| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Prvo gledanje Stargatea
I ima fora kočiju... 

|
| ned 07 vel, 2010 4:38 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Dosta ljudi kaze da im je prva sezona totalno bezveze, a meni bila bas dobra...  Iako naravno, kasnije postaje jos bolje T'Rapavi je napisao/la: Hehe, baš super. Nego daj reci iskreno, mislim već si napisao dojmove, ali kako neki stalno tvrde da je prva sezona loša, užas, kajgod... a ja se uopće ne sjećam da mi je bila loša. Meni je prva sezona bila tak tak... niš posebno ali sa potencijalom da bude bolja... nešto kao i prva sezona SGU. U svakom slučaju preporučam onima koji počinju gledati, da izdrže do 2. sezone kada sve postaje zanimljivije 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 07 vel, 2010 7:50 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ou jea. Nije mi bilo problem progrmiti kroz prvu sezonu u kojoj se više-manje sve vrti na isti kalup: oni dođu na planet, malo istraže, pojavi se problem, riješe problem. Tu i tamo se pojavi Apophis i ok. aaaaa odgledao sam sad Tok'Ra. Prepredobro. Jest da je radnja te dvije epke bila pomalo predvidljiva, al je nekak s guštom odrađena, već se vidi da se ekipa uigrala; kako glumci, tako i scenaristi. 
|
| pon 08 vel, 2010 12:24 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Zapravo s dolaskom jolinar pocinju prave stvari a kasnije se otkriva tko su asgardi i ko je tajanstvena rasa koja je izgradila stargate-e ...a kraj druge sezone je tako hippy 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 08 vel, 2010 12:48 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
|
| pon 08 vel, 2010 12:56 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Koja ti je najepka prve sezone? Ili par njih ak je problem jednu izdvojiti... 

|
| pon 08 vel, 2010 1:01 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pa nisam 
|
| pon 08 vel, 2010 1:07 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
T'Rapavi je napisao/la: Koja ti je najepka prve sezone? Ili par njih ak je problem jednu izdvojiti...  The Nox - ugodno me iznenadio noxovski hladnokrvni pacifizam. Ne zanimaju ih svađe drugih. Enigma - enigma glede tehnološki naprednih ljudi...enigma zašto ne žele reći zašto im je planet propao...enigma kud s njima...enigma hoće li ih odvući u zasebno područje u kojem bi bili prisiljeni kreirati novu tehnologiju za US vojsku. The enemy within - kad sam ovu epku gledao, nisam mogao vjerovat da je to već treći nastavak NAKON filma. I dalje se direktno nastavljala radnja. Within the serpent's grasp - ou jea. Svemirski brod. A lošije epke su mi Cor-ai - Teal'c bi se borio za oslobođenje svih Jaffa, no kad dođe na naplatu grijeh iz prošlosti, spreman je sve to odbaciti. Cold Lazarus - tu doznajemo o O'Neillovoj prošlosti, ali ne iz njegove perspektive, već njegovog kristalnog duplića. Wtf, kud se taj duplić išao mješati. Emancipation - well, this just stinks. 
|
| pon 08 vel, 2010 7:39 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Druga sezona odgledana  Serija je postala kao UHU ljepilo. Drži me prikovanom i ne pušta tako lako. Koliko god prva sezona bila solidno dobra, druga sezona je već neusporedivo bolja. Upoznajemo male zelene koji su također izigravali bogove na našem planetu, ali one dobre bogove...to su ujedno Mulderovi mali zeleni. Obitelj Carter dobiva simbionte. Srećemo divovske nevidljive kukcolike aliene koji bi potamanili sve potencijalne domaćine za Goa'ulde. Apophis gubi bitku za zemlju, gubi svog sina, gubi od svih. Dolazi i do zapetljaja sa civilnim dijelom Zemlje; znatiželjni novinar koji zna sve od SGu, i pokret koji je oteo druga vrata. Najbolje epke: Message in a bottle - nevjerojatno napeto od trenutka kad je kugla odaslala šiljke po cijeloj prostoriji. A matter of time - isto nevjerojatno napeto uz pregršt technobabblea, koji za razliku od trekovskog tehnoblebetanja, zapravo ima i smisla. The Tok'Ra - vidi par postova gore. The serpent's lair - nastavak od part 1. Thor's chariot - direktni nastavak epke iz sredine prve sezone. To mi se sviđa. Asgardski brod kicka assove. Nešto lošije epke: The gamekeeper - radnja je u biti vrlo slična kao VOY The thaw...sa Barclayem u glavnoj ulozi. 1969 - hipi epka koja nije nešto. Teal'c u rozoj košulji je smiješno, sve ostalo izgleda kao season filler. Need - ako ništa, barem doznajemo što čini sarkofag umu i tijelu.
|
| uto 09 vel, 2010 10:55 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Uuuu, svaka čast Miki, vidim da ide to tebi... Meni je 1969 bila baš fora, zabavna epizoda. 

|
| uto 09 vel, 2010 11:05 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Meni je daniel bas isao na zivce u toj epizodi sa sarkofagom ..skroz je poludio i uopce ga nije bilo briga za zarobljene kolege iz sg1-a 
|
| uto 09 vel, 2010 11:23 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Pa to je bila poanta svega toga... da poludi, postane ovisan itd. Zar ne? 

|
| uto 09 vel, 2010 11:24 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Da ..ali svejedno mi je isao na zivce 
|
| uto 09 vel, 2010 11:27 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
T'Rapavi je napisao/la: Uuuu, svaka čast Miki, vidim da ide to tebi... Meni je 1969 bila baš fora, zabavna epizoda.  Naravno čoeče, baš je catchy. A glede 1969, tek na kraju mi je epizoda imala smisla, kad general otkrije kako je znao da će bit bačeni u prošlost. Sve dotada mi je bilo wtf, tko kuda kako zašto neshvatljivo. Glede zabavnosti, možda mi je čak bila zabavnija epka Holiday u kojoj se razmjenjuju umovi: Teal'c sa O'Neillom i Jackson sa Mačelom.
|
| uto 09 vel, 2010 11:44 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
|
| sub 13 vel, 2010 4:40 pm |
|