Sada je: čet 30 srp, 2026 10:45 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 76 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
 Novi brodovi i nova carstva (iz vaše mašte) 
Autor/ica Poruka
Admiral
Admiral

Naj Serija: TNG
Naj Film: Nemesis
Koje si vrste?: Human
Kako bi to tvoje " UJEDINJENO CARSTVO " reagovalo na susret s Borg-om? :wink:

uto 17 tra, 2007 5:13 pm
Profil Web stranica
Inquisitor
Inquisitor

Kako bi to tvoje " UJEDINJENO CARSTVO " reagovalo na susret s Borg-om? :wink:

pa pokorilo bi ga... :)

uto 17 tra, 2007 5:22 pm
Profil Web stranica
Admiral
Admiral

Naj Serija: TNG
Naj Film: Nemesis
Koje si vrste?: Human
Pa naravno. Šta je sve napisao, koju tehnologiju imaju mogu i čitavu galaksiju zauzeti. :wink: :D

uto 17 tra, 2007 5:32 pm
Profil Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Sranje
Mislim da bu mo mi asimilirali nekog drugog scenaristu jer to tak nebu islo... :? :P
jel tako decki !?
:D
@S cimitar morat ces doradit scenarij ... nema ti druge...

Tehnika Pucanstvu !

uto 17 tra, 2007 7:19 pm
Commander
Commander

1, to nije scenarij jer ja sam napisao cijelu pararelnu tezu o star treku....
i to nema veze sa našim star trekom jer je ovo u paralelnom svemiru...

2.ujedinjeno carstvo se sastoji oko 800000000 rasa te svakodnevno su prosvjedi ak vam nisam rekao federacioja i sve ostale rase su još u postojanju , uvjek nađu način da sabotiraju veči projekt,,, ah da i zabio UBRZAO SAMRAZVOJ SVIH VEČIH RASA DA BAREM MALO KONKURIRAJU DA VAM KAŽEM OVO 2375 POSTOJI ČAK ENTEPRISE-M

I BORG SE JE UNAPRIJEDIO I IZMJENIO FILOZOFIJU SVEA CARSTVA SU SE PROMJENILA UPRAVO RADI UJEDINJENOG CARSTVA KOJI NE MARE ZA ŽRTVE MAKAR JE CIJELI PLANET KOREAZIJUS JEDAN VELIKI GRAD KOJIMA NEBODEREI ULAZE U SVEMIR. GDJE SVE RADOVE RADE ROBOTI.... I UC IMA TEHNOLOGIJU STVARANJA CRNOTOČINA PA SU NAPRAVILI BROJNE KANALE KAKO BI SE POVEZALI..!!!! PITANJA??

JA SAM IZMISLIO UC PRIJE 4 GODINE...

uto 17 tra, 2007 7:55 pm
Profil Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Sranje
Ludnica , jos da ekraniziras uradak.. :? :P ili.. ce i to uslijedit ...sad uskoro kad dodje ova tvoja rasa .. nepobijedivih...na Earth :D

Tehnika Pucanstvu !

uto 17 tra, 2007 8:10 pm
Commander
Commander

NISU ONI TAK NEPOBJEDIVI.. A VEČ U GLAVI VRTIM OKO 500 EPIZODa heeh :lol: :lol:

uto 17 tra, 2007 8:28 pm
Profil Web stranica
the Red Viper

Spol: Muški
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: ε > 0
a reci, kakvo je njihovo unutarnje uređenje?
borbe za prevlast, za moc? jel car ima svu vlast u svojim rukama ili tu postoje i neka veca tjela? kako to izgleda? (upravljati sa brojnim galaksijama!)

uto 17 tra, 2007 9:06 pm
Profil ICQ Web stranica
Commander
Commander

pa car je glavni u u UC vlada čisti apsolutizam kak bi ti opisal... ma car je uvjek nasljednik prvog čovjeka koji je susreo one izvanzemaljce.. sada ču malo čitati iz svoje knjige koje sam napisao:

joj zabil sam vam reči za galaktički rat koji se je vodio godinu dana u ratu su sudjelovali= u federacija koja je ipak nakon 2 tj osvojena od uc-a , klingonaca i romulanaca ( to je prvi savez)
neprijatelji su : apsolutističko carstvo dominijsko carstvo i makijska republika a kasnije aja derar, i borg...

