| Autor/ica |
Poruka |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
 Re: Košarka
_Oz je napisao/la: OGamer je napisao/la: odom je legenda ali pored zivog consija bilapsa ili kevina duranta isticati njega kao alfa muzjaka malo je bezobrazno  E, i?  Pogotovo je bezobrazno kad jedan Tomić preko Odoma zabija koševe. 
|
| ned 29 kol, 2010 1:54 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Iranci nam smanjiše na +10  BTW, jeste gledali u poluvremenu prilog o igračima koji nisu došli na SP? Bokte, pa nitko živ iz NBA ovo prvenstvo ne shvaća ozbiljno 
|
| ned 29 kol, 2010 7:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
_Oz je napisao/la: E, i?  noob
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| ned 29 kol, 2010 11:00 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Pa ne shvaćaju oni iz NBA-a to ozbiljno jer se kvaliteta ove košarke ne može porediti s NBA po ničemu... Tamo je sve jednostavno bolje i naprednije... Tim koji su poslali svejedno će pokupit medalju ...
|
| ned 29 kol, 2010 11:03 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
I to je to. Bit ćemo 3. ili 4. u skupini i onda izgubiti u osmini finala na identičan način kao protiv Slovenaca, bez obzira na protivnika. Već viđeno na desetak prvenstava.
Ne znam samo zašto svako prvenstvo ljudi i dalje misle da je naše mjesto u borbi za medalje. Ovakvi porazi su prečesti da bi bili slučajni.
|
| pon 30 kol, 2010 5:27 pm |
|
 |
|
Founder
|
Vrlo dobra utakmica i treba čestitati svima... Naši su vrlo dobro igrali, ali jednostavno Slovenci bolji nema velikih zamjerki... Bitno da budemo među 4 a dalje imamo šanse protiv svih : Srba, Nijemaca, Australaca, Argentinaca... Svi su tu negdje...Prvenstvo je izjednačeno nema velikih zvijezda i može se ... Četvrtfinale bi bio veliki uspjeh koji je ostvariv ...
|
| pon 30 kol, 2010 6:11 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Slažem se sa Matiasom. Zlatna vremena hrvatske košarke su odavno prošla, a na ovu generaciju se ionako nije ozbiljno računalo. Plus, koga briga za ovo svjetsko. Nabijem prvenstvo na koje igrači ne dolaze jer su "umorni". Jedina prava međunarodna košarkaška smotra je Olimpijada, ovo sve drugo je onako, za ubit vrijeme... 
|
| pon 30 kol, 2010 6:44 pm |
|
 |
|
PARTIJA
|
_Oz je napisao/la: Jedina prava međunarodna košarkaška smotra je Olimpijada, ovo sve drugo je onako, za ubit vrijeme...  Ništa čudno... 2008. OI, 2009. EP, 2010 SP. Nakon toga, godina pauze pa ajmo Jovo nanovo. U tri godine tri velika natjecanja i tri ljeta zaredom kad bi igrači trebali igrati za repke na kraju sezone i onda praktički odmah uskakati u klupske pripreme za novu sezonu...Zbog učestalosti "velikih" turnira interes gledatelja je također manji jer nema onog naboja i iščekivanja velikog prvenstva kao u nogometu. Kad sam već ušao u usporedbu s nogometom, sustav natjecanja u košarci/rukometu/vaterpolu je već standardno retardiran, ali nema druge kad tu moraju biti repke koje su 10 godina zaostale po igri i organizaciji...Nogometna prvenstva nemaju takvih utakmica gdje se ZNA da će jedna ekipa sigurno pobijedit s velikom razlikom i to s pola snage...
|
| pon 30 kol, 2010 7:41 pm |
|
 |
|
Founder
|
Pa gledaj malo NBA i bit će ti jasno zašto je SAD to što je ... Iako mislim da je košarka zabavnija od nogometa bar u knock-out fazi od nogometnih prvenstava... I već sljedeće godine je EP...
