Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Re: Stargate Universe
BrickTop je napisao/la:
Kakve sad premijere starih filmova?
...joj, joj... zašto bi steri filmovi imali premijeru...? ...pa valjda novog sadržaja SGC...
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Mr.bobo je napisao/la:
BrickTop je napisao/la:
...joj, joj... zašto bi steri filmovi imali premijeru...? ...pa valjda novog sadržaja SGC...
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Hmmm, meni opet isto ništa jasno. Iznad tog odbrojavanja piše... "SGU COUNTDOWN DELTA ACTIVATED"
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
BrickTop je napisao/la:
yu dumass, premjerno je na TVu!
znaš kak kod nas oglašavaju premjere isto sa trailerima i trailerima a nama je star, pa PRVI PUT JE NA TOM PROGRAMU/TVu - u ovom slučaju - premjerno na TVu uopće.
_________________ The woods are lovely, dark and deep, But I have promises to keep, And miles to go before I sleep, And miles to go before I sleep...
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
-fallen-one- je napisao/la:
BrickTop je napisao/la:
yu dumass, premjerno je na TVu!
znaš kak kod nas oglašavaju premjere isto sa trailerima i trailerima a nama je star, pa PRVI PUT JE NA TOM PROGRAMU/TVu - u ovom slučaju - premjerno na TVu uopće.
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
eh stpimo se do jeseni
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Evo, još nešto manje od 9 sati pa ćemo valjda znati o čem se točno radi...
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
istina, RDA i meni se sviđa vijest. wooohoo!!!!
a sad ... malo vijesti o sg1 trećem filmu nebi bilo na odmet. ah, da barem.
_________________ The woods are lovely, dark and deep, But I have promises to keep, And miles to go before I sleep, And miles to go before I sleep...
T'Rapavi je napisao/la:
Evo, još nešto manje od 9 sati pa ćemo valjda znati o čem se točno radi...
evo mali insajt ...
Citat:
Watch Stargate Continuum tonight on Sci-Fi and watch out for a new SG: Universe promotion during the broadcast
Eh zaboravili smo na ovo... bio je još jedan trailer SGU. Niš posebno...
Dakle, imamo novi trailer kao što nam Miroslav najavi u vijestima...
Šta kažete na sve to? Ja ne znam što bi mislio... nekako mi sve te priče o nekim stvarnim ljudima sa stvarnim problemima, preživljavanju... previše djeluje neoriginalno. Ma ne znam, nekako mi se ne sviđa ovako baš previše. Ali nisam neki pretjerani pesimist. Kada dođe, onda ćemo vidjeti pa voljeti ili mrziti...
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
ma nekako... moze to biti i super dobra serija. ali cini mi se da tu nece biti bas mjesta za jedan stargate. (isto kao sto u pred kraj ni u atlantisu nije vise pojavljivao) ((ali dobro... nema smisla ocekivati jedan SG-1))
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
meni se sviđa, meni se sviđa, meni se sviđa ... znam da nije sg1, ni sga, i znam da neće biti pretjerano funny, ali stargate je ... and i like it!
Istina, to je ipak Stargate, i naravno da može, i ja sa nadam da hoće biti odlična serija.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.