imam cijelu trekologiju koja obuhvača oko 200 godina za svaku godinu imam mapu...

btw kak se stavljaju slike u post???? pliz!!!

osim koreazijusa ili na uc-ovskom exodus.... planet gdje je viječe koje odlučuje standarde građanstva kojim se car ne bavi planet se zove kat`nihmet

počinje moja trekologija!!!! hehe

uto 17 tra, 2007 9:22 pm
Profil Web stranica
Inquisitor
Inquisitor

jedan car upravlja sa, ne 800000000 inteligentnih bica, nego sa 800000000 rasa... sto bi ispalo oko 800 000 000 000 000 000 bica... na koju foru?

a mape posalji... to mi najveci gust pogledat :)... obozavam mape

uto 17 tra, 2007 9:38 pm
Profil Web stranica
Commander
Commander

napisao sam 3 romana o uc " transwarp", "red sun" (moj najomiljeniji) te " koalicija Quantum Singularity (provjerljivi podaci)

trekologiju počinjem 2341 godinom i završit ču 2541 godinom...
joj

2341.godina
federacija je u pogledu pravog star treka i mojeg vrti oko najviše 10000ly površine, ferengiji zauzimaju skoro veči prostor od federacije jer su udaljeni od uc-a kardasija je golema te je u ratu sa uc kod sustava kora III uc popusti te da oko 3 ly kardasiji te 2 m - klase planeta kardasiji.

Počinje pobuna na exodusu ( koreazijusu) te se osnuje apsolutističko carstvo koje se nameče uc-u borg zauzima dosta veliki dio alfe i bete!! ali borg napada kardasiju i osvaja sustav kinok`s

sljedeči postovi druge godine ali ne danas....

Chaky je napisao/la:
jedan car upravlja sa, ne 800000000 inteligentnih bica, nego sa 800000000 rasa... sto bi ispalo oko 800 000 000 000 000 000 bica... na koju foru?

a mape posalji... to mi najveci gust pogledat :)... obozavam mape

car + oko 8 biliuna brodova svih klasa.. heh i oko nekoliko miliuna sustava u 3 + naša galaksija (dijelom nađša tj. malim djelom bete kvadranta i delte)..... :evil: :evil: :evil:

uto 17 tra, 2007 9:39 pm
Profil Web stranica
Inquisitor
Inquisitor

i svi ti zapovjednici brodova su vjerni caru... nitko nikad ne pomisli... hej pa mogli bi sami sobom upravljat...

i onda citam tvoje prigovore scenaristima STa... ;)

uto 17 tra, 2007 9:52 pm
Profil Web stranica
Commander
Commander

slika

ovo je iz 2002 crtež pa je malo čudan . i ovo je paralelan svemir

uto 17 tra, 2007 10:10 pm
Profil Web stranica
Lieutenant
Lieutenant

meni se ta ''svemogucnost'' i masivno carstvo ne cini dobro.. Pre savrseno je. Mogo si malo smanjit dojam..

sri 18 tra, 2007 9:33 pm
Njegova Debela Eminencija
Njegova Debela Eminencija

Ma ono, zar se sve uvijek mora svodit na brojeve? Sto vise nula to bolje...ne znam otkud ti 800 milijardi rasa, u ST galaksiji ih ima jedva desetak tisuca, sto znaci da bi tvoje carstvo trebalo vladat tisucama galaksija. Tako da bilo kakav "otpor" od strane svih sila u Mlijecnom Putu je i vise nego smijesan. Da ne spomenem da se takvo carstvo ne bi moglo odrzat, ne postoji ta birokracija koja bi to kontrolirala...sori ako zvucim pesimisticno ali ono mislim da bi ipak trebalo malo vise poradit na nekim drugim detaljima (politicka podjela, unutarnja organizacija, psiholoski profil stanovnistva) osim na nabacivanju nula...

čet 19 tra, 2007 1:28 am
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 76 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: