Sada je: sub 05 ruj, 2026 5:35 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 278 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Sljedeća
 Formula 1 
Autor/ica Poruka
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: VOY
Naj Film: First Contact
Post Re: Formula 1
Bravo Miki, dobro da si spomenuo benneton, još jedno zlatno razdoblje njegove karijere. :)
A nadam se da će pokazat nešto iduće godine on i Schumi , za dobra stara vremena ,pa barem postolje ako ništa :mrgreen:

NASCAR sam nekad igro na kompu...nekad na telki pogledam isječke..da trebaš se stalno držat tog zavoja, bude monotono kada su svi na svom mjestu no kad jedan zabrlja stvar udari u drugog...najblaže rečeno nastane kaos...
A Kimi, ma nek se vraća u F1.............. :thumbs2:

čet 06 lis, 2011 10:09 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

http://www.gp1.hr/sad-dobiva-i-drugu-utrku/

Ovo je zanimljivo, iduće godine vraća se VN SAD-a , Austin,Texas. A za 2013 se predviđa trka na ulicama New Yorka :)

ned 23 lis, 2011 5:46 pm
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Ne znam koliko će biti zanimljivo. S komercijalnog smisla će biti naravno. Ali sjeti se Indianapolisa i koliko su tamo tribine bile puste, pogotovo nakon 2005. i Michelinovog debakla kad se 14 bolida povuklo u boks prije samog starta.

Btw. neće voziti po ulicama New Yorka, jer će pogled biti na Manhattan. Vozit će se u New Jerseyu. Ko da kažeš da će se voziti u Zagrebu, a staza je u Sesvetama.

Već iduće sezone će biti 20 utrka. Trebalo je i ove biti toliko, pa se neka sitnica zvana islamska facebook revolucija dogodila u Bahreinu. Tak da od ovogodišnjih utrka nagodinu ispada Turska, upadaju SAD i Bahrain. A ak će biti još jedan SAD, garant će još netko otpasti. Da bar Valencia i Barcelona. Iako je Jergović rekao da bi to mogao biti Singapur jer Singapur ima ugovor još samo za iduću godinu. Unatoč spektaklu, utrke nisu spektakl.

Belgija i francuski Paul Ricard će se izmjenjivati, samo zaboravio sam od kad.

Rusija dolazi 2014.
Bernie cilja Meksiko i JAR.

ned 23 lis, 2011 8:21 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

da, prije bi bolje došlo Meksiku i JAR-u , dok Amere ne boli nešto briga za formulom, no Berniu je to naravno komercijalna prilika.

ned 23 lis, 2011 9:16 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Čitam u zadnje vrijeme povratak Ice-mana u formulu, spominje se Williams za Kimia, no u svakom slučaju bi bilo odlično . Hehe koji je to kralj kad svojima u boksu kaže ..ne obraćajte mi se u zavoju........ :zubo:

uto 01 stu, 2011 12:40 am
MINDFVCK

Mislim da je to gotova stvar, čim se toliko trača naokolo. Rubens će otić u penziju, Kimi će opet imat južnoamerikanca kao partnera, a zadnji put to nije išlo, jer je Montoya otišao. Ne zbog Kimija, već Dennisa i atmosfere u McLarenu, iako u Williamsu je zadnjih par godina atmosfera tmurna tak da mooožda Kimi napravi neki mini korak prema naprijed. Još da se riješe Maldonadoa [-o< taj nije baš ništ pokazao osim Chavezovih dinerosa.

uto 01 stu, 2011 1:09 am
Über Trekkie
Über Trekkie

ma Miki, još fali Montoya tu, i on također, no čitao sam, neće taj nazad iako kaže da je imo dosta ponuda. Voli on Nascar.
Obadvojica su slični što se tiče ignoriranja novinara, intervjua, on i kimi..zamisli kombinacije..kad se samo sjetim Montoya je bio jedan od rijetkih od 2001-04 koji je uspijevao ugroziti svojom vožnjom Schumia. :)

uto 01 stu, 2011 1:15 am
MINDFVCK

alfa_Q je napisao/la:
kad se samo sjetim Montoya je bio jedan od rijetkih od 2001-04 koji je uspijevao ugroziti svojom vožnjom Schumia. :)

Zapravo, kad Šumi nije osvojio prvenstva sredinom sezone, glavni konkurenti su mu bili Hakkinen, Coulthard i Kimi. Montoya da, ali nasumično. On si je ko Hamilton znao često pucati u nogu nepromišljenim potezima.