|
| pon 30 kol, 2010 7:47 pm |
|
 |
|
PARTIJA
|
PrincMatias je napisao/la: Pa gledaj malo NBA i bit će ti jasno zašto je SAD to što je ... Iako mislim da je košarka zabavnija od nogometa bar u knock-out fazi od nogometnih prvenstava... I već sljedeće godine je EP... Meni je jasno zašto je SAD to što jest, nije o tome riječ. EP već sljedeće godine? 
|
| pon 30 kol, 2010 7:50 pm |
|
 |
|
Founder
|
Svake dvije godine... Ako je bio 2009. a bio je ...
|
| pon 30 kol, 2010 7:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
prvo mesto vodi na olimpiske igre tako da nije bas beznacajno ali je cinjenica da treba muda de se otegnu pa da se osvoji... u principu ono pravo tek prestoji a porazi nekih favorita na samom startu dokazuje da je prvenstvo bas ujednaceno... steta sto brazilci nisu dobili amere pa svi da imaju po 1 kiks... ono sto ne bih voleo je duel srbija - hrvatska u 1/4 finalu jer je to uvek "nesto vise" od utakmice. jedina mi je zelja da ameri ne uzmu 
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| uto 31 kol, 2010 10:05 pm |
|
 |
|
Founder
|
Slažem se... SFRJ je uvijek igrala sjajno na svjetskim prvenstvima osvajala medalje, a i SRJ je osvojila 1998. i 2002. i to porazili Amere doma....
|
| uto 31 kol, 2010 10:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
pih, ipak hrvatska  no ako hoces da osvojis moras sve da dobijes pre ili kasnije... hrvatska ekipa se nalazi u katastrofalnoj formi i u jos goroj seriji rezultata ali kao sto rekoh pre neki dan to sve ide u vodu jer ce obe ekipe da budu izuzetno motivisane i napaljene... ipak je srbija u prednosti zbog preiskusnog trenera (ivkovica) i vecem broju kvalitetnih igraca kako u prvoj petorci tako i na klupi, ali opet ponavljam sve to pada u vodu kad se istrci na teren sa imperativom pobede... s druge strane hrvatska nema sta da izgubi jer igra protiv jednog od favorita takmicenja i tu vidim sansu da utakmica bude neizvezna do samoh kraja. ukratko predvidjam 2 ishoda... ili ce biti egal zavrsnice i igra kos za kos do samoga kraja uz minimalne varijacije i vodjstva jedne od ekipa od 6-8 poena prednosti ili ce srbija ubedljivo da pobedi ( 20+ koseva prednosti ). ukratko ako hrvatsku krene sut uz odlilcnu partiju veceg dela ekipe utakmica ce da bude ludilo, ako se to ne desi predvidjam laganu pobedu srbije.
|
| pet 03 ruj, 2010 3:10 am |
|
 |
|
PARTIJA
|
OGamer je napisao/la: pih, ipak hrvatska  no ako hoces da osvojis moras sve da dobijes pre ili kasnije... hrvatska ekipa se nalazi u katastrofalnoj formi i u jos goroj seriji rezultata ali kao sto rekoh pre neki dan to sve ide u vodu jer ce obe ekipe da budu izuzetno motivisane i napaljene... ipak je srbija u prednosti zbog preiskusnog trenera (ivkovica) i vecem broju kvalitetnih igraca kako u prvoj petorci tako i na klupi, ali opet ponavljam sve to pada u vodu kad se istrci na teren sa imperativom pobede... s druge strane hrvatska nema sta da izgubi jer igra protiv jednog od favorita takmicenja i tu vidim sansu da utakmica bude neizvezna do samoh kraja. ukratko predvidjam 2 ishoda... ili ce biti egal zavrsnice i igra kos za kos do samoga kraja uz minimalne varijacije i vodjstva jedne od ekipa od 6-8 poena prednosti ili ce srbija ubedljivo da pobedi ( 20+ koseva prednosti ). ukratko ako hrvatsku krene sut uz odlilcnu partiju veceg dela ekipe utakmica ce da bude ludilo, ako se to ne desi predvidjam laganu pobedu srbije. Ni ja ne bih bolje ovo sročio. 
|
| pet 03 ruj, 2010 10:48 am |
|
 |
|