|
Sada je: sub 05 ruj, 2026 5:35 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
 Re: Formula 1
Bravo Miki, dobro da si spomenuo benneton, još jedno zlatno razdoblje njegove karijere. A nadam se da će pokazat nešto iduće godine on i Schumi , za dobra stara vremena ,pa barem postolje ako ništa NASCAR sam nekad igro na kompu...nekad na telki pogledam isječke..da trebaš se stalno držat tog zavoja, bude monotono kada su svi na svom mjestu no kad jedan zabrlja stvar udari u drugog...najblaže rečeno nastane kaos... A Kimi, ma nek se vraća u F1.............. 
|
| čet 06 lis, 2011 10:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
http://www.gp1.hr/sad-dobiva-i-drugu-utrku/Ovo je zanimljivo, iduće godine vraća se VN SAD-a , Austin,Texas. A za 2013 se predviđa trka na ulicama New Yorka 
|
| ned 23 lis, 2011 5:46 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ne znam koliko će biti zanimljivo. S komercijalnog smisla će biti naravno. Ali sjeti se Indianapolisa i koliko su tamo tribine bile puste, pogotovo nakon 2005. i Michelinovog debakla kad se 14 bolida povuklo u boks prije samog starta.
Btw. neće voziti po ulicama New Yorka, jer će pogled biti na Manhattan. Vozit će se u New Jerseyu. Ko da kažeš da će se voziti u Zagrebu, a staza je u Sesvetama.
Već iduće sezone će biti 20 utrka. Trebalo je i ove biti toliko, pa se neka sitnica zvana islamska facebook revolucija dogodila u Bahreinu. Tak da od ovogodišnjih utrka nagodinu ispada Turska, upadaju SAD i Bahrain. A ak će biti još jedan SAD, garant će još netko otpasti. Da bar Valencia i Barcelona. Iako je Jergović rekao da bi to mogao biti Singapur jer Singapur ima ugovor još samo za iduću godinu. Unatoč spektaklu, utrke nisu spektakl.
Belgija i francuski Paul Ricard će se izmjenjivati, samo zaboravio sam od kad.
Rusija dolazi 2014. Bernie cilja Meksiko i JAR.
|
| ned 23 lis, 2011 8:21 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
da, prije bi bolje došlo Meksiku i JAR-u , dok Amere ne boli nešto briga za formulom, no Berniu je to naravno komercijalna prilika.
|
| ned 23 lis, 2011 9:16 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Čitam u zadnje vrijeme povratak Ice-mana u formulu, spominje se Williams za Kimia, no u svakom slučaju bi bilo odlično . Hehe koji je to kralj kad svojima u boksu kaže ..ne obraćajte mi se u zavoju........ 
|
| uto 01 stu, 2011 12:40 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Mislim da je to gotova stvar, čim se toliko trača naokolo. Rubens će otić u penziju, Kimi će opet imat južnoamerikanca kao partnera, a zadnji put to nije išlo, jer je Montoya otišao. Ne zbog Kimija, već Dennisa i atmosfere u McLarenu, iako u Williamsu je zadnjih par godina atmosfera tmurna tak da mooožda Kimi napravi neki mini korak prema naprijed. Još da se riješe Maldonadoa  taj nije baš ništ pokazao osim Chavezovih dinerosa.
|
| uto 01 stu, 2011 1:09 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
ma Miki, još fali Montoya tu, i on također, no čitao sam, neće taj nazad iako kaže da je imo dosta ponuda. Voli on Nascar. Obadvojica su slični što se tiče ignoriranja novinara, intervjua, on i kimi..zamisli kombinacije..kad se samo sjetim Montoya je bio jedan od rijetkih od 2001-04 koji je uspijevao ugroziti svojom vožnjom Schumia. 
