|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: ned 23 kol, 2026 9:20 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Najljepši Kardasijanski brod?
Najljepši Kardasijanski brod?
| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Najljepši Kardasijanski brod?
RAI'TARA je napisao/la: Definitivno se radi o bajoranskom brodu. Kardasijanci imaju jednoga u floti. Pojavljuju se i u TNG-u kao bajoranski brodovi koji nisu sposobni za warp.  Ne znam, onda odi provjeri na memory alpha, ak mi ne vjeruješ
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 01 tra, 2009 2:40 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Već jesam, tamo i piše da se radi o bajoranskoj klasi.http://memory-alpha.org/en/wiki/Antares_class_(cruiser)Kardasijanci posjeduju jedan takav brod, ali brod je bajoranski, pojavljuje se u jako puno epizoda DS9-a i u jednoj epizodi TNG-a kao bajoranska klasa.
|
| sri 01 tra, 2009 3:29 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
RAI'TARA je napisao/la: Već jesam, tamo i piše da se radi o bajoranskoj klasi.http://memory-alpha.org/en/wiki/Antares_class_(cruiser)Kardasijanci posjeduju jedan takav brod, ali brod je bajoranski, pojavljuje se u jako puno epizoda DS9-a i u jednoj epizodi TNG-a kao bajoranska klasa. OK, ja se ispričavam za ovaj nesporazum. Mora da nisam dobro pogledao Nažalost sad mi ga se vjerojatno ne isplati micat iz ankete, jer bi mogao poremetit ju i glasove pobrisat, a to ne želim.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 01 tra, 2009 3:33 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Sovereign je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Već jesam, tamo i piše da se radi o bajoranskoj klasi.http://memory-alpha.org/en/wiki/Antares_class_(cruiser)Kardasijanci posjeduju jedan takav brod, ali brod je bajoranski, pojavljuje se u jako puno epizoda DS9-a i u jednoj epizodi TNG-a kao bajoranska klasa. OK, ja se ispričavam za ovaj nesporazum. Mora da nisam dobro pogledao Nažalost sad mi ga se vjerojatno ne isplati micat iz ankete, jer bi mogao poremetit ju i glasove pobrisat, a to ne želim. Ma nije važno. Ajde kardasijanci posjeduju jedan. 
|
| sri 01 tra, 2009 3:39 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Keldon..

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sri 01 tra, 2009 5:06 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
A nijedan mi nije bas nesto Aj glas Cardassian shuttleu 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 12 ožu, 2010 2:49 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|