Autor/ica |
Poruka |
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9989 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Izgledom najimpresivniji brod(ovi)?
Znači pitanje je relativno jasno, a na vama je samo da dobro pogledate slike i razmislite koji od ovih brodova vam izgledaju uvjerljivo najmoćnije, zastrašujuće...
1. Columbia/NX klasa
2. Constitution klasa
3. Constitution refit
4. Oberth klasa
5. Constellation klasa
6. Centaur klasa
7. Nova klasa
8. Saber klasa
9. Steamrunner klasa
10. Norway klasa
11. Miranda klasa
12. Yeager klasa
13. Excelsior klasa
14. Excelsior refit
15. Ambasador klasa
16. Intrepid klasa
17. Akira klasa
18. Defiant klasa
19. Nebula klasa
20. Galaxy klasa
21. Prometheus klasa
22. Sovereign klasa
23. Galaxy X refit
24. Enterprise J (nepoznata klasa)
25. Wells klasa
26. Klingon BOP (22. st.)
27. Raptor klasa
28. D5 klasa
29. D7 klasa
30. B'Rel klasa (Bird Of Prey)
31. K'Tinga klasa
32. Vor'Cha klasa
33. Negh'Var klasa
34. Romulan BOP (22. st.)
35. Romulan BOP (23. st.)
36. Romulan science ship
37. Talon klasa
38. D'deridex klasa (Romulan warbird)
39. Norexan klasa (Valdore klasa)
40. Scimitar klasa (Reman warbird)
41. Hideki klasa
42. Galor klasa
43. Keldon klasa
44. Dominion attack ship (Jem'Hadar bug)
45. Breen battlecruiser
46. Dominion battlecruiser
47. Dominion battleship
48. Borg skaut
49. Borg tip 03 (Asimilator klasa)
50. Dijamant klasa (Kraljičina piramida)
51. Borg sfera
52. Borg kocka
53. Taktička kocka
54. Biobrod vrste 8472
Imate 15 opcija na biranje pa se zabavljate
_________________ You shouldn't like things because people tell you you're supposed to.
ST battles audio/video tribute!
|
ned 02 svi, 2010 4:34 pm |
|
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Re: Izgledom najimpresivniji brod?
_________________ Surviving the new decade
|
ned 02 svi, 2010 4:38 pm |
|
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9989 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Evo mog poretka najimpresivnijih brodova u Treku:
1. Sovereign klasa 2. Wells klasa 3. Keldon klasa 4. Negh'Var klasa 5. Domion battleship 6. Biobrod vrste 8472 7. Scimitar klasa (Reman warbird) 8. Galaxy X refit 9. Galaxy klasa 10. Prometheus klasa 11. Defiant klasa 12. D'deridex (Romulan warbird) klasa 13. Galor klasa 14. Excelsior refit 15. Norexan (Valdore) klasa
_________________ You shouldn't like things because people tell you you're supposed to.
|
ned 02 svi, 2010 6:20 pm |
|
|
Ensign
Pridružen/a: ned 02 svi, 2010 4:51 pm Postovi: 68 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV
|
Columbia/NX klasa Intrepid klasa Akira klasa Defiant klasa Galaxy klasa Prometheus klasa Sovereign klasa Vor'Cha klasa D'deridex klasa (Romulan warbird) Norexan (Valdore) klasa Scimitar klasa (Reman warbird) Keldon klasa Dominion battleship Borg kocka Achilles Class (nije naveden) ( http://2.bp.blogspot.com/_ABYCwpxSF2I/S ... 00/phoenix | http://images4.wikia.nocookie.net/start ... _class.jpg) Izgleda da si ti zadužen za brodove Sovergin X
ned 02 svi, 2010 6:47 pm |
|
|
Overlord
|
|
ned 02 svi, 2010 7:15 pm |
|
|
Ensign
Pridružen/a: ned 02 svi, 2010 4:51 pm Postovi: 68 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV
|
Da, sorry! My mistake! Something must be wrong with my programing. I'll run a self diagnostic.