|
| uto 01 stu, 2011 1:15 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
alfa_Q je napisao/la: kad se samo sjetim Montoya je bio jedan od rijetkih od 2001-04 koji je uspijevao ugroziti svojom vožnjom Schumia.  Zapravo, kad Šumi nije osvojio prvenstva sredinom sezone, glavni konkurenti su mu bili Hakkinen, Coulthard i Kimi. Montoya da, ali nasumično. On si je ko Hamilton znao često pucati u nogu nepromišljenim potezima. I Montoya je bio karakter! Pravi antipod Kimijevom mrmljanju. Montoya je bio posljednji lajavac koji se nije sramio reći što misli u kameru, niti na team radiju nazvati Alonsa 'asshole'-om....UŽIVO. Nakon njegovog odlaska su svi uškopljeni, svi su formalni, brinu se da ne uvrijede momčad i sponzore. Jedino Vettel tu i tamo ispali koju poluforu, kao primjerice jednom u Maleziji kad si je u boksu ladio međunožje onim cijevima, pa kaže da će mu to ipak trebati. Al sve je to daleko od onog 'badass' stava kojeg su imali Mansell, Irvine, Villeneuve i Montoya. Tak da će čak i Kimijev antistav stav biti nekakav stav. Barem će odstupati od većine svojom prividnom nezainteresiranošću.
|
| uto 01 stu, 2011 1:22 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
čuj šta kaže Schumiu... a Kimi kad ga je novinar pito jednom što se nije pojavio na presici on kaže morao je nuždu obavljat. sad kad je bio u Nascaru Montoya ga savjetovo da mora se pojavljivat na presicama i davat intervjue jer tu neide kao u formuli da ne šljiviš novinara ni pet posto.... 
|
| uto 01 stu, 2011 1:32 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
|
| uto 01 stu, 2011 11:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
I nitko nije komentiro kraj sezone... Kimi od iduće godine u Lotus Renaultu ...ništa od Williamsa o kojem su toliko brujili...
|
| pon 12 pro, 2011 12:28 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Kimi - super. Grosjean - ne super. Otjerali su Petrova, možda i opravdano, jer on je svaku petu utrku nešto pokazao. Grosjean je pak nastupio nešto malo potkraj nuldevete kad je Renault bio slabunjav, tak da sam skeptičan. A Williams - ne znam. Moraju nešto drastično popraviti kod sebe. Zadržali su lošeg Maldonada zbog para, još ak prime Petrova zbog para onda fuj. Istina i Sutil ima neke sponzore, pa sad ak Sutil upadne u Williams, možda i donese neke rezultate. On je Force Indiju potegnuo sa začelja do čvrste sredine. Rubens - mislim da je baj-baj. 
|
| pon 12 pro, 2011 8:17 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Williams...ja ne znam jel im ovo bila najlošija sezona ili...
Rubens...taj čovjek je zaslužio više...šteta što onda u Brawnu nije uzeo naslov.. ili u Ferrariu ..no opet to je bila druga priča..
|
| pon 12 pro, 2011 8:22 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Ovo im je najlošija sezona ikad, da. Dva deveta mjesta najbolje. Katastrofa.
|
| uto 13 pro, 2011 5:36 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
OPA! Formula 1, VN Malezije, službeni trening: 1. Hamilton (McLaren) 1:36.219 2. Button (McLaren) +0.149 3. Schumacher (Mercedes) +0.172 4. Webber (Red bull) +0.242 5. Räikkönen (Lotus) +0.242 6. Vettel (Red Bull) +0.415 7. Grosjean (Lotus) 0.439 8. Rosberg (Mercedes) +0.445 9. Alonso (Ferrari) +1.347 10. Perez (Sauber) +1.479 Formula 1 me već godinama ne interesira, ali povratak Šumahera i Hamiltona u prvi plan me fakat zaintrigirao. Nadam se da će i sutra obojica dobro odvozit, al pogotovo se nadam za ovog prvog. Jel napokon stiglo vrijeme da dedica pokaže svima tko je gazda? 
|
| sub 24 ožu, 2012 4:58 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|