| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Formula 1
Kombinacija Massa vs Hamilton vs Alonso vs Schumacher vs Button vs Vettel (i odmah iza njih Rosberg, Webber, Kubica, usudio bih se reći i Kobayashi; još da je Kimi tu) te kombinacija Ferrari vs McLaren vs Mercedes vs Red Bull Bit će orgazmična sezona 
|
| sri 30 pro, 2009 1:04 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
da @miki ....dobro si to opiso.....još za ubacit barichela ...prešo je u williams.mislim da je i u njemu ostalo još puno toga..e da još kad bi se vratio i hakinnen...eh stara garda na okupu  ,,ali je jedno sigurno ova sezona će biti uzbudljiva 
|
| sri 30 pro, 2009 1:06 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Šteta što je Rubens otišao iz Brawna, mogao je opet vozit sa Schumacherom. A što se sezone tiče, vidjet ćemo... ako bude ovako kako je napisano prije, četiri vrhunske momčadi, bit će i vrhunska sezona. 

|
| sri 30 pro, 2009 2:10 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Ne očekujem Williams u borbi za vrh. Da su ove godine umjesto Nakajime imali još jednog Rosberga, bili bi treća momčad u poretku. A za nagodinu prelaze na Cosworthove motore, što mi se čini kao prijelaz na lošije. Taj isti potez su napravili 2006, nakon što ih je BMW napustio. Tu sezonu su završili kao osmi u poretku, što je najlošiji plasman ikada za tu momčad...dotada. Isti gaf su napravili lani.
|
| sri 30 pro, 2009 6:11 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
da šteta što im BMW nije ostao i dalje opskrbljivač motora....da prije su bili uspješna ekipa...u određenim vremenima su dominirali pravo....eto posljednji naslov za tu ekipu osvojio je J. Villneuve 1997....  da i imali su šanse dobre onda kad je montoya vozio sa ralfom tamo negdje od 2000-2004...
|
| sri 30 pro, 2009 6:39 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
BMW se povukao iz Williamsa jer se navodno sir Frank i dr. Theissen nisu podnosili. U Sauberu su imali stvarno lijep napredak do lanjske utrke u Kanadi, kad čitavu inžinjeriju prebacuju za idućgodišnji bolid...i to u petom mjesecu. Budale. Sauber je lani bio odličan, vrlo konkurentan, možda čak i sa realnim šansama za naslov. I onda BMW sve sjebe tak da si umisli da će napravit još bolji bolid za nagodinu, što im se obilo o glavu. Ovogodišnji bolid je bio nestabilan, nekonkurentan, spor i ružan. Potkraj se malo situacija poboljšala al prekasno.
Možda je i bolje da se BMW povukao zbog svojih loših procjena.
|
| sri 30 pro, 2009 9:16 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
|
| ned 07 ožu, 2010 6:19 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Can't wait! 
|
| ned 07 ožu, 2010 6:29 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...yey kao Renault cool izgleda... !! ...opet navijam za njih...  ...a Virgin je predobar !!!
| ned 07 ožu, 2010 7:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
vidim da je Miki to dobro uredio a što se tiče sezone očekuje se puno toga, lijepo je vidjeti povratnika Šumia...on je moj favorit..( a čiji nije  )...nova lica su tu što vozači što ekipe...ovaj me renault posjeća na poznate žuće..Jordan ekipu...a ovaj lotus na jaguar... no ipak mi je žao zbog jedne ekipe koja nažalost nije ni ušla u natjecanje za ovu sezonu..a Miki ju je već spomenuo..a to je USF1..no zašto mi je još više žao što ova ekipa nije dobila priliku jest ta da je u toj ekipi bio i naš Mladen Jergović ,inače svima poznat kao komentator/suradnik u emisiji HRT-a "STUDIO F1"...i inače veliki stručnjak za formulu 1..Mladen je čak u ovoj momčadi trebao i obnašati jednu od bitnih uloga no nažalost svijet formule 1 je okrutan naravno u onom najvažnijem aspektu a to je novac i sponzori...no ipak se nadam da će ostati ova momčad na okupu i da će se moći natjecati u narednim sezonama, a ja im to od srca želim!!
|
| pon 08 ožu, 2010 2:36 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Meni je Jergović super, neki ga ne vole (prvenstveno neki koji se bave Formulom) zbog njegovog ponekad oštrog jezika i dubinskih analiza koje ponekad odu preduboko pa se spomene ono što se službenim putevima spomene tek par tjedana kasnije; što samo potvrđuje činjenicu da je Mladen i više nego odlično potkovan i upućen u F1 svijet. Ajde ako neće ove godine u USF1, možda će iduće ako upali. Do onda ćemo ga gledati opet na malim ekranima. 
|
| pon 08 ožu, 2010 9:43 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Toliko nabrijavanja, a onda tako dosadna utrka u Bahrainu 
|
| pon 15 ožu, 2010 1:08 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Meni je žao Vettela, trebao je pobijediti. 

|
| pon 15 ožu, 2010 1:14 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Nadao sam se zanimljivoj sezoni (zbog Šumija, naravno), ali ovo mi sve nešto smrdi na Alonsov one man show... A tu seljačinu ne podnosim... Thank you, I'll pass... 
|
| pon 15 ožu, 2010 1:17 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
da.. nije počelo onako kako smo se nadali...a razlog je više nego očit ...pravilo ove sezone je to da nema nadolijevanja goriva tokom utrke ...napune ga cijeloga na startu pa hajde..i tu se upravo izgubi draž pogotovo na startu svi su spori ko puževi narednih par krugova ..nema neke posebne taktike za napravit što se tiče toga i to je to a i sami Schumi je izjavio da ovo pravilo nije baš dobro...no što se tiče njegovog šestog mjesta pa dobro je i on je čak zadovoljan a i kazao je da mora proći neko vrijeme dokle ne uhvati staru formu 
|
| pon 15 ožu, 2010 7:07 pm |
|
 |
|