| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
 Re: Pravi most
Kud saljemo kasice-prasice? 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| čet 30 kol, 2007 2:13 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
samo ti skupljaj lako cemo mi pokupiti.. hehe
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 30 kol, 2007 3:11 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ok, skupljamo gold-pressed-latinum u kasice prasice u obliku Quark-a i dostavljamo u udrugu , moze 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| čet 30 kol, 2007 3:39 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
"...samo ti skupljaj lako cemo mi pokupiti.. hehe .." A sta da skuplja kasice ili beci !? @nenade ..kako di ce...? Kasice-prasice ..pa zna se di ce..!? u Slavoniju za koji mjesec Pozdrav Lijepe debele 2

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 30 kol, 2007 6:35 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Aha , a koza od kasica prasica ce biti za izradu sjedalica na mostu. 
|
| pet 31 kol, 2007 11:29 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
hmm.. bolje u hladetinu..!  ...ak se mene pita ..a stolice mogu bit i s umjetnom kozon , ekoloski ..ili zastita zivotinja ...sad ..koja je udruga za to zaduzena ? Znaci idejna rijesenja su tu bar za prasice.... Nego di nam je onaj lipi "vragec" smajlic .. nesto ga ka nema vise ..nesta !? Pozdrav Gurmanska 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 31 kol, 2007 11:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ajmo Daso, skeniraj koju skicu , da vidimo buduci most. 
|
| sub 01 ruj, 2007 12:04 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
pa nemere to tek tako... trebamo odluciti koji ce most kopirat pa dok je napravi... Ja joj napominjem a ona kaze buduci da mi ne placas cekat ces dok ne budem imala vremena... Imam ja i klijente koji nekim cudom placaju.... i onda sat vremena nesto prica, pa sam skonto da je bolje da je nista ne pitam dok ne zavrsi...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sub 01 ruj, 2007 10:23 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ajd nek netko stavi , sheme svih trek mostova koje može naći...
| uto 04 ruj, 2007 2:46 pm |
|
 |
|