I Montoya je bio karakter! Pravi antipod Kimijevom mrmljanju. Montoya je bio posljednji lajavac koji se nije sramio reći što misli u kameru, niti na team radiju nazvati Alonsa 'asshole'-om....UŽIVO. Nakon njegovog odlaska su svi uškopljeni, svi su formalni, brinu se da ne uvrijede momčad i sponzore.

Jedino Vettel tu i tamo ispali koju poluforu, kao primjerice jednom u Maleziji kad si je u boksu ladio međunožje onim cijevima, pa kaže da će mu to ipak trebati.

Al sve je to daleko od onog 'badass' stava kojeg su imali Mansell, Irvine, Villeneuve i Montoya. Tak da će čak i Kimijev antistav stav biti nekakav stav. Barem će odstupati od većine svojom prividnom nezainteresiranošću.

uto 01 stu, 2011 1:22 am
Über Trekkie
Über Trekkie

čuj šta kaže Schumiu...

a Kimi kad ga je novinar pito jednom što se nije pojavio na presici on kaže morao je nuždu obavljat. :)
sad kad je bio u Nascaru Montoya ga savjetovo da mora se pojavljivat na presicama i davat intervjue jer tu neide kao u formuli da ne šljiviš novinara ni pet posto.... :mrgreen:

uto 01 stu, 2011 1:32 am
Über Trekkie
Über Trekkie

uto 01 stu, 2011 11:39 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

I nitko nije komentiro kraj sezone... :mrgreen:

Kimi od iduće godine u Lotus Renaultu ...ništa od Williamsa o kojem su toliko brujili...

pon 12 pro, 2011 12:28 am
MINDFVCK

Kimi - super.
Grosjean - ne super.

Otjerali su Petrova, možda i opravdano, jer on je svaku petu utrku nešto pokazao. Grosjean je pak nastupio nešto malo potkraj nuldevete kad je Renault bio slabunjav, tak da sam skeptičan.

A Williams - ne znam. Moraju nešto drastično popraviti kod sebe. Zadržali su lošeg Maldonada zbog para, još ak prime Petrova zbog para onda fuj. Istina i Sutil ima neke sponzore, pa sad ak Sutil upadne u Williams, možda i donese neke rezultate. On je Force Indiju potegnuo sa začelja do čvrste sredine.

Rubens - mislim da je baj-baj. :(

pon 12 pro, 2011 8:17 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Williams...ja ne znam jel im ovo bila najlošija sezona ili...

Rubens...taj čovjek je zaslužio više...šteta što onda u Brawnu nije uzeo naslov.. ili u Ferrariu ..no opet to je bila druga priča..

pon 12 pro, 2011 8:22 pm
MINDFVCK

Ovo im je najlošija sezona ikad, da. Dva deveta mjesta najbolje. Katastrofa.

uto 13 pro, 2011 5:36 pm
bubica
bubica

Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
OPA!

Formula 1, VN Malezije, službeni trening:

1. Hamilton (McLaren) 1:36.219
2. Button (McLaren) +0.149
3. Schumacher (Mercedes) +0.172
4. Webber (Red bull) +0.242
5. Räikkönen (Lotus) +0.242
6. Vettel (Red Bull) +0.415
7. Grosjean (Lotus) 0.439
8. Rosberg (Mercedes) +0.445
9. Alonso (Ferrari) +1.347
10. Perez (Sauber) +1.479

Formula 1 me već godinama ne interesira, ali povratak Šumahera i Hamiltona u prvi plan me fakat zaintrigirao. Nadam se da će i sutra obojica dobro odvozit, al pogotovo se nadam za ovog prvog. Jel napokon stiglo vrijeme da dedica pokaže svima tko je gazda? :D

sub 24 ožu, 2012 4:58 pm
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 278 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: