Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Re: Formula 1
Da, Webber mu je morao ostaviti više prostora kada ga je ovaj već prošao. Mislim da bi i nekom iz druge momčadi (Hamiltonu recimo) ostavio više prostora. Bedara je malo kada te momčadski kolega pretekne pošto ima isti bolid. Da ga je npr Hamilton pretekao, mogao bi se pravdati da je brži u krajnoj brzini i sl, ovako ništa.
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Miki je napisao/la:
Mr.bobo je napisao/la:
...i za uha bi navukao Pikea kaj je popušio bodove...
Jel si ti promašio sezonu ili si opet pod gasom? Pikea nema već skoro godinu dana.
...ma mislio sam na Petrova ali mi je Pike izletio...
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Uh da, sigurno je Webber vidio sve zvijezdice na nebu kada se okretao... BTW, zašto je uopće toliko pao na početku?
A i Hamilton se dobro izvukao sa kaznom koja i nije bila kazna.
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
Loše se postavio u prvim zavojima. To je sva mudrost.
E a na živce mi ide kad najave istrage nakon utrke. I sad devetorica je pod istragom zbog nekakve nepropisnosti oko safety cara, nepropisnosti koju nisu ni ovi u studiu skužili.
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
Bilo je odlično ...... Zašto ne bi bilo istrage? Propisi se moraju poštivati a na kraju je sve završilo na uštrb Ferrarija.... Valjda da će se nepravda ispraviti....
Drago mi je za Vettela, svaka mu čast. Pokazao je da je bolji vozač od bahatog Hamiltona .....
Citat:
Nakon V.N. Europe u Valenciji, FIA je odlučila kazniti čak devet vozača zbog prespore vožnje iza sigurnosnog automobila.
Jenson Button, Rubens Barrichello, Nico Hulkenberg, Robert Kubica, Vitalij Petrov, Adrian Sutil, Sebastien Buemi, Pedro de la Rosa i Vitantonio Liuzzi, dobili su 5 sekundi kaznenog vremena jer nisu vozili unutar vremenskih granica koje im je postavila FIA-ina elektronska kontrolna jedinica nakon izlaska sigurnosnog automobila na stazu.
Nakon obračuna kaznenog vremena, Fernando Alonso je zaradio jednu poziciju na račun Sebastiena Buemija, a Nico Rosberg je dobio posljednji bod kojeg je osvojio de la Rosa.
Timo Glock je također kažnjen. Nijemac je zaradio 20 sekundi dodatnog vremena zbog ignoriranja plavih zastava.
Uvijek za one 'manje' momčadi jer volim kad otrgnu pokoji bod 'velikima', za ovu sezonu to su Williams i Sauber. Od velikih samo za Red Bull, al samo ovu sezonu jer zaslužuju naslov s obzirom koliki su napredak postigli. U tom slučaju bi navijao za nekog drugog jer ne volim kad je neka momčad predominantna.
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
Ja sam za Red Bull u potpunosti... Jer ipak oni su mala momčad koja je napredovala i pomutila račune Ferrariju i McLarenu ..... Webber i Vettel uz pravu suradnju trebali bi trijumfirati ove godine .....
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...LOL... uz pravu suradnju... ...pa ako se ne pokolju... na stazi... onda će izvan nje... ...možda...
...e da i Renaultovi motori idu ko i Red Bullovi bilo bi dobro... ...ili su zaista Vettel i Weber bolji od Kubice... ?
Mr.bobo je napisao/la:
...e da i Renaultovi motori idu ko i Red Bullovi bilo bi dobro... ...ili su zaista Vettel i Weber bolji od Kubice... ?
LOL, Red Bull ima Renaultove motore, dakle, isti su, isto idu... Kad si ih već spomenuo...
Red Bull traži izjednačavanje snage motora Iako su dosadašnji dio sezone obilježili upravo bolidi Red Bulla, u vodstvu momčadi uznemireni su i traže od FIA-e da u skorijem periodu izjednači snagu svih motora na F1 gridu.
A osim motora, postoji jako puno faktora koji utječu na brzinu bolida... aerodinamika, podvozje, šasija... Evo, Mercedes ima uvjerljivo najjači motor, pa ni McLaren ni Mercedes nisu bolji od Red Bulla. Možda je McLaren nešto brži u krajnjoj brzini, ali to je opet samo jedan od faktora.
Bitni su i izdržljivost motora, ekonomičnost, tj. potrošnja... milijarda faktora...
T'Rapavi je napisao/la:
LOL, Red Bull ima Renaultove motore, dakle, isti su, isto idu... Kad si ih već spomenuo...
...pa znam zato sam i spomenuo... ...da ovi idu ko rakete... a momčad Renaulta se dosta muči... ...još ovaj smiješni Petrov... fantazira po stazi...
Miki je napisao/la:
Webber je danas izownao Vettela, a Ferrariji su sami sebe potkopali kontaktom, a kasnije je i Alonso otišao... solidna utrka.
A u boksu McLarena poznate face - Crna Guja i Jean-Luc Picard
...daj rezultate stavi... ... i kaj Patric dolazi na utrke... ?
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.