|
Sada je: sub 27 lip, 2026 3:00 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Dinamo Zagreb
alfa_Q je napisao/la: Dinamo Zagreb, champion of UEFA Champions League season 2011/2012 To ne bi mogli ni u PES-u, na "amateur" settingu. 
|
| pet 26 kol, 2011 7:57 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
_Oz je napisao/la: alfa_Q je napisao/la: Dinamo Zagreb, champion of UEFA Champions League season 2011/2012 To ne bi mogli ni u PES-u, na "amateur" settingu.  ok kako vi kažete, nogometni stručnjače.
|
| pet 26 kol, 2011 7:59 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
alfa_Q je napisao/la: ok kako vi kažete, nogometni stručnjače. Ah, kako mi milo oko srca što i drugi primjećuju Ozovo stručnjaštvo No da, možda i nije realno, ali nema ništa loše u tome da se navija i nada najboljem  Pitam se što će Oz reći ako ponovimo uspjeh kao protiv Manchestera, i u prvoj tekmi remiziramo s Realom? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 26 kol, 2011 8:14 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cvicek je napisao/la: alfa_Q je napisao/la: ok kako vi kažete, nogometni stručnjače. Ah, kako mi milo oko srca što i drugi primjećuju Ozovo stručnjaštvo O majke ti, ko o čemu, Cviček o nogometnom "stručnjaštvu"! Cvicek je napisao/la: Pitam se što će Oz reći ako ponovimo uspjeh kao protiv Manchestera, i u prvoj tekmi remiziramo s Realom? I čudnije stvari su se događale. 
|
| pet 26 kol, 2011 8:23 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
_Oz je napisao/la: Cvicek je napisao/la: alfa_Q je napisao/la: ok kako vi kažete, nogometni stručnjače. Ah, kako mi milo oko srca što i drugi primjećuju Ozovo stručnjaštvo O majke ti, ko o čemu, Cviček o nogometnom "stručnjaštvu"! Nisam ja!  alfa_Q je  .... ja sam samo lajkao Nije da mi se da, niti vidim neke koristi, ali ako želiš, rapišem se ja ponovo o tvojem stručnjaštvu ontopic: čuo ja da će trener Reala tekmu gledati s tribina 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 26 kol, 2011 8:30 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Evo nas opet, a Cviček? ontopic: ako Dinamo uzme bod Realu u prvom kolu, ja dolazim u ZG i svima kupujem po gajbu piva.
|
| pet 26 kol, 2011 11:24 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
shirajzl je napisao/la: Evo nas opet, a Cviček? Oz je prvi počeo, ja sam odgovarao alfa_Qu shirajzl je napisao/la: ontopic: ako Dinamo uzme bod Realu u prvom kolu, ja dolazim u ZG i svima kupujem po gajbu piva. Meni je žuja okej 
|
| pet 26 kol, 2011 11:38 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Šalu na stranu, iluzorno je očekivati ida Dinamo može uzeti bod Realu, pogotovo što je prvo kolo i što velike ekipe žele što prije riješiti stvari u skupini, bez nepotrebnih stresova.
Dinamo se može samo nadati da će im Real zabiti 2 gola pa onda stati na loptu i mirno privesti utakmicu kraju.
Što se tiče Ajaxa, nisam ih pratio u zadnje vrijeme pa ne znam u kakvom su stanju, ali mislim da bi se s njima moglo. Lyon je moćna ekipa, ali zadnjih godinu-dvije dosta ćudljiva. Plus u obrani imaju krater...
Dinamo me totalno izbacio iz takta s ove dvije utakmice protiv Malmoa. S jedne strane vrhunska partija, a druge totalna panika i dezorganiziranost protiv iste te ekipe.
Iz tog razloga baš me zanima što će Dinamo pokazati.
|
| sub 27 kol, 2011 12:09 am |
|
 |
|
bubica
|
Ajax je ove godine osvojio nizozemsko prvenstvo prvi put nakon punih šest sezona, tako da čisto sumnjam da su loši.
Zadnji put kad ih je Dinamo pobijedio, još je u ekipi imao Modrića, Mandžukića i Vukojevića...
Vidjet ćemo.
|
| sub 27 kol, 2011 12:33 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Reklama za old spajs Pogledajte svoj Hajduk, pa moj Dinamo, pa opet svoj Hajduk, zatim nazad na moj Dinamo.Nažalost, vaš Hajduk nije kao moj Dinamo. Ali ako prestanete navijati za Hajduk i počnete navijati za Dinamo , vaš klub bi mogao biti kao moj. Pogled gore, pogled dolje. Gdje smo? U Ligi prvaka..Što mi je u ruci? Karte za Ligu prvaka.. Pogledajte ponovo! Sve je sada stvarnost...Sve je moguće kad navijaš za Dinamo. Ja sam u Europi. 
|
| sub 27 kol, 2011 12:55 pm |
|
 |
|
bubica
|
Sa fejsa 
|
| sub 27 kol, 2011 3:39 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Da sa fejsa i šta
|
| sub 27 kol, 2011 3:51 pm |
|
 |
|
PARTIJA
|
To sam vidio jedno 47 puta u zadnja dva dana, ta prerađena reklama iskače iz paštete. Postaju je i kopiraju znani i neznani, ljudi koji su odjednom Dinamovci ili, još gore, odjednom prate nogomet....
No, dobro...ako ljude veseli...
|
| sub 27 kol, 2011 4:50 pm |
|
 |
|
bubica
|
shirajzl je napisao/la: ljudi koji su odjednom Dinamovci ili, još gore, odjednom prate nogomet.... Narodski rečeno "bandwagonaši". Nagledao sam se takvih u životu... Jedan moj frend je donedavno navijao za Chelsea, a sad je vatreni Barcelonaš... Tako sam ja mogao 2006. počet navijat za ManU, ali ne... Ja pametnjaković ostajem uz Topnike... 
|
| sub 27 kol, 2011 4:58 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
E sorite onda kaj ne visim 0-24 na netu da znam svaku jebenu foru. Baš onak, jadno. Meni je nešt smiješno i odmah fuj ma
|
| sub 27 kol, 2011 5:34 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|