| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
 Re: Stargate
Ja sam pogledao 7 sezona u dva, dva i pol tjedna, odlična serija... Ekipa je pre luda...

"This is usually the part where people start screaming."
|
| uto 10 srp, 2007 4:07 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ok , bunny , imaš konkurenciju... ...iako vb kasni kojih 10tak dana... 
...ja ne mogu tolikom koracima... ...ipak moram dati još par ispita da mama bude sretnija... 
| uto 10 srp, 2007 4:29 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
vb23 je napisao/la: Ja sam pogledao 7 sezona u dva, dva i pol tjedna, odlična serija... Ekipa je pre luda... welcome to the Gate family 
| uto 10 srp, 2007 4:58 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
-fallen-one- je napisao/la: vb23 je napisao/la: Ja sam pogledao 7 sezona u dva, dva i pol tjedna, odlična serija... Ekipa je pre luda... welcome to the Gate family  hehe, thx. Došao sam do 8 sezone i tu sam stao, to je bilo prije nekih 5 mjeseci. No vratit ću se ja, samo da nabavim neki dobar divx player, jer na ovom kaj sada imam mi malo preskače. Serija traje nekih 34 minute i onda mi prebaci na sljedeću epizodu, i tako zna odmah na početku prebacit, čak pred sam kraj... tako da je to prilično iritantno. Ako netko zna za neki dobar divx neka svakako napiše, jer svaka pomoć je dobrodošla! 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| uto 10 srp, 2007 6:14 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
I naravno došli su nazivi dugo očekivanih filmova koji bi bili završetak SG-1. Začudilo me što su svrstani pod 11 sez. 1. The Ark of Truth 2. Continuum "preuzeto s tv.com" Ne piše ništa detaljnije osim kratke radnje
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 09 ruj, 2007 7:55 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...evo ja sam završio s 4 i nastavio s 5 sezonom...
...pogledao do 5x5... i za sad mi je super... ...za vikend nastavljam gledati... 
| uto 11 ruj, 2007 5:51 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
joj, to su ti najbolje sezone, bas to sto sad gledas! uzivaj u svakoj epizodi!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 15 ruj, 2007 2:42 pm |
|
 |
|
Captain
|
Ja sam pogledao do kraja pete sezone. Ostalo mi je jos 5-6 epizoda iz pete sezone, no nemam volju nastaviti bas...  Ostalo nemam doma, ali ni nemam bas motiva za nastaviti  Je ok serija, zabavno za pogledati, no sad sam se navukao na Lost. Nebo i zemlja 
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| sub 15 ruj, 2007 3:31 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Krešo je napisao/la: sad sam se navukao na Lost. sad cu ja tebi zazeljeti dobrodoslicu na tamnu stranu  do kud si stigao?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 15 ruj, 2007 3:36 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Ant je napisao/la: joj, to su ti najbolje sezone, bas to sto sad gledas! uzivaj u svakoj epizodi! ...da, odlične su mi epizode... ...Unase sam ponovo vidio... ...pogledao sam pola sezone, no samo mi 2 epizoda s Teal'c om nije bila nešto... ...fora mi je i to što se priće nastavljaju iz prijašnjih sezona...
| uto 18 ruj, 2007 11:23 am |
|
 |
|
Captain
|
Chaky je napisao/la: sad cu ja tebi zazeljeti dobrodoslicu na tamnu stranu   Chaky je napisao/la: do kud si stigao? Za danas mi ostale zadnje dvije epizode trece sezone. (koja je, btw, dva koplja losija od prve sezone, ali ajde, generalno je odlicna serija)
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| uto 18 ruj, 2007 2:28 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...pa prva sezona je tako tako... ...tek na kraju postaje zanimljivo... ....no 4 i 5 su puno zanimljivije, puno je "težih" situacija...
(da ih tako nazovem)
| sri 19 ruj, 2007 10:19 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...zagazio u 6 sezonu... SG1 Worlda... ...upoznao sam Jonasa... ...fora lik...
...a za sad sam pogledao 5 epizoda i sve su odlične...
...dakle, nastavlja se dobra radnja s 5 sezone...
| čet 11 lis, 2007 9:32 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Jonas fuj. nikad mi se on nije svidio. previse fakerski lik. jeftina kopija Daniela. nije to to.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 11 lis, 2007 2:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
DA! Dolje Jonas! wise wolimo wunderkinde koji sve znaju i imaju skoro bozanske mogucnosti! ..tipa Wesly Crusher.... ups?
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| čet 11 lis, 2007 6:56 pm |
|
 |
|