|
Sada je: sub 05 ruj, 2026 9:50 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Dinamo Zagreb
Čini se da se Dinamu smiješi suspenzija zbog onih huliganskih izgreda od jučer. http://www.index.hr/sport/clanak/uefin- ... 28879.aspxPoznavajući UEFU i njene prijetnje, na kraju će sve završiti na nekoj novčanoj kazni...
|
| čet 16 pro, 2010 5:01 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ajme koji je ovo BS. Čist da za početak napišem da bi sve takve trebalo pohapsiti i zatvoriti na dulji vremenski period i zabraniti odlaske na utakmice... No taj incident se nije dogodio na tekmi, čak niti u blizini stadiona. Radi se o napadu na autobus, i smatram da neovisno da li je ekipa dolazila na tekmu, ili na turistički izled, nebitno. Okej je kažnjavati za incidente na utakmicama (makar bi se i o tome moglo raspravljati) ali sve izvan toga ne bi smjelo biti u nadležnosti uefe, već samo u nadježnosti policije i sudstva... I btw, indeks je poznat po tome da objavljuje poluprovjerene vijesti, volio bih vidjeti izjavu s nekog ozbiljnijeg sajta, ako već ne sa Uefine stranice... (i nabijem im reklamu njihovu koja se otvori, i još ima i zvuk i ako i klikneš na "zatvori", ponovno se refresha i otvori  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 16 pro, 2010 6:08 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cvicek je napisao/la: I btw, indeks je poznat po tome da objavljuje poluprovjerene vijesti, volio bih vidjeti izjavu s nekog ozbiljnijeg sajta, ako već ne sa Uefine stranice... Pa ako je citat onog UEFA-inog povjerenika autentičan, onda nije važno gdje si ga pročitao. Cvicek je napisao/la: (i nabijem im reklamu njihovu koja se otvori, i još ima i zvuk i ako i klikneš na "zatvori", ponovno se refresha i otvori  ) https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865/
|
| čet 16 pro, 2010 6:25 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Ja nemislim tako.... Grci su sad jadni kao zrtve ... A opce poznata ti je cinenica da su Grci uz Turke najveci huligani u Evropi ... Svaki strana grupa koja je otisla u grcku imala je izbodenog ili zapaljenog covijeka ... Torcidi su grci zapali tri autobusa ..... Od Andrlehta navijac je zapaljen ...... Itd A to sto pricaju da su bili turisti to su price za malo djecu ... A opce je poznato njihova mrznja prema Hrvatima ... Bas me zanima oceli se tako kukat kad u 7 mjesecu Hr .bude igrala u Grckoj koja je inace sad u totalnom rasulu ,neki dan su tamo zapali ministrasvo Financija Strah me toga da nase ljude vracat u sanducima od tamo ....
| čet 16 pro, 2010 9:44 pm |
|
 |
|
bubica
|
Štogod, kakvi god da jesu, to ne može bit opravdanje za ono što se dogodilo.
|
| čet 16 pro, 2010 9:46 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Cviček, ne durim se, samo ne želim raspravljati na takav način s takvim ljudima. Neću pisati kakvim jer će to onda prijeći u vrijeđanje. Što se tiče tog napada na bus, to je klasično djelo onih kretena koji su to napravili samo da kasnije mogu pričati u svom još kretenskijem društvu kako su oni zapalili bus.  Incident se pročuje Europom koja će se u budućnosti tresti na spomen badass BBB-a.  Sjetilo me to na zgodu kad sam se jednom vraćao s utakmice Osijek-Hajduk pa sam na kolodvoru pričao s nekim Torcidašima koji su u petak ujutro (utakmica bila u subotu navečer) krenuli vlakom iz Splita, bez karte i kune u džepu. U torbi su svi imali samo trave i eventualno sendvič...Spavali su u vlaku ispod sjedala, u WC-u, izbacivali ih iz 3 različita vlaka, krali su ljudima voće i povrće iz vrta, krali slatkiše po trgovinama itd. Poanta svega je što su tako ponosni na to što su propaliteti, sve im oči sjaje kad pričaju kako ništa ne rade po cijele dane, samo troše roditeljima novce, puše travu i idu gledat Ajduka... 
|
| čet 16 pro, 2010 11:18 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Ubuduće, tražit pojačanja po sibiru, kamčatki, finskoj, švedskoj ili aljasci. Suludo je očekivat doprinos napadača u čijem se rodnom kraju na ovoj temperaturi ukida školska nastava, radna obaveza i sve s tim u svezi.[EDIT by _Oz] Izbrisan uvredljiv / politički nekorektan dio posta.
