| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: SG Proljeće
Suikotreki je napisao/la: alien she je napisao/la: stargate nije zlo  stargate je savrsenstvo  Najveći uspijeh Stargatea je to što je uvijerilo čovječantvo da nije zlo. Tolika je njegova moć, moć koju se treba poraziti prije nego bude prekasno!  Brisat cu ti postove 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 04 tra, 2009 10:52 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
ali i sam naziv serije je toliko predivan  stargate-zvjezdana vrata...bas je dreamy  ja se svaki put tolko uzivim u seriju da niti ne primjetim da je vec kraj i onda sam na kraju tuzna jer nema vise 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sub 04 tra, 2009 10:55 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Evo nekaj sam sklepao, malo imao problema sa čitljivošći, ali mi se čini sad OK. 

|
| sub 04 tra, 2009 10:59 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Aaaaaaaaaaa genijalno jeeeeeeeeee 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 04 tra, 2009 11:01 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
aaaaaaaaaaaaaaaaa ovo ide u moj siiiiiiiiiiig  hvala ti!!!
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sub 04 tra, 2009 11:02 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Vidim neke shol've uvučene u ovaj lijepi, prekrasni kutak... 

|
| sub 04 tra, 2009 11:02 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Dejanira je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: alien she je napisao/la: stargate nije zlo  stargate je savrsenstvo  Najveći uspijeh Stargatea je to što je uvijerilo čovječantvo da nije zlo. Tolika je njegova moć, moć koju se treba poraziti prije nego bude prekasno!  Brisat cu ti postove  Heey nemaš pravo na to! Pa i sama znaš da sam se samo zezao. Nisam nikoga vrijeđao niti sam seriju vrijeđao.
| sub 04 tra, 2009 11:03 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Aaaaaaa ovo je super! 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sub 04 tra, 2009 11:03 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Suikotreki je napisao/la: Heey nemaš pravo na to! Pa i sama znaš da sam se samo zezao. Nisam nikoga vrijeđao niti sam seriju vrijeđao. Pa ustvari imam  Ovo je moj kutak i smijem brisat sta hocu A ne mozes reci da nisi bio upozoren 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 04 tra, 2009 11:04 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Hmm, još bolje izgleda kada je rezolucija veća...  Ovo ide u prvi post... 

|
| sub 04 tra, 2009 11:05 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Ma ovo sad ide na desktop 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 04 tra, 2009 11:06 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Dejanira je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Heey nemaš pravo na to! Pa i sama znaš da sam se samo zezao. Nisam nikoga vrijeđao niti sam seriju vrijeđao. Pa ustvari imam  Ovo je moj kutak i smijem brisat sta hocu A ne mozes reci da nisi bio upozoren  Ali... ali riječ je o meni. Brisala si moj post. Nitko do sad nije obrisao moj post! "It's shocking... it's unthinkable!" 
| sub 04 tra, 2009 11:07 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
sad je lijepo i velikoooooooo 
|
| sub 04 tra, 2009 11:08 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Stavio novu, malo "težu", u staroj su boje bile malo loše... prevelika kompresija... Ma pošaljem ti još malo veće rezolucije ako hoćeš... 

|
| sub 04 tra, 2009 11:08 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Suikotreki je napisao/la: Ali... ali riječ je o meni. Brisala si moj post. Nitko do sad nije obrisao moj post! "It's shocking... it's unthinkable!"  Awwwwwwwwwwwww Ja sam ti prva 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 04 tra, 2009 11:09 pm |
|
 |
|