| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Audicija za cro dr. Jacksona
alien she je napisao/la: ma salim se,ne igra to veliku ulogu,ali cuj mislim da bi kandidat koji mu fizicki jako slici dobio jedan veliki plus kod clanica zirija  Definitivno bi dobio veeeliki plus 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 06 tra, 2009 7:43 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Dejanira je napisao/la: alien she je napisao/la: ma salim se,ne igra to veliku ulogu,ali cuj mislim da bi kandidat koji mu fizicki jako slici dobio jedan veliki plus kod clanica zirija  Definitivno bi dobio veeeliki plus  samo bi se culo:aaaaaaaaaaaaaaaa i popadale bi valjda dole sve po redu 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 06 tra, 2009 7:44 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Dajte mi recite jel da napravim ono s letkom/plakatom...stavim onu slikicu koju je t'rapavi napravio i napišem nešto prigodno...alien she, daj ponovi šta si ono rekla da bi trebalo pisati.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 06 tra, 2009 7:46 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Dajte mi recite jel da napravim ono s letkom/plakatom...stavim onu slikicu koju je t'rapavi napravio i napišem nešto prigodno...alien she, daj ponovi šta si ono rekla da bi trebalo pisati. evo: mastate li o tome da postanete dr.sc.? zelite to pokazati,a ne znate kako?
kucnuo je cas!!!
dodite 25.4. na sferakon i pokazite da ste vi prvi i jedini-HRVATSKI DR.SC.DANIEL JACKSON!
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 06 tra, 2009 7:52 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
alien she je napisao/la: Mir'Na Riker je napisao/la: Dajte mi recite jel da napravim ono s letkom/plakatom...stavim onu slikicu koju je t'rapavi napravio i napišem nešto prigodno...alien she, daj ponovi šta si ono rekla da bi trebalo pisati. evo: mastate li o tome da postanete dr.sc.? zelite to pokazati,a ne znate kako?
kucnuo je cas!!!
dodite 25.4. na sferakon i pokazite da ste vi prvi i jedini-HRVATSKI DR.SC.DANIEL JACKSON! Ajme genijalno A cek, gdje planiras poljepit te plakate? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 06 tra, 2009 7:57 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Pa na oglasnoj ploči odsjeka za arheologiju. Ak to nije pravo mjesto... 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 06 tra, 2009 7:58 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Kak će znat gdje trebaju točno doći?  Neke transparente ćemo morat stavit. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 06 tra, 2009 7:58 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Pa na oglasnoj ploči odsjeka za arheologiju. Ak to nije pravo mjesto...  Aha  Ma odlicno 
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 06 tra, 2009 8:00 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
mir'na je genijalka,tam ce biti puno seksi arheologa ma mozemo mi i tamo na konu to poljepiti ili podjeliti svakom decku 
|
| pon 06 tra, 2009 8:00 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
alien she je napisao/la: mir'na je genijalka,tam ce biti puno seksi arheologa ma mozemo mi i tamo na konu to poljepiti ili podjeliti svakom decku  Hahaha koji ce to spektakl bit Upravo sam se sjetila da imam dva frenda koja studiraju arheologiju, morat cu im rec da dođu s kolegama s faksa na sferakon 
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 06 tra, 2009 8:02 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
Dejanira je napisao/la: alien she je napisao/la: mir'na je genijalka,tam ce biti puno seksi arheologa ma mozemo mi i tamo na konu to poljepiti ili podjeliti svakom decku  Hahaha koji ce to spektakl bit Upravo sam se sjetila da imam dva frenda koja studiraju arheologiju, morat cu im rec da dođu s kolegama s faksa na sferakon  i to sad tek velis  ? ma samo ih pozovi 
|
| pon 06 tra, 2009 8:03 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Dejanira je napisao/la: alien she je napisao/la: mir'na je genijalka,tam ce biti puno seksi arheologa ma mozemo mi i tamo na konu to poljepiti ili podjeliti svakom decku  Hahaha koji ce to spektakl bit Upravo sam se sjetila da imam dva frenda koja studiraju arheologiju, morat cu im rec da dođu s kolegama s faksa na sferakon  IMAŠ FRENDOVE ARHEOLOGE??? A mogla si nam to prije reći.  Moram ih upoznati! Ako ništa,barem da ih davim kak im je na studiju.
|
| pon 06 tra, 2009 8:06 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 06 tra, 2009 8:08 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
ma nema veze,cim vise sudionika to ce biti napetije! 
|
| pon 06 tra, 2009 8:11 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Morate spomenut i nagradu na letku....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 07 tra, 2009 12:05 am |
|
 |
|