ned 02 svi, 2010 8:08 pm |
|
|
Über Trekkie
|
moram opet da trazim dlaku u jajetu i da napomenem da meni ni jedan federaciski brod (sem defianta ) ne izaziva strahopostovanje... iz prostog razloga sto toliko znamo o njihovim prednostima i manama... borg brodovi mi ulivaju strahopostovanje samom svojom pojavom i velicinom a i mistikom koja ih obavija ( do voyagera i njihovo totalno srozavanje ). zaboravih i scimitar
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
ned 02 svi, 2010 8:24 pm |
|
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Taj remanski je strasan Doslovce impresivan i opasan
_________________ Surviving the new decade
|
pon 03 svi, 2010 1:36 am |
|
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Moram sebe i tebe Sov upitati koja je svrha ovakvih masovnih anketa? Prezbunjujuće i teško mi je uopće upiknuti petnaest imena; pritom stalno vrteći gore-dolje koji su koji; a posebno kada se postaju odgovori; petnaest imena nabacano u subjektivne redoslijede. Stoga ću se suzdržati od izjave za koga sam glasao (a nisam glasao za 15, već za manje) jer takav post u biti nema smisla; ali ću reći da sam među ostalim glasao za 'neki drugi'. Akvatilni Xindi imaju mrcinu. Dok ga se uništi, prsne voda.
|
pon 03 svi, 2010 7:19 pm |
|
|
Overlord
|
Pa svrha je objašnjena već u prvom postu tj. bit ove ankete je izabrat par najimpresivnijih brodova u Treku
BTW znam da sam puno njih izostavio, al sam bar stavio brodove od ''glavnih'' 6 rasa Treka. A za ostale postoji zadnja opcija
|
pon 03 svi, 2010 7:26 pm |
|
|
Ensign
|
Miki je napisao/la: Moram sebe i tebe Sov upitati koja je svrha ovakvih masovnih anketa? Prezbunjujuće i teško mi je uopće upiknuti petnaest imena; pritom stalno vrteći gore-dolje koji su koji; a posebno kada se postaju odgovori; petnaest imena nabacano u subjektivne redoslijede. Stoga ću se suzdržati od izjave za koga sam glasao (a nisam glasao za 15, već za manje) jer takav post u biti nema smisla; ali ću reći da sam među ostalim glasao za 'neki drugi'. [ http://www.cardassiaprimera.com.ar/xindi-aquatic-1.jpg ] Akvatilni Xindi imaju mrcinu. Dok ga se uništi, prsne voda. E, da, to je predobar brod! Osjećao sam se tako dobro kad je Archer dobio tu mrcinu na svoju stranu, protiv reptila i insekata.
pon 03 svi, 2010 7:51 pm |
|
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Glaso za dosta isto i za neki drugi opciju ,to su mi Voti (Voy ) ona ogrovna brodina sto je progutala Voy ,od korisnih (ne vojne namjene ) onaj generaciski brod iz Voy jel je koristan za duza putovanja ,i iz Ent-a oni trokutasti crni brodovi (to je najjaca fora ) i najbolji dizajn
pon 03 svi, 2010 8:18 pm |
|
|
Overlord
|
BTW zaboravih spomenut Voth City ship, koji mi je jedan od najimpresivnijih brodova Sama njegova veličina naspram Voyagera i oblik već dovoljno govore o njemu. Šteta što nismo vidjeli naoružanje tog broda, no vjerujem da bi zabio 10-ak Borg kocki bez nekih većih problema
|
pon 07 lip, 2010 2:10 pm |
|
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19664 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...uuu daaa... izgleda impresivno... i on ide na moje popis...
...a moji glasovi su standardni... Galaxy Interpid Borg tactical cube Romulan warbird...i btv trebao si u drugačijem formatu staviti slike... ...pa tko želi može kliknuti i poveća mu se.. . ...ovako je malo nepregledno... ...ali sve pohvale za trud...
_________________ [url=http://img218.imageshack.us/i/cvijee.gif/]
|
pon 07 lip, 2010 2:35 pm |
|
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
najipresivniji brod ikada je Kitovska sonda! i tocka.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
pon 07 lip, 2010 2:47 pm |
|
|
|