|
Sada je: uto 11 kol, 2026 5:17 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...Stigao ja do ruba 3 sezone... ...ostale mi još samo 2 epizode... ...hm, nadam se jednakoj dramatici ko i u prijašnjim cliffovima na kraju sezona...
| pon 02 srp, 2007 10:12 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
3ća? oh da ... još jedan ODLIČAN cliffhanger!!
| pon 02 srp, 2007 12:01 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Stargate
...samo što sam u gužvi, i ne stignem ga pogledati... ...nadam se da cu za vikend naći malo vremena i za to... 
| čet 05 srp, 2007 3:48 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Kaj je to počela opća Stargateomanija... Moja sisterka je postala opsijednuta STARGATEom...a i mnogi moji su na dobrom putu da postanu gateri. Još sam fali udruga ljubitelja Stargatea,ak se to i dogodi...nadam se da usscroatia neće ostati prazna 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pet 06 srp, 2007 5:12 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...gejteri su svuda oko nas... 
| pet 06 srp, 2007 5:15 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ted;DeA je napisao/la: Još sam fali udruga ljubitelja Stargatea,ak se to i dogodi...nadam se da usscroatia neće ostati prazna  pa eto nece... uvijek cu ja biti tamo... kao Bobu na njegovom faksu, zvati ce me "komad namjestaja"  mene gatemania uhvatila i pustila prije godinu dana
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 06 srp, 2007 6:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
Chaky je napisao/la: pa eto nece... uvijek cu ja biti tamo... kao Bobu na njegovom faksu, zvati ce me "komad namjestaja"  i ja cu uvijek biti... (ne obecajem, ali duboko se nadam  ) star trek je moj "home sweet home" (doduse sad me nesto nije bilo u klubu dok sam rjesavao krizu reaktivacije romulana u temporalnom ratu iz mirror universa i da nisam zapeo u orbiti crne rupe kod Bre'ela IV prije bih se vratio....)Gater bijah i ja... ali to je brza i laka droga.... Trek PERE duugo!
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pet 06 srp, 2007 9:27 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
Ted;DeA je napisao/la: Još sam fali udruga ljubitelja Stargatea,ak se to i dogodi...nadam se da usscroatia neće ostati prazna  pa baš sam si razmišljala da bi mogli, pošto se MI gateri relativno često nalazimo na kavama ... jedino što bi problem bio iznajmit prostor negdje ... ali gdje ima volje ima i ... kako god da dalje ide ... definitvno jedan veliki MAYBE (prijevod za BUCU - maybe = možda)
| sub 07 srp, 2007 1:32 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
pa ni trekkeri nisu na pocetku imali svoje prostorije ... dosta dugo smo se mi nalazili u "Katarini" na Katarininom trgu... pa onda kratko u "Revelinu" na Crnomercu ... i onda neko vrijeme u "Grand Slamu" (dok nismo mogli biti u prostorijama zajednice njemaca)... zanimljivo je to sto su nakon nasim odlazaka svi ti kafici pozatvarani (ne zbog nedostatka nasih para ali eto poklopilo se  )... strah me organizirati trek okupljanje u nekom kaficu jer ce ga zadesiti trek prokletstvo  pa i SW udruga je gotovo citavo svoje postojanje provela u pizzeriji .... hmm, nemrem se sjetit imena ukratko... neka vam nedostatak prostorija ne bude razlog odustajanja od udruge... osnivacku skupstinu mozete odrzati na nekoj konvenciji... kao sto smo mi na Kutikonu (koji je u medjuvremenu... pogadjate... propao  ) eto, ja vam predlazem da napravite osnivacku skupstinu na sljedecem Sferakonu
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 07 srp, 2007 3:39 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@fallen-one svaka cast , hvala na prijevodu !!!!! tak treba pomagat puku u nevolji.... jos bi moga postat "SGovac" ..nikad se nezna ak je drustvo tako susretljivo.... Hmmm @chaky di ti dodjes sve propada , i jos me pitas sto se ne zelin upoznavat s vama ..!?  Ionako san skoro propa a ovako bi vidin 100% bia "out" ...  Pozdrav drzavotvorna 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 07 srp, 2007 3:41 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Chaky je napisao/la: pa ni trekkeri nisu na pocetku imali svoje prostorije ... dosta dugo smo se mi nalazili u "Katarini" na Katarininom trgu... pa onda kratko u "Revelinu" na Crnomercu ... ukratko... neka vam nedostatak prostorija ne bude razlog odustajanja od udruge... osnivacku skupstinu mozete odrzati na nekoj konvenciji... kao sto smo mi na Kutikonu (koji je u medjuvremenu... pogadjate... propao  ) eto, ja vam predlazem da napravite osnivacku skupstinu na sljedecem Sferakonu daklem, VI ste krivi što se JEDINI birc u kojem sam zalazila ZATVORIO??? paaaaaaaaa nemrem vjerovat ...  ... vi i oni kinezi  znaći, sferakon? kad je sljedeći? morat ću konzulirati sa svojim gaterima, ali bi mogli nešto izmislit ... za seriju koja nikad nije puštana u našim krajevima, moram reći da je stekla dosta poklonika... @ buco, nema na čemu  i društvo je ... pa ima nas svakakvih 
| sub 07 srp, 2007 6:38 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Al za sad bircevi ne propadaju.di vi udjete ... znaci sve pod kontrolon..! Samo se nemojte prevarit i povest naseg board kolegu...necemo ga imenovat....znat ce on..! Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 07 srp, 2007 6:43 pm |
|
 |
|
Admiral
|
buco je napisao/la: Samo se nemojte prevarit i povest naseg board kolegu...necemo ga imenovat....znat ce on..! Pozdrav chakya?
| sub 07 srp, 2007 6:49 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Si..!! .pa on je obznanija tu informaciju "zlata vrijednu" ..hmmm mos mislit kako izgleda kad udje u kafic , ak ga puste , konobare mora da hvata panika a vlasnike "hart attack"..... Pozdrav ArnoldaS 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 07 srp, 2007 9:02 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...šmrc, već dva tjedna nisa pogledao ni jednu epizodu stargatea... ...mislim da će za vikend , kad se riješim ovih ludosti na faxu... ...biti jedan veliki maraton... 
| uto 10 srp, 2007 2:56 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|