Matias, jesi li zaboravio na ovo? viewtopic.php?p=242874#p242874
Ajde budi dobar, okej? 
|
| pet 17 pro, 2010 8:25 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Izgleda da Zdravkec ošo na božićnu rasprodaju u London. I njegov brat Zoran također. 

|
| ned 19 pro, 2010 10:34 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
http://gol.hr/clanak/hnl/veliki-inciden ... trolu.html"Dragi i slatkorjecivi vođa dinama" ..maminjo je puka opet Inace sramotno da ovon coviku niko nemoze nista napravit ..nedodirljiv je 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 23 pro, 2010 12:01 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dinamo večeras, bez prevelikog iznenađenja, zadržao 3:0 iz prošle tekme protiv Neftčea, i ide u 3. pretkolo Lige prvkaka Tamo ih čeka Helsinki koji mi se čini i više nego pobjediv... i (kao i svake sezone  ) nadam se da ćemo konačno opet završiti u Ligi prvaka i igrati sa velikim klubovima poput Barcelone, Chelsea i ostalih  Od ostalih, Hajduk i Split nemaju previše šanse protiv Engleza, dok Varaždinci imaju nekakve šanse protiv Moldavaca 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 19 srp, 2011 9:26 pm |
|
 |
|
bubica
|
Cvicek je napisao/la: Tamo ih čeka Helsinki koji mi se čini i više nego pobjediv... HJK Helsinki je danas dobio 10:0. Dinamo je favorit, ali ja ne bih slavio unaprijed.
|
| uto 19 srp, 2011 9:28 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
A znaš nas navijače  ... tak sam se i prošle godine veselio kad smo dobili Šerifa Ako ništa drugo, Dinamo za razliku od oba splitska kluba ipak ima sasvim realne šanse  tako da su Dinamo i Varaždin naša najveća nada za ikakve klubske euro uspjehe ove sezone u Europi 
|
| uto 19 srp, 2011 9:36 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Dinamo bi ove godine mogao imati gotovo savršeni ždrijeb i priliku za Ligu prvaka (iako je i prije imao lijepih prilika, kao što je bio Red Bull pa, da su prošli, Maccabi Haifa za ulazak u LP).
Ostali klubovi nemaju šanse. Hajduk bi mooožda mogao nešto nakrumpirati s obzirom da Stoke tek započinje pripreme i, u načelu, boli ih kita za Euro ligu. Na istu foru Hajduk je skoro prošao Sampdoriju prije par godina.
|
| uto 19 srp, 2011 10:02 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Varaždin ima više nego dobru šansu da prođe Iskru (ako se ne varam u gostima su igrali 1:1) no za 3.rundu (tj. ulazak u euro ligu) ne bih polagao puno nade...
Stokeovci kažu da im je ovo prva euro tekma u zadnjih nekoliko desetljeća i da im je bitna, čak daju jeftine karte kako bi zajamčili puno navijača na tribinama, tako da ne bih baš rekao da ih zaboli...
|
| uto 19 srp, 2011 10:37 pm |
|
 |
|
PARTIJA
|
Istina, baš sam pričao s jednim Stokeovcem na jednom forumu i kaže da su nabrijani, a i ekipa je već 2 tjedna u pripremama.
Gostujući paket je 399 funti, što uključuje avion do Splita i nazad te prijevoz do stadiona i natrag. Hranu, piće, ulaznicu za utakmicu moraju dodatno platiti. Svi se snebivaju nad cifrom koju im žele zaračunati tako da vjerujem da ih neće biti puno na gostovanju.
|
| uto 19 srp, 2011 10:51 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|