Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
Re: Najgora Stargate Epizoda
A meni ta Spirits bila bas super Onaj Tonane mi je bas simpa Ak se uopce zvao Tonane Onaj Indijanac I ak je to uopce ta epizoda
A ove One false step se uopce ne mogu sjetit, o cem se tu radi?
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
Dejanira je napisao/la:
A ove One false step se uopce ne mogu sjetit, o cem se tu radi?
radi ti se ono kad su dosli na onaj planet na kojem su bila ona humanoidna bica kaj su bila blijeda skroz i prekrivena onim bijelim tragovima/crtama/kaj god i kaj su na planetu bile one biljke kaj su osjetljive na zvuk.
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
Ahaaaaaaaa znam, znam
Da, ta mi nije bila bas nesto...
Ali jos je to dobro u usporedbi sa pocetkom 8. sezone... E to mi je stvarno bilo dosadno
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
Urgo je zabavan ..neznan kako se urgo moze uzet ko primjer "lose epizode" Jednostavna komicna epizoda bez puno pameti ali skroz gledljiva ..uz tealc-a koji popije litru vruce kave
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.