malo smo na godisnjem. Bozic dolazi itd. 
|
| čet 10 pro, 2009 10:59 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Nadan se da ce netko ovo prokomentirat samnom jel mi je ovo najbolja epizoda stargate-a (atlantis) do sada ... toliko se dobro vidi koliko su goauldi veci carevi od svih ostalih ..super je bilo kad ronon nije zna ko su oni Inace pricam o epizodi di trust infiltrira dedalus a zelenku napadaju neka djeca na nekom planetu ..na kraju covjek dođe skroz u bojama na atlantis Jako su mi smisni stucava novakica i zelenka ali mi je peter kavanagh odvratan..kakav prevrtljivac i totalno antipatican covik Stvarno se vidi koliko bi goauld tu i tamo u atlantisu dosao kao osvijezenje ..meni je srce ono slatko zakucalo kad je caldwell onako zasvijetlio ocima i poceo zvucat onako goauldski  ..ekipa trust-a je napravila pravi show program na atlantisu a stvarno je super dosjetka (zla totalno) kako treba preopteretit ZPM  ..uistinu su ekipu na atlantisu doveli u bezizlaznu situaciju ..cak nit superrodney nije imao rijesenja ..sve mi se cini ko da je to baal-ovo maslo  ..kako bi super bilo da su jos koji put goauldi napravili sranje na atlantisu ..inace onaj iritantan lik se onesvijestio kad je vidio ronona ..lol 
|
| sri 16 pro, 2009 7:58 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ajme da predobra epizoda Zelenka mi je bio odlican kad se vratio sav obojan Hahhaha, i stucava novakica i meni je Kavanagh totalno ok  onak, je iritantan... Ali zao mi je to se tak malo pojavljuje  Nekako mislim da bi bilo zabavnije s njim Joj idem sad gledat Atlantis 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 16 pro, 2009 8:05 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Kavanagh je bio totalno drugačiji od drugih, zato mi je zakon kao lik... On je od prvog dana radio popis stvari koje je Weir zaje**la, i prvom prilikom je to poslao ONeilu. Kako ne voljeti takvog lika? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 16 pro, 2009 8:24 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Taj Kavangh je bas bija iritantan. Ali zato Zelenka sa dicon... presmisna scena, ono kad se vratija sav obojan. 
|
| sri 16 pro, 2009 8:47 pm |
|
